Перейти к содержанию

Фирма "ГЕРА" г.Харьков (Смагин В.В)

Рекомендуемые сообщения

33 минуты назад, ромео сказал:

Такої ціни навіть заготовачі не пропонують

А це проста відповідь. "На купівлю немає коштів" і якщо по такій ціні хтось продасть, то можна продати іншим Таких компаній чи ближче грудень тим більше буде на ринку.

1 час назад, ромео сказал:

За маленький объем без документов - легко.

Хотя, вам из Винницы виднее.

20 годин тому, Gring сказав:

Хотя, вам из Винницы виднее

З того, що Ви прокоментували мою ремарку, а пост вище про те, що у вас "закінчуються кошти" залишили поза увагою, можна зробити висновок, що то є правда...:hmm:

5 часов назад, ромео сказал:

З того, що Ви прокоментували мою ремарку, а пост вище про те, що у вас "закінчуються кошти" залишили поза увагою, можна зробити висновок, що то є правда...:hmm:

Ваши висновки - це Ваші особисті фантазіі:hi:

З коштами у нас проблем зараз нема. Є проблема з готівкою(банк видає тільки 100т. щодня+постійно закрито під час тривог), тому в першу чергу купляємо з оплатой на карту. Але й цю проблему будемо вирішувати найближчим часом.

10 хвилин тому, Gring сказав:

Ваши висновки - це Ваші особисті фантазіі:hi:

Ну, якщо справедливо, то я навіть близько таких фантазій не мав... Ви ж бачите, шо то не мої слова... я лише перепитав...

а на горіхи мені перепало... :dntknw:

44 минуты назад, ромео сказал:

...

а на горіхи мені перепало... :dntknw:

Ну звиняйте, це було алаверди за це -

В 10.10.2025 в 18:24, ромео сказал:

А ми пропонуємо. Тому що Вінниця не Харків, і треба розуміти, що тут є свої нюанси)

Screenshot_20251011-230532_Viber[2].jpg

1 годину тому, Gring сказав:

це було алаверди за це -

Та я поняв...

1 годину тому, Gring сказав:

А ми пропонуємо

То виходить, шо я сказав правду і Вас то сильніше зацепило, ніж другий коментар про ваші фінансові труднощі, який (з ваших слів) є неправдою...

але емоції чомусь лише мені дістались... :dntknw:

12 часов назад, ромео сказал:

Та я поняв...

То виходить, шо я сказав правду і Вас то сильніше зацепило, ніж другий коментар про ваші фінансові труднощі, який (з ваших слів) є неправдою...

але емоції чомусь лише мені дістались... :dntknw:

Емоції дісталися Вам, тому що не враховуєте географію та ціни вантажоперевезень. І тому досі не розумієте, чому у нас із вами різні ціни на закупівлю.

1 година тому, Gring сказав:

Емоції дісталися Вам, тому що не враховуєте географію та ціни вантажоперевезень. І тому досі не розумієте, чому у нас із вами різні ціни на закупівлю.

Та  я то поняв. Ви втретє оцінили мої розумові здібності...  хоча я трохи про інше 

Мене цікавить інший аспект. Ви досить емоційно відповідаєте багатьом форумчанам, якщо ви розцінюєте їхні пости як провокативні. Так було вже не раз.

Тут же вашу фірму оцінили як фінансово проблемну... і Ви ніяк на те  не відреагували... :dntknw:

1 час назад, ромео сказал:

Та  я то поняв. Ви втретє оцінили мої розумові здібності...  хоча я трохи про інше 

Мене цікавить інший аспект. Ви досить емоційно відповідаєте багатьом форумчанам, якщо ви розцінюєте їхні пости як провокативні. Так було вже не раз.

Тут же вашу фірму оцінили як фінансово проблемну... і Ви ніяк на те  не відреагували... :dntknw:

По-перше, повідомлення було адресовано не мені.
По-друге, якщо Ви такий спостережливий, то могли б помітити, що я практично не коментую дописи пана Володимира.

По-третє, я досі не можу зрозуміти, чому постійно в цій місцевій темі харківські ціни хвилюють Вінницю, Хмельницький та ін.? Аби ляпнути..

Тож не розводьте теорії, все простіше.

В 11.10.2025 в 23:18, Gring сказал:

Ну звиняйте, це було алаверди за це -

А ми пропонуємо. Тому що Вінниця не Харків, і треба розуміти, що тут є свої нюанси)

Screenshot_20251011-230532_Viber[2].jpg

Можна детально про ньюанси? Ви в Кіровограді, і Вам не з руки їхати на «бувші» угіддя? Для Вас доставка а 200-400 км дорожче Вінниці чи Хмельницького? Чи Ви між плануючими шахедами та кабами ризикуєте більше, ніж пасічник за 40-60 км від рф (не по картіDS)?

44 минуты назад, sid сказал:

Можна детально про ньюанси? Ви в Кіровограді, і Вам не з руки їхати на «бувші» угіддя? Для Вас доставка а 200-400 км дорожче Вінниці чи Хмельницького? Чи Ви між плануючими шахедами та кабами ризикуєте більше, ніж пасічник за 40-60 км від рф (не по картіDS)?

Не співайте мені жалісних пісень, пжалста:hi:

Ми знаходимося у Харкові. Якщо шо, до фронту 30 км.

На 700-800 км. доставка дорожча. І мед, і тара.

У Кропивницькому лише починає працювати філія.

На сьогодні 88-90

• 3 weeks later...

На сьогодні 91-95

• 3 weeks later...
12 часов назад, YEVHEN F сказал:

Яка ціна сьогодні?

95-97

Местные и крупные  - договариваемся отдельно.

100-102

• 1 month later...

На сегодня 120 за объем.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...