Мітла Олександр Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 1 час назад, Игоревич сказал: Пасека разведенческого направления и все корпуса на 145(интересно гнездовые также 145) Отправлено с моего HUAWEI TIT-U02 через Tapatalk Щось бачу багато промисловців до гнізда з 145 ставляться з острахом, а зимівля на 2 х 145 проходить ну просто шикарно. так є але, коли ройка то відшукати маточники це торба. Алеж кожен промисловець і бджолу має єлітнішу і методи протиройові відпрацьовані, але якось так Я особисто вважаю що по безсотовим за кордон ми можемо легко вийти, думаю в нас тут НЕДОРАБОТКАі ці пасіки з 000 можуть її доработать, меду вони (у нас дураків по дешовке) і так куплять, і вдвідчі дорожче продадуть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 12 хвилини тому, M_Oleksandr_V сказав: Щось бачу багато промисловців до гнізда з 145 ставляться з острахом, а зимівля на 2 х 145 проходить ну просто шикарно. так є але, коли ройка то відшукати маточники це торба. Алеж кожен промисловець і бджолу має єлітнішу і методи протиройові відпрацьовані, але якось так Я особисто вважаю що по безсотовим за кордон ми можемо легко вийти, думаю в нас тут НЕДОРАБОТКАі ці пасіки з 000 можуть її доработать, меду вони (у нас дураків по дешовке) і так куплять, і вдвідчі дорожче продадуть. Ну, ну! Ви, @M_Oleksandr_V, хоч одну сімейку спробуйте сюди відправити з України... Хотів я бачити, коли сюди, в Европу, не те що бджіл із своїми болячками, а навіть насіння рослин заборонено ввозити... Це вам не наша дірява корупційна таможня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мітла Олександр Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 13 минут назад, ДобровоЛ сказал: Ну, ну! Ви, @M_Oleksandr_V, хоч одну сімейку спробуйте сюди відправити з України... Хотів я бачити, коли сюди не те що бджіл із своїми болячками, а навіть насіння рослин заборонено ввозити... Куди сюди? я за сюди чи туди не писав! А впевнений що є країни яким наші бджолопакети моглиб і знадобитись. Тим більше безстільниковий пакет можна легко обробити від хвороб! Я знаю що є такі території на які точно нічого не завозять, а є і такі в яких недостатньо бджіл для запилення! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 45 хвилин тому, M_Oleksandr_V сказав: Куди сюди? я за сюди чи туди не писав! А впевнений що є країни яким наші бджолопакети моглиб і знадобитись. Тим більше безстільниковий пакет можна легко обробити від хвороб! Я знаю що є такі території на які точно нічого не завозять, а є і такі в яких недостатньо бджіл для запилення! Сюди - це за кордон України, подивіться на мою аватарку. Там вся інфо є. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Рынок Без сотовых пакетов я думаю будет формироваться. КАК только предложат цену будем трусить. Все дело в цене и спросе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 1 минуту назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал: Рынок Без сотовых пакетов я думаю будет формироваться. КАК только предложат цену будем трусить. Все дело в цене и спросе. Учитывая что 145 рамочников прибавляется , а пакетов на этой рамке очень мало Вот тут как раз и открывается возможность трусануть на продажу ,а не на нуки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 5 минут назад, Мико сказал: Учитывая что 145 рамочников прибавляется , а пакетов на этой рамке очень мало Вот тут как раз и открывается возможность трусануть на продажу ,а не на нуки Да .100% зачем трусить потом что то выводить труснул и на диван Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Только что, Стрельчук Олег Анатольович сказал: Да .100% зачем трусить потом что то выводить труснул и на диван через 10 дней повторил и на со спиннингом наперевес за рыбкой Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 12 години тому, Стрельчук Олег Анатольович сказав: Рынок Без сотовых пакетов я думаю будет формироваться. КАК только предложат цену будем трусить. Все дело в цене и спросе. 12 години тому, Мико сказав: Учитывая что 145 рамочников прибавляется , а пакетов на этой рамке очень мало Вот тут как раз и открывается возможность трусануть на продажу ,а не на нуки Безсотовий - це універсал під усі розміри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 12 години тому, Мико сказав: через 10 дней повторил и на со спиннингом наперевес за рыбкой Романовичу, - то явно ті три з магазину... Мабуть, ще й за пакети й купили, коли в пакетній темі виставили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 43 минуты назад, ДобровоЛ сказал: Романовичу, - то явно ті три з магазину... Мабуть, ще й за пакети й купили, коли в пакетній темі виставили... Аби в магазини купив ,то дома для сiмьi залишив А то вночi у фермера вкрали i в той же день на "Трiйцю " зжарили Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 1 година тому, Мико сказав: Аби в магазини купив ,то дома для сiмьi залишив А то вночi у фермера вкрали i в той же день на "Трiйцю " зжарили О ! Та то ж супер! Відчуття ті нічим не заміниш! Але ж цікаво, що будуть правити за безсотові отак в першій декаді травня цього сезону? І як спаде ціна вже до третьої декади того ж місяця? Та й чи ж буде такий товар на нашому ринку? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 3 минуты назад, ДобровоЛ сказал: О ! Та то ж супер! Відчуття ті нічим не заміниш! Але ж цікаво, що будуть правити за безсотові отак в першій декаді травня цього сезону? І як спаде ціна вже до третьої декади того ж місяця? Та й чи ж буде такий товар на нашому ринку? Попит на бджiл дуже великий але пропозицiй буде обмаль Одним не вигiдно бджiл продавати у iнших нiчого на продаж не буде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 6 хвилин тому, Мико сказав: Попит на бджiл дуже великий але пропозицiй буде обмаль Одним не вигiдно бджiл продавати у iнших нiчого на продаж не буде Іншими словами - просто колапс! Так, Романовичу, одні по такій ціні не продадуть, а у інших на відповідну вартість коштів - катма! Тобто, якщо переінакшити відомий вислів, - у нас, у пасічників, виникає революційна, а чи просто патова, ситуація! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuda Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 5 минут назад, Мико сказал: Попит на бджiл дуже великий Этот год может и да, на следующие пару лет спрос спадет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 1 минуту назад, tuda сказал: Этот год может и да, на следующие пару лет спрос спадет. Ну для начала нужно этот год пережить А что будет через два года посмотрим Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 1 хвилину тому, tuda сказав: Этот год может и да, на следующие пару лет спрос спадет. А ви - екстрасенс, чи ваш свекор Миколина погода? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuda Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 8 минут назад, ДобровоЛ сказал: А ви - екстрасенс, чи ваш свекор Миколина погода? Петросян? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мельник Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 2 години тому, tuda сказав: Этот год может и да, на следующие пару лет спрос спадет. Аргументуйте, будь ласка, з чого такий прогноз? Дуже цікаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 7 минут назад, Олег Мельник сказал: Дуже цікаво це вже було в дев*яностих, награються і побросають, залишаться тільки ті хто сам на себе працює, така спицифіка бджільництва, олігархом не станеш а жити будеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuda Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 11 минут назад, larson сказал: це вже було в дев*яностих, награються і побросають, залишаться тільки ті хто сам на себе працює, така спицифіка бджільництва, олігархом не станеш а жити будеш К этому хочу добавить, еще и фактор Государства, и тех же олигархов.. Выживут сильнейшие.. Сильнейшие матководы, сильнейшие пакетчики, даже изготовители ульев, и те должны быть сильными.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віктор просто Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 12 минут назад, tuda сказал: Выживут сильнейшие.. Сильнейшие матководы, сильнейшие пакетчики, даже изготовители ульев, и те должны быть сильными Що ви розумієте під "виживуть"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuda Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 6 минут назад, Віктор просто сказал: Що ви розумієте під "виживуть"? Смогут продавать по нормальной цене мёд. Мелкие пасечники не нужны, их много, они еще и диктуют условия. Кто не сможет, тот будет держать для себя и родственников. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 1 година тому, tuda сказав: Смогут продавать по нормальной цене мёд. Мелкие пасечники не нужны, их много, они еще и диктуют условия. Кто не сможет, тот будет держать для себя и родственников. У цьому житті на 90 відсотків усе залежить від порядності, таланту та уміння людини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 В 23.04.2017 в 18:42, Маслюк сказав: 1.3 кг по стандартам. так теж найшов таку інформацію 1.35 кг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.