Перейти к содержанию

Вощина. Выбор, покупка, хранение, использование


Shmel

Рекомендуемые сообщения

Я за своє досить солідне наукове життя зробив чимало наукових досліджень, написав чимало статей, є в мене чимало патентів на винаходи і патентів на корисні моделі. Я дуже добре володію питаннями патентоведення.

Кілька прикладів, будь ласка. Хоча якщо ви напишете хто ви, виявиться, що всі вас знають, через ваші винаходи :hi:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ви горе-науковець,

За це висловлювання користувач заблокований на місяць.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Шановні форумчани! Я вже давно читаю досить цікаві фахові ваші обговорення бджільницьких тем. Цікавить мене все, що стосується інноваційних технологій, цікавих розробок простих пасічників, не науковців, але з мисленням дослідників. Але я натрапив на дописувача Домбровського і мене , і як науковця з 30 стажем все ж таки заставила ситуація написати зараз. Я за своє досить солідне наукове життя зробив чимало наукових досліджень, написав чимало статей, є в мене чимало патентів на винаходи і патентів на корисні моделі. Я дуже добре володію питаннями патентоведення. Чудово, пане Домбровський, що ви себе представляєте як винахідника, що ви тим пишаєтеся і вся ваша сім’я також є винахідники. Браво!!! Можливо і в комерційному плані таке позиціонування Вам допомагає. Але в дискусії по «прополісній» вощині основним вашим аргументом за пріоритетність власне цієї вощини для бджіл за вашими словами є ПАТЕНТ. І ви продемонстрували його форумчанам. От тут то ви , пане Домбровський , і справді показали , який Ви є винахідник і які наукові дослідження Ви робите У відповіді Шмелю ви порівняли себе не то з Зінгером, те то з голим королем. Ви не Зінгер – 100 %, скоріше друге - зі своїм деклараційним патентом ви носитесь як і той голий король зі своїм невидимим «одягом»… Деклараційний патент – це заявка, яка друкується під відповідальність автора без відповідної кваліфікованої експертизи, часто-густо це блеф, туфта і т.п. наукообразіє, тому наша країна і наш народ так живуть, бо маєм таких науковців. Що ваш патент «блеф», чи «туфта» зокрема свідчить те, що вам виявляється навіть шкода грошей, щоб підтримувати цей патент в діючому стані, бо він вже виявляється не дійсний… Хоча тут вас можна і зрозуміти, він не вартує навіть тих мізерних грошей, щоб його підтримувати. І тут Шмель правий, ви горе-науковець, і можна добавити від себе: і який паразитує на бджолярстві, прихватизатор, один із тих, що добряче заробили на державній власності і завдяки яким бджолярська галузь довший час в занепаді і який морочить голову людям своїми псевдонауковими заслугами... Що стосується суті «вашого» «деклараційного патенту» не виключено щопісля кваліфікованої експертизи вона зчезне, як роса на сонці…
З’явитися вперше в суспільстві і відразу відзначитися скандалізмом... Науку якусь вивчали аж 30 років, а чемності так і не навчилися...
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Я вже давно читаю досить цікаві фахові ваші обговорення бджільницьких тем. Цікавить мене все, що стосується інноваційних технологій, цікавих розробок простих пасічників, не науковців, але з мисленням дослідників. Але я натрапив на дописувача Домбровського і мене , і як науковця з 30 стажем все ж таки заставила ситуація написати зараз. Я за своє досить солідне наукове життя зробив чимало наукових досліджень, написав чимало статей, є в мене чимало патентів на винаходи і патентів на корисні моделі. Я дуже добре володію питаннями патентоведення.

Дякуємо за оцінку нашого скромного ресурсу! :hi: По поводу написаного виникає два питання, щоб хоч наближено зрозуміти з ким маємо справу, бо Ви ж не представилися: - Які Ваші розробки і де можна подивитися на Ваші патенти? - Чому всі, хто говорить правду про Домбровського, ховаються за маскою?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ви горе-науковець,

За це висловлювання користувач заблокований на місяць.
Шкода що людям з іншими поглядами одразу затикають рота. :( Коли Васильківську поливають брудом "воровка" і т.д., то це не страшно, а якщо стосується когось іншого то це вже великий гріх. :( Шановний Mapet, прикро, але Вам доведеться чекати на відповідь місяць.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Шкода що людям з іншими поглядами одразу затикають рота.

Тут не зовсім так... Того хто забанив вразило, що людина написала ПЕРШЕ повідомлення і відразу з лайкою... Можливо що місяць буде коротким - свята на носі. :)
Шановний Mapet, прикро, але Вам доведеться чекати на відповідь місяць.

Ну а на це питання може Ви відповісте?
- Чому всі, хто говорить правду про Домбровського, ховаються за маскою?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

... моїх ініціатив по проведенню зїзду пасічників і самій статті ви вже припинили спробували облити брудом, але не змогли, все вами сказане виявилось брехнею і черговою ганьбою тих хто вас наставляє. Зїзд Пасічників буде однозначно.
Шаноіний п. Домбровський, Ви напевно не уважно читали мої попередні пости. Там чітко все написано і Ви зі всім погодились.(прямо чи опосередковано) Ось так.... Стосовно патенту і вощини я просто написав те що знайшов в інтернеті. Шкода, що адніністрація витерла важливі посилання на теми де дуже жваво обговорювали Вашу вощину. Я не хотів перекопійовувати весь форум в цю тему, а посилання розміщувати забороняють. :( Як на мене, і Вам було б корисно то почитати. Ви як виробник, повині знати різні думки. :IMHO1: Стосовно зїзду то хай собі буде. Головне визначіться з головою Спілки Пасічників. Мені здається, що на цю посаду дуже багато претиндентів: Боднарчук, Клюйко, Лідія Леврентіївна ну і думаю, що і Ви, чи Мілов, чи Дід Василь і т.д. не відмоливились би. Бо як на зїзді у Вас виникне конфлікт то толку не буде... Успіхів Вам. Хочу також повернутись до питання ціни на вощину у 2012р. Ви мені так і не відповіли. Чи може такі клієнти як я Вас не цікавлять?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Шкода що людям з іншими поглядами одразу затикають рота.

Тут не зовсім так... Того хто забанив вразило, що людина написала ПЕРШЕ повідомлення і відразу з лайкою... Можливо що місяць буде коротким - свята на носі. :)
Можливо і так, але цеж не "Любчик" який тільки зареєструвався на сайті, і одразу почав всіх поливати брудом. Іванна, мені здається, уже давно зареєстрована і часто відвідує сайт. А те, що її так обурило навязування неправди, ябсолютно природньо... як я зрозумів, вона добре в тому розуміється, тому і хотіла все розяснити. :IMHO1:
- Чому всі, хто говорить правду про Домбровського, ховаються за маскою?

Чому всі? Микола Дмитрович не ховався, думаю всі інші теж би щось сказали, але просто очікують на чию сторону переважать ваги. Одним словом ХАТА З КРАЮ....
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ви горе-науковець,

За це висловлювання користувач заблокований на місяць.
А вы считаете Домбровского научным работником?. :IMHO1: Он хороший или отличный хозяйственник , но не научный работник. Правда ,может я чего то не знаю. И еще почему то уходит от поставленных , на мой взгляд простых , вопросов. Жаль заблокировали специалиста по патентоведению, конечно немного резко, но ведь похоже на правду.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

"....Залежно від препаратів, введених до воску або нанесених на вощину

я не хочу вступати в перепалку відносно покращення вощини прополісом, АЛЕ із приведеної цитати виходить, що Ви можите ДОБАВЛЯТИ у вощину не тільки прополіс :IMHO1: питання: 1- чи добавляєте Ви щось ІНШЕ крім прополісу ? (у віск або при обприскуванні її розчином) 2- якщо так, то чи добавляються антибіотики ? або мед. препарати?
Доброго здоровя всім. На щорічних курсах і семінарах, які ми організовуємо на базі Київоблбджолопрому у м.Боярка з благословіння Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Володимира ціль яких - розвиток бджільництва і зокрема відродження церковних пасік при монастирях, на приходах включає курс повного знайомства з технологією отримання і переробки воску. Всі слухачі курсів на базі Аграрного університету, Боярського аграрного коледжу і тих, що я проводив у Братстві знайомились з виробництвом вощини. Студенти вузів Технікумів , просто бажаючі мали і мають змогу все побачити . Слід відмітити , що жодне підприємство поки що не проводить екскурсій не рідко в цех навіть мене свого колегу, не пускають. А уявіть щоб знімати на камери все як це робили у нас. Можете поцікавитися самі відвідавши Боярку чи запитати у Джері інспектора з США , у фахівців з Німетчини , Швеції , Сербії,Польщі, Франції ітд. вони до нас їздять не для шоу.
всеж таки до тих питань, що я задавав, Ви НЕ відповіли чи Є чи НІ ... :helpme: (дякую за запрошення :hi: але відвідати Боярку не взмозі)
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Жаль заблокировали специалиста по патентоведению, конечно немного резко, но ведь похоже на правду.
О каком специалисте Вы речете?Настойщий профи не станет прятаться под псевдонимом,укажет свои звания,стаж,реальные достижения.А так сотрясать воздух--большого ума не требуется... :IMHO1:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Шановні форумчани! Я вже давно читаю досить цікаві фахові ваші обговорення бджільницьких тем. Цікавить мене все, що стосується інноваційних технологій, цікавих розробок простих пасічників, не науковців, але з мисленням дослідників. Але я натрапив на дописувача Домбровського і мене , і як науковця з 30 стажем все ж таки заставила ситуація написати зараз. Я за своє досить солідне наукове життя зробив чимало наукових досліджень, написав чимало статей, є в мене чимало патентів на винаходи і патентів на корисні моделі. Я дуже добре володію питаннями патентоведення. Чудово, пане Домбровський, що ви себе представляєте як винахідника, що ви тим пишаєтеся і вся ваша сім’я також є винахідники. Браво!!! Можливо і в комерційному плані таке позиціонування Вам допомагає. Але в дискусії по «прополісній» вощині основним вашим аргументом за пріоритетність власне цієї вощини для бджіл за вашими словами є ПАТЕНТ. І ви продемонстрували його форумчанам. От тут то ви , пане Домбровський , і справді показали , який Ви є винахідник і які наукові дослідження Ви робите У відповіді Шмелю ви порівняли себе не то з Зінгером, те то з голим королем. Ви не Зінгер – 100 %, скоріше друге - зі своїм деклараційним патентом ви носитесь як і той голий король зі своїм невидимим «одягом»… Деклараційний патент – це заявка, яка друкується під відповідальність автора без відповідної кваліфікованої експертизи, часто-густо це блеф, туфта і т.п. наукообразіє, тому наша країна і наш народ так живуть, бо маєм таких науковців. Що ваш патент «блеф», чи «туфта» зокрема свідчить те, що вам виявляється навіть шкода грошей, щоб підтримувати цей патент в діючому стані, бо він вже виявляється не дійсний… Хоча тут вас можна і зрозуміти, він не вартує навіть тих мізерних грошей, щоб його підтримувати. І тут Шмель правий, ви горе-науковець, і можна добавити від себе: і який паразитує на бджолярстві, прихватизатор, один із тих, що добряче заробили на державній власності і завдяки яким бджолярська галузь довший час в занепаді і який морочить голову людям своїми псевдонауковими заслугами... Що стосується суті «вашого» «деклараційного патенту» не виключено щопісля кваліфікованої експертизи вона зчезне, як роса на сонці…
В діалозі з М.Д. Клочком якого я ніколи не бачив і він не мав зі мною справи вияснилось (на хвилинку він бувший прокурор), що я зумію захистити не тільки свої розробки, а й честь про яку говорив мій БАТЬКО. Мало того і честь Українських бджолярів яку ви зганьбили. Клочко погодився зі мною перекувати мечі на орала, що правда він таки пасічник тому і розібрались. Провас цього пока не скажеш хто ви. Є питання будь ласка розкажу покажу відповім при умові якщо ви чоловік не називайтесь жіночим іменем, а з такими предявами кажіть фамілію. Мої телефони єлектронна почта фамілія відомі. Всі хто хоче переконатися що людина в принципі може запатентувати навіть ідею і це законно наберіть Патент і пошуковик все видасть насправді король голий. Що стосується вощини вона не тільки пройшла всю процедуру випробувань, читайте уважніше, і не тільки у нас в Україні. Продукцією нашого заводу користуються тисячі простих пасічників , учених багатьох наукових інститутів її перевірили самі претензіозні і прискіпливі пасічники журналісти. Наведіть приклад з фамілією і адресою того хто підтвердить, що ви там написали, тому, що за слова потрібно відповідати. А взагалі за 10 останніх років ми чуємо тільки одно дякуємо , дякуємо, дякуємо. Читайте з початку де я написав що це промисел Божий і дарунок нам пасічникам за труди наші праведні нам потрібно тільки чесно трудитись і поважати друг друга , а не займатись самоїдством. Чесно я не розумію, у нас почалась дискусія по моїй статті де я висвітлив проблеми, зрозуміла реакція, кожен бачить по свому. Мене перевели в теми професійні де повинні йти питання відповіді і взагалі ніякого бруду, шановні джмелі - Братчики бджільництво таке цікаве скільки я Вас учив ,а ви все за своє - склоки , гроші. Що ще раз нагадати Григорія Сковороду. Ні краще внесу пропозицію : не просто забанювати , а зразу стирати цей бруд якщо немає фамілії адреси і телефона, тому, що ці люди пройшли горнило помаранчевої революції ,їх учили на тренингах і ще учать як розвалювати, а ми повернулись на пасіки до рідної нам справи. Єднаймося навкруг бджоли. З повагою до всіх Домбровський.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Можливо і так, але цеж не "Любчик" який тільки зареєструвався на сайті, і одразу почав всіх поливати брудом. Іванна, мені здається, уже давно зареєстрована і часто відвідує сайт.

Іванна такий активний користувач що аж 1 повідомлення має . :umora: Шмель закінчуйте вашу пропаганду вона не має дії ;)
Чому всі? Микола Дмитрович не ховався, думаю всі інші теж би щось сказали, але просто очікують на чию сторону переважать ваги. Одним словом ХАТА З КРАЮ....

Головне що цікавить думаю всіх щоб ви назвали себе, і ще скільки клонів маєте на цьому форумі ;)
який паразитує на бджолярстві, прихватизатор, один із тих, що добряче заробили на державній власності і завдяки яким бджолярська галузь довший час в занепаді

виявляється через Патент пана Домбровського і занепала галузь бджільництва? а я грішним ділом міркував по іншому:ak::dntknw:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

я конечно немного не могу въехать в суть дескусии , и если правильно понял что речь идёт о киевской вощине то Я могу без всякого сомнения заявить что Она лучшая !!!! :IMHO1:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

я конечно немного не могу въехать в суть дескусии , и если правильно понял что речь идёт о киевской вощине то Я могу без всякого сомнения заявить что Она лучшая !!!! :IMHO1:
Это бесспорно.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

"....Залежно від препаратів, введених до воску або нанесених на вощину

я не хочу вступати в перепалку відносно покращення вощини прополісом, АЛЕ із приведеної цитати виходить, що Ви можите ДОБАВЛЯТИ у вощину не тільки прополіс :IMHO1: питання: 1- чи добавляєте Ви щось ІНШЕ крім прополісу ? (у віск або при обприскуванні її розчином) 2- якщо так, то чи добавляються антибіотики ? або мед. препарати?
Доброго здоровя всім. На щорічних курсах і семінарах, які ми організовуємо на базі Київоблбджолопрому у м.Боярка з благословіння Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Володимира ціль яких - розвиток бджільництва і зокрема відродження церковних пасік при монастирях, на приходах включає курс повного знайомства з технологією отримання і переробки воску. Всі слухачі курсів на базі Аграрного університету, Боярського аграрного коледжу і тих, що я проводив у Братстві знайомились з виробництвом вощини. Студенти вузів Технікумів , просто бажаючі мали і мають змогу все побачити . Слід відмітити , що жодне підприємство поки що не проводить екскурсій не рідко в цех навіть мене свого колегу, не пускають. А уявіть щоб знімати на камери все як це робили у нас. Можете поцікавитися самі відвідавши Боярку чи запитати у Джері інспектора з США , у фахівців з Німетчини , Швеції , Сербії,Польщі, Франції ітд. вони до нас їздять не для шоу.
всеж таки до тих питань, що я задавав, Ви НЕ відповіли чи Є чи НІ ... :helpme: (дякую за запрошення :hi: але відвідати Боярку не взмозі)
Пробачте я не зміг переслати вам відповідь по технічним причинам. По великому рахунку ми хочемо максимально приблизитись до природнього по максимуму. Ми виробляємо 4 види вощини Звичайну стерильну полумаксимум, звичайну з кутом максимум, трутневу звичайну стерильну, прополісовану - куди вводимо окремі фракції прополісу все це сприяє біологічній рівновазі і нормальному функціонуванню бджолиної сімї як цілісної біологічної одиниці. Попросту на пальцях як просите це те що робить сама бджола в природі. Антибіотики і всяку туфту категорично не можна використовувати у бджільництві , тому, що вони руйнують імунну систему бджоли. .Дякую за питання з повагою Домбровський
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ПОПЕРЕДНІ ВИСНОВКИ: Патент деклараційний - цей патент не проходив кваліфікаційної експертизи. Крім того станом на сьогодні він не діє. Ми вже розібрались з тим , що попередня ваша інформація про мою причетність до брудних бюджетних грошей , державного майна ітд. це наклеп, бо я попросив вас дати підтвердження цим фактам. Тепер хочете зганьбити відому на ввесь всвіт продукцію зразу скажу і тут нічого не вийде. Не маючи за що зачепитись ви попросили показати мій патент , до речі я можу показати усі патенти і усі розробки хай люди обговорюють це ж цікаво. 1. Ви пробуєте далі вводити в оману людей , тим що патент не дійсний . Запамятайте якщо мені держава видала патент він пожиттєво залишається моїм. 2. Кваліфікаційну єкспертизу патентів проводять за бажанням автора. ЩО ЦЕ ТАКЕ- КВАЛІФІКАЦІЙНА єкспертиза хоча правильно це називають ЄКСПЕРТИЗА ПО СУТІ вона проводиться (якщо ви замовляєте і оплочуєте) перевірку всіх патентів по формулі винаходу, ціль якої - встановити чи автор патенту не патентує уже запатентований раніше винахід. А джміль це подає так, що я вже не автор , а патент мій не дійсний. Автор винаходу який сам проводив пошук по цій темі і впевнений що його винахід, це його винахід, подає заявку на патентування. При такій формі патентування Ви декларуєте свою чесність як автор , несете повну відповідальність за винахід , і Вам видається Деклараційний патент. Раніше я описав основні види патентів додам ще одну цікаву форму приорітету на винахід це повідомлення в пресі наприклад в журналі Український Пасічник , Бджолярський Круг, чи Пасічнику про свій винахід. Осташевський М.Д. дуже гарно про це описував, тобто навіть таким чином безкоштовно у Вас може бути преорітет на винахід. З великою повагою до колег пасічників бажаю вам у новому році приємних вражень від спілкування , здоровя і успіхів. Особлива подяка форуму і тим хто його розвиває. Валерій Домбровський.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 4 weeks later...
я конечно немного не могу въехать в суть дескусии , и если правильно понял что речь идёт о киевской вощине то Я могу без всякого сомнения заявить что Она лучшая !!!! :IMHO1:
Ми виробники , тягнемо плуга, нам не властиво склочничати, ми демонструємо плоди своєї праці, і те , що Ви даєте таку оцінку це оцінка за працю колективу, а це великий колектив для робітників відгук про результат їхньї праці мабуть найважливіше. Я особисто зроблю все, щоб ми на далі прославляли Україну у світі своєю вощиною. За останній місяць побував на запрошення німецьких колег у них на виробництві де планується, якщо Бог дасть впроваждення моєї технології. Італійці які дізнались про мій приїзд до колег в Німетчину запросили до себе і ми полетіли до них. Виробників вощини цікавлять мої - розробки прополісована вощина , повернення біологічного захисту вощині - аналогу природньому . Особливо ті, що стосуються РУЙНУВАННЯ ШКІДЛИВИХ КОМПЛЕКСІВ У ВОСКУ. Наші підходи простіші ніж відомі у світі , а за отриманими результатами кращі. Аналізи проводяться в Австрії і Німетчині. Так , що ми стараємось. Дякую за можливість спілкування.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

я конечно немного не могу въехать в суть дескусии , и если правильно понял что речь идёт о киевской вощине то Я могу без всякого сомнения заявить что Она лучшая !!!! :IMHO1:
Это бесспорно.
На основании каких данных такая уверенность? Было бы очень интересно провести конкурс на лучшую вощину.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Было бы очень интересно провести конкурс на лучшую вощину.

Согласен, было бы очень интересно и полезно. :IMHO1:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Наші підходи простіші ніж відомі у світі , а за отриманими результатами кращі. Аналізи проводяться в Австрії і Німетчині. Так , що ми стараємось. Дякую за можливість спілкування.
Ну а заслуга поставщиков сырья, то есть пчеловодов в этом есть. Или это зависит только от технологии изготовления?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Ну а заслуга поставщиков сырья, то есть пчеловодов в этом есть. Или это зависит только от технологии изготовления?
На минулих Дев"ятинах, п. Домбровський В.П. з високої трибуни однозначно заявив, що при обороті воску можуть накопичуватися залишки ліків, технологічно з воску вони не видаляються. ПРОПОЗИЦІЯ: зібрати віск з "язиків", кришечок та виготовляти екологічну вощину. Зарані згоден, що це важко, забарно, але можливо.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Наші підходи простіші ніж відомі у світі , а за отриманими результатами кращі. Аналізи проводяться в Австрії і Німетчині. Так , що ми стараємось. Дякую за можливість спілкування.
Ну а заслуга поставщиков сырья, то есть пчеловодов в этом есть. Или это зависит только от технологии изготовления?
Якість вощини перш за все залежить від якості воску, більшість пасічників дуже турбуються про якість воску, і звичайно отримують якісну вощину. В розрізі питання забруднення продуктів бджільництва я починав з аналізу можливого забруднення. На даний час ми розробили технологію і здатні переробляти віск на вощину для органічних пасік. Безумовно ми повязані пасічник і переробник практично в рівних долях, ви якісний віск ми технології.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Безумовно ми повязані пасічник і переробник практично в рівних долях, ви якісний віск ми технології.
Ну а какая выгода пчеловоду сдавать качественный воск? Производители вощины убили желание сдавать качественную продукцию, исправляйтесь и проблем будет меньше
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

я конечно немного не могу въехать в суть дескусии , и если правильно понял что речь идёт о киевской вощине то Я могу без всякого сомнения заявить что Она лучшая !!!! :IMHO1:
Это бесспорно.
На основании каких данных такая уверенность? Было бы очень интересно провести конкурс на лучшую вощину.
Як ви це бачите ? Давайте пропонуйте механізм я двома руками за . Мало того готовий відкрити на огляд все , що побажаєте на воскозаводі Київоблбджолопрому. Звісно при бажанні можемо попробувати, і втілити в життя цікаві ідеї, особливо , що стосується поліпшення якості вощини. Вощина це одна з найголовніших складових бджільництва. Я вже 17 років працюю над проблемами якості воску , для цього створюю творчі колективи зацікавлених людей , учених хіміків, учених фізиків, ставимо собі завдання і працюємо. Прикладом такої співпраці вже є макет приладу для контролю воску, його потрібно виготовляти , але не має кому. Якби ми запустили ці прилади , то за лічені хвилини отримували б дані можна прямо на компютер про якість воску, що здається , але і пасічник при бажанні тут же може побачити якість вощини яку він придбав. Це дало б змогу за пару років повністю викинути з ринку не чесних, змусити їх, робити так як треба. Жду ідей і пропозицій, але зауважу ідей більше ніж грошей ,щоб втілити їх в життя, єксперементую тільки заробленими на пасіці. Валерій Домбровський.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • Алёнка changed the title to Вощина. Выбор, покупка, хранение, использование
  • Sanich unlocked this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...