Ворон Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта Зараз друг привезе нового фрезера,обмиєм,і можна іти до бджіл. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 11 хвилин тому, Ворон сказав: Зараз друг привезе нового фрезера,обмиєм,і можна іти до бджіл. так Ви ж, ніби. не миєте? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 1 минуту назад, gardener сказал: так Ви ж, ніби. не миєте? Ніби . Аби живій був 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта Аби пальці на місці . Бо то капець 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 7 хвилин тому, gardener сказав: так Ви ж, ніби. не миєте? Мити є кому.друзі в біді не залишать. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 2 хвилини тому, Ворон сказав: Мити є кому. То Ви тільки воду грієте? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 2 минуты назад, gardener сказал: То Ви тільки воду грієте? Нєєє,ще вінНик березовій єєєєй 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 12 хвилин тому, gardener сказав: То Ви тільки воду грієте? Я наливайко. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 2 минуты назад, Ворон сказал: Я наливайко. Куди ?? Не лізьте в той біз 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 41 минуту назад, Ворон сказал: Я наливайко. Ну а ще я Вам не заввідую ну нах тих аватарів . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 2 хвилини тому, Bee.P сказав: ну нах тих аватарів . Вони фрезер принесли, яке нах. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 3 минуты назад, gardener сказал: Вони фрезер принесли, яке нах. Бі" кеафуль " бо життє стало " таке собі" ,бл,. Який позор... Все зразу ,насипом , і на голову . Я хзі не тулько. Граєм в 1984 і 1937. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 22 хвилини тому, gardener сказав: Вони фрезер принесли, яке нах. Друг пасічник привіз,на поріг. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 1 хвилину тому, Ворон сказав: Друг пасічник привіз,на поріг. А шо, дальше порогу не пустили? Класна штука 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 21 марта Share Опубликовано 21 марта Взяв собі такий степлер під малі скоби. Довго обирав і задоволений вибором. Набагато зручніший за інших китайців. Це клон промислового німецького степлера "bea". Має двосторонній бойок (якщо сточився, витягається палець і бойок перевертається) також є запасний бойок 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 марта Share Опубликовано 21 марта 1 годину тому, msgarry сказав: Взяв собі такий степлер під малі скоби. Довго обирав і задоволений вибором. Набагато зручніший за інших китайців. Це клон промислового німецького степлера "bea". Має двосторонній бойок (якщо сточився, витягається палець і бойок перевертається) також є запасний бойок Що ви їм робити надумали? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 21 марта Share Опубликовано 21 марта 27 минут назад, yu1986ra сказал: Що ви їм робити надумали? Сітки на днищах прибиваю. Дахи оббиваю, і саме основне замість втулок на боковинах рамок ставлю скоби. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 марта Share Опубликовано 21 марта 49 хвилин тому, msgarry сказав: Сітки на днищах прибиваю. Дахи оббиваю, і саме основне замість втулок на боковинах рамок ставлю скоби. Я б днища не ризикнув степлером бити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 марта Share Опубликовано 21 марта 50 хвилин тому, msgarry сказав: Сітки на днищах прибиваю. Дахи оббиваю, і саме основне замість втулок на боковинах рамок ставлю скоби. В мене міол під таку скобу. Дахи обиваю люмінієм, а от сітку не ризикую ним бити, як на мене то слабувато. Бю великим 25 скобою. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 21 марта Share Опубликовано 21 марта 5 часов назад, Конструктор сказал: В мене міол під таку скобу. Дахи обиваю люмінієм, а от сітку не ризикую ним бити, як на мене то слабувато. Бю великим 25 скобою. Теж був міол. Почав жувати дрібні скоби, задарив товаришу. Сітку б'ю 12-16мм скобами, взагалі ніколи проблем не було. Більше там і не треба бо дошка до якої б'ю сітку 15-20мм було навіть 12мм і нічого, навіть кочували. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.