Перейти к содержанию

Італьянка Кордован (Cordovan Italian Bees) в Україні

Рекомендуемые сообщения

11 часов назад, yu1986ra сказал:

Самоучка.

Як біблію використовую голову, вже, здається, більше забув як знаю:umora:.

Танго на граблях моє все:rofl:. Без наставника цікавіше.

Ваш наставник не казав що не ввічливо відповідати питанням на питання?

Це не відповідь питання на питання, а необхідні дії для взаєморозуміння та досягнення консенсусу.

Тепер все стало на свої місця, значить я не помилився, постараюся допомогти коротко і зрозуміло – дякую за порозуміння.

З інтернетом то Ви товаришуєте?

... відшукаю в моїх закладках відео на YouTube так як описувати весь процес дуже довго.

1 година тому, Yuri Nikolayevich сказав:

Це не відповідь питання на питання, а необхідні дії для взаєморозуміння та досягнення консенсусу.

Тепер все стало на свої місця, значить я не помилився, постараюся допомогти коротко і зрозуміло – дякую за порозуміння.

З інтернетом то Ви товаришуєте?

... відшукаю в моїх закладках відео на YouTube так як описувати весь процес дуже довго.

Достатньо було б двох речень. На цьому етапі роблю отак, бо хочу отримати оце. В іншому випадку так не вийде.

4 часа назад, yu1986ra сказал:

Достатньо було б двох речень. На цьому етапі роблю отак, бо хочу отримати оце. В іншому випадку так не вийде.

:(:umora: ... у бджільництві та й у житті так не може відбуватися, якщо за щучим умінням та моїм бажанням:rofl: то це не до мене, поважне життя це важка праця, а бджільництво це наука в тваринництві. Як що є питання пишіть у лічку, нав'язувати свою думку не буду, надам пораду але Вам вирішувати як робити.

• 2 weeks later...

А як кордован показує себе в ролі виховательки? Є кілька потужних сімей, чи варто  із них зробити виховательку? 

• 1 year later...
В 26.04.2024 в 22:47, chajka2005 сказал:

А як кордован показує себе в ролі виховательки? Є кілька потужних сімей, чи варто  із них зробити виховательку? 

чим сильніша сім'я, тим краща вихователька. кордован виведений з італійки, а вона по молочку одна з найкращих.

6 часов назад, Апіслав Лучанський сказал:

чим сильніша сім'я, тим краща вихователька. кордован виведений з італійки, а вона по молочку одна з найкращих.

Але це не точно) В своїх умовах не побачив переваги кордовану в якості виховательки перед карнікою чи бакфастом. 

10 часов назад, chajka2005 сказал:

Але це не точно) В своїх умовах не побачив переваги кордовану в якості виховательки перед карнікою чи бакфастом. 

А по меду як себе показали?

2 часа назад, Олександр С. сказал:

А по меду як себе показали?

В минулому році гірше бакфасту. Кордован-всьо, залишилося ще 3 сім'ї, перші в черзі на заміну маток

• 1 year later...

Щось тема затихла зовсім... Ніхто не тримає вже? Чи все добре що немає про що писати?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...