Yuri Nikolayevich Опубликовано 17 апреля, 2024 Share Опубликовано 17 апреля, 2024 11 часов назад, yu1986ra сказал: Самоучка. Як біблію використовую голову, вже, здається, більше забув як знаю. Танго на граблях моє все. Без наставника цікавіше. Ваш наставник не казав що не ввічливо відповідати питанням на питання? Це не відповідь питання на питання, а необхідні дії для взаєморозуміння та досягнення консенсусу. Тепер все стало на свої місця, значить я не помилився, постараюся допомогти коротко і зрозуміло – дякую за порозуміння. З інтернетом то Ви товаришуєте? ... відшукаю в моїх закладках відео на YouTube так як описувати весь процес дуже довго. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 апреля, 2024 Share Опубликовано 17 апреля, 2024 1 година тому, Yuri Nikolayevich сказав: Це не відповідь питання на питання, а необхідні дії для взаєморозуміння та досягнення консенсусу. Тепер все стало на свої місця, значить я не помилився, постараюся допомогти коротко і зрозуміло – дякую за порозуміння. З інтернетом то Ви товаришуєте? ... відшукаю в моїх закладках відео на YouTube так як описувати весь процес дуже довго. Достатньо було б двох речень. На цьому етапі роблю отак, бо хочу отримати оце. В іншому випадку так не вийде. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Yuri Nikolayevich Опубликовано 17 апреля, 2024 Share Опубликовано 17 апреля, 2024 4 часа назад, yu1986ra сказал: Достатньо було б двох речень. На цьому етапі роблю отак, бо хочу отримати оце. В іншому випадку так не вийде. ... у бджільництві та й у житті так не може відбуватися, якщо за щучим умінням та моїм бажанням то це не до мене, поважне життя це важка праця, а бджільництво це наука в тваринництві. Як що є питання пишіть у лічку, нав'язувати свою думку не буду, надам пораду але Вам вирішувати як робити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 26 апреля, 2024 Share Опубликовано 26 апреля, 2024 А як кордован показує себе в ролі виховательки? Є кілька потужних сімей, чи варто із них зробити виховательку? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Апіслав Лучанський Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 В 26.04.2024 в 22:47, chajka2005 сказал: А як кордован показує себе в ролі виховательки? Є кілька потужних сімей, чи варто із них зробити виховательку? чим сильніша сім'я, тим краща вихователька. кордован виведений з італійки, а вона по молочку одна з найкращих. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 6 часов назад, Апіслав Лучанський сказал: чим сильніша сім'я, тим краща вихователька. кордован виведений з італійки, а вона по молочку одна з найкращих. Але це не точно) В своїх умовах не побачив переваги кордовану в якості виховательки перед карнікою чи бакфастом. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 10 часов назад, chajka2005 сказал: Але це не точно) В своїх умовах не побачив переваги кордовану в якості виховательки перед карнікою чи бакфастом. А по меду як себе показали? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 2 часа назад, Олександр С. сказал: А по меду як себе показали? В минулому році гірше бакфасту. Кордован-всьо, залишилося ще 3 сім'ї, перші в черзі на заміну маток 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано Четверг в 11:37 Share Опубликовано Четверг в 11:37 Щось тема затихла зовсім... Ніхто не тримає вже? Чи все добре що немає про що писати? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.