Жмуд О. Я. Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Ціна 200 грн/штуку. Пропозиція дійсна до 15.08.16 тел. +380966256914 Олексій. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavisss Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 На даний час дороговато, а за 100 запитаю Бак F1 хто тато, мама - педігрі? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beesir Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Плодные? И шо за комби, заточка на что? Нада на акацию 5 маток с белой меткой. А они меченные? Link to comment Share on other sites More sharing options...
военрук Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Хочу спросить.Эти матки не в Вилково случайно облетывались на пасеке Жмуда Михаила Ерофеевича? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 А якого вони кольору чи відтінку? питаю тому, що ви особисто колись мене дуже образив своїм невіглаством, звинувативши мене в фальшуванні бакфасту, а племматеріал відбирав ваш син особисто... від матки В 72 PJ і номер на опалитці він читав (№12) і я йому показував, що на точку всього дві сім'ї: племінна на рамку 230 і рій на рамку 145 в двох напівкорпусах. Він взяв і привіз вам при мені 230 рамку. Колір дочок вам тоді не сподобався - темним виявився... а ви хотів золотого? І ви так прямо мені сказали, що я вас обманив, майбуть вельмишановний, ви сам такий. Прийшлось ковтнути і промовчати... а що робити коли так в лоб і базапеляційно ? Надіюсь, що вже розібрались, що таке бакфаст і яким він може бути... але ж вибачень так і не надійшло... прикро. Висновок: не можна з тобою чоловіче мати справу хоч ти і знатний, Єрофеевич... ковтай цю пилюлю... неможеш? комок в горлі? пролізе і все пройде ... То що там з кольорами ... червоними і чорними нитками? Спілкувався з братом вашим - Людина. 40 минут назад, военрук сказал: Хочу спросить.Эти матки не в Вилково случайно облетывались на пасеке Жмуда Михаила Ерофеевича? чи може вже на острові Зміїний? Чув. Хороший проект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 1 час назад, военрук сказал: Хочу спросить.Эти матки не в Вилково случайно облетывались на пасеке Жмуда Михаила Ерофеевича? Они в прошлом году выставили все на продажу, продали или нет так и не понятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.