Кузьмич Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Получил мёд с Николаевской области ,пока ждёт своей очереди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Дуже раджу стриматись від намірів образити один одного. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 4 минуты назад, кузмич сказал: Ты потрепись до утра Ну до ранку чекати не будемо....! + Друзі - прошу Вас не вестись на провокації. Є кнопочка "ЖАЛОБА" - повірте, так проблема швидше вирішиться Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 6 часов назад, Бджолопотам сказал: + Друзі - прошу Вас не вестись на провокації. Є кнопочка "ЖАЛОБА" Я думал уже все спят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Отдал юлии мёд ,пришедший из Днепропетровщины. Фото позже,меня гонят от компа спать.... Юлія Смагіна добавила 8 новых фото — с Ярославом Глушаєвом. 9 ч · ВчораOlga Dun відвезли тазики-відра розвідникам 58 та 16 бату в Авдіївку, трошки додали яблук від Наталія Шетілова, теплих балаклав, домашнього затишку у відрі млинців від Iрина Кондрашкiна з медом від бджолярів Игорь Фурсик Маскувальна сітка Маскировка для АТО поїхала до зенітників, хлопці повертають на зберігання білі сітки, у нас ціліші будуть, повернемо за потреби, раптом знову зима))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 15 минуту назад, ученик1 сказал: А надо ли кормить армию,если она не может воевать? Надо! Может воевать и воюет, вернее обороняется. А кормить не армию а простых пацанов и мужиков которым пришлось оставить все и жертвовать всем. Удачи Вам! Пусть Бог будет справедливым! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 5 минут назад, ученик1 сказал: А надо ли кормить армию,если она не может воевать? О пляць, "воины" нарисовались. Вспомни мне хоть одну войну, где вы воевали? Шапкозабрасывание и заморозка противника не в счет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кривич Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 9 минут назад, ученик1 сказал: А надо ли кормить армию,если она не может воевать? А надо лечить и кормить человека если он заболел !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 7 минут назад, Рус сказал: О пляць, "воины" нарисовались. Вспомни мне хоть одну войну, где вы воевали? Шапкозабрасывание и заморозка противника не в счет 1 минуту назад, targal сказал: А ти звідки такий узявся босурманин Я думаю что не стоит обращать внимания, это всего лишь провокацияПусть человек с миром почитает наш Добрый Форум на Точку Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Только что, Fabro сказал: Я думаю что не стоит обращать внимания, это всего лишь провокацияПусть человек с миром почитает наш Добрый Форум на Точку Я з тобою согласен но душа не витримує Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 18 час назад, targal сказал: но душа не витримує По техническим причинам закидоны пропустил . Кто копировал писанину хероя ,дайте в личку почитать шо оно там пишет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 В 03.03.2016в23:09, кузмич сказал: Отдал юлии мёд ,пришедший из Днепропетровщины. Фото позже,меня гонят от компа спать.... Валера ,поскромничал ,там как минимум большая часть мёда с акации Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Отчёт в ФБ от Елизаветы Доляновской : А ще хочемо подякувати ?#?бджолохунті? )) і Ігореві за 13 кг меду і пилок, який вже перетворився на прекрасну енергетично-лікувально-профілактичну суміш під золотими руками прекрасної Iрина Кондрашкiна. Поїде все це добро у трьох напрямах у найближчі тижні. Люди, Ви—прекрасні! Люблю Вас! Працюємо далі Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксеня Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Молодцы! Горжусь Вами! Спасибо и тем, кто собирает и кто не жалеет и отдает для наших бойцов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Получил сегодня из Кривого -рога мёд ,29 кГ ! Спасибо! В понедельник едет на переработку! Фото будут позже ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 В 13.03.2016в14:17, кузмич сказал: А ще хочемо подякувати ?#?бджолохунті? )) Бджолохунта - А що це за "медово-імбирно-лимонна суміш" - можете поділитись рецептом? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 3 часа назад, Бджолопотам сказал: - можете поділитись рецептом? Не пробовал, у меня забирает Юлия или посыльный. Дальше передаётся Ирине, после распределяется по подразделениям. Я ни разу не пробовал готовые смеси и батончики. Можете пообщаться с Ириной в ФБ . Но я задам ей вопрос по рецепту Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 1 час назад, кузмич сказал: Но я задам ей вопрос по рецепту Буду дуже вдячний... Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 я для себе роблю на "око": через м"ясорубку лимон, на терку імбир і з медом перемішати. добавляємо в теплий чай. зберігається в холодильнику. дуже добре йде в осіньо-зимовий час. рецепт мабуть в інтернеті можна знайти, а там далі під свій смак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 4 часа назад, СЄРЖ сказал: рецепт мабуть в інтернеті можна знайти, а там далі під свій смак. Дійсно..... Гугля все знає... Тиць сюди Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Пішов уже пилок. Пробував хтось робити медово-пилкову суміш із свіжим, не сушеним пилком. І чи користується така суміш попитом там у бійців. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted April 8, 2016 Author Share Posted April 8, 2016 49 минуты назад, nibond сказал: чи користується така суміш попитом там у бійців. Озадачили...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 1 час назад, nibond сказал: Пішов уже пилок. Пробував хтось робити медово-пилкову суміш із свіжим, не сушеним пилком. І чи користується така суміш попитом там у бійців. Це залежить від свідомості самих бійців і їх індивідуальних смаків. Декому подавай щось з градусом, а дехто дійсно смакує медок. Я би сказав що 50 на 50, і багато залежить від того хто отримує посилку (не раз бачив що мед стояв мертвим грузом). І ще, на мою думку порції з медом та різною сумішшю повинні буде не великими, тоді він не "пропадає" а йде по "назначенію" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted April 8, 2016 Author Share Posted April 8, 2016 21 минуты назад, Fabro сказал: він не "пропадає" а йде по "назначенію" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 В 08.04.2016в22:41, Fabro сказал: Це залежить від свідомості самих бійців і їх індивідуальних смаків. Тому й питаю, бо я свіжий пилок можу їсти ложкою, а дружина і в рот не бере. Мабуть потрібно переконувати, що це зараз, в період недостачі вітамінів, дуже корисно. Діє, коли кажеш людині, що пилок краще мультитабсу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.