Maxim Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Приветствую.. Существует Такая организация как Українська Народна Пасіка, которая дает нормальную цену, но работает на условиях товарного кредита. Я с ними сегодня связался. Они меня сильно убеждали, что все честно и прозрачно. Скинули копию документов, подтверждающие их законность, и договор, который подписывается. Может кто-то разбирается хорошо юридически или с ними уже работал и бояться нечего. Хочется сильно разобраться с этой конторой. Спасибо. С ув.Перечень документов прилагаю.Название: Товариство з обмеженою відповідальністю «УКРАЇНСЬКА НАРОДНА ПАСІКА»Адрес: Проспект Аношкіна, будинок 23, приміщення 3, Днепродзержинск 51900Телефон: +38 (096) 909-95-98; +38 (095) 844-77-42; +38 (0569) 23-68-81;ДОГОВОР2.doc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир Татомир Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Если Вам нравится давать товарный кредит, то можете пробовать. Мое мнение, мед отдали при получении денег, в крайнем случае пусть отберут анализы, сделают их, и получат мед, но деньги вперед. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 как то стрёмно все это выглядит да еще в наше время ...может кто и рискнет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 Я не собираюсь им отдавать мед. Просто может это действительно работает, а мы привыкли не верить. Я создал тему для того чтоб попытаться выяснить. Может кто-о с форумчан сдавал. Может у кого-то довольно близкие отношения с оптовиками и может спросить про них. Я бы и не создавал тему, но... В этом году нашел номер оптовика со Скадовска, у нее была цена 34, когда у всех была 32-35. Она говорила, что готова приехать забрать мед и отдать деньги. А теперь цена 38 и говорит, что работает с Народной пасекой. Выслала документы и говорит проверяйте через прокуратуру и налоговую. Так открыто заявляют о себе. Может и вправду такое существует. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Я не собираюсь им отдавать мед. Просто может это действительно работает, а мы привыкли не верить. Я создал тему для того чтоб попытаться выяснить. Может кто-о с форумчан сдавал. Может у кого-то довольно близкие отношения с оптовиками и может спросить про них. Я бы и не создавал тему, но... В этом году нашел номер оптовика со Скадовска, у нее была цена 34, когда у всех была 32-35. Она говорила, что готова приехать забрать мед и отдать деньги. А теперь цена 38 и говорит, что работает с Народной пасекой. Выслала документы и говорит проверяйте через прокуратуру и налоговую. Так открыто заявляют о себе. Может и вправду такое существует. Больше всего смущает то, что фирма организована 28 сентября 2015 года. Ей всего 1,5 месяца и она берет мед на месяц. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 Больше всего смущает то, что фирма организована 28 сентября 2015 года. Ей всего 1,5 месяца и она берет мед на месяц.И отзывы уж больно кучно лягли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Больше всего смущает то, что фирма организована 28 сентября 2015 года. Ей всего 1,5 месяца и она берет мед на месяц.Не зовсім так... фірма заснована ще в 1997р. на даний момент 1 учасник-засновник, він же директор, чомусь з 28 вересня, може в цей час купив цю структуру, стат.капітал всього 2000,хоча це таке... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 Забыл добавить важную деталь. Они работают на внутренний рынок. На антибиотик не проверяют, только на влажность (до 21%). С таким же подходом можно набрать меда на внутренний рынок и подешевле, а тут цена выше чем у других. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрей-2019 Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Прокуратура тут не при чем!! Они даже может и отдадут деньги но через год когда цены будут другие! Я бы не сдавал таким, лучше меньше получить но деньги сразу. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Не зовсім так... фірма заснована ще в 1997р. на даний момент 1 учасник-засновник, він же директор, чомусь з 28 вересня, може в цей час купив цю структуру, стат.капітал всього 2000,хоча це таке...точно, это новая редакция устава. но то что фирма организована еще в 1997 г. ничего не значит - на мне тоже висит ООО с 2008 года и не ведет никакой деятельности. То что оно неизвестно - вот один из главных отзывов. А прокуратура и налоговая - это точно ничего не дает. Взять тот же "Элита-центр" в Киеве - документы были в порядке, а от "кидка" организаторов это никак не страхует. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 А контракт никак не помогает в таком случае? Там четко сказано деньги в течении 25 дней. Я его тоже выложил. Договор 2 в самом низу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 А контракт никак не помогает в таком случае? Там четко сказано деньги в течении 25 дней. Я его тоже выложил. Договор 2 в самом низу.Контракт помогает только в 2 случаях:1. Честный партнер2. При обращении в суд, если партнер нечестен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Nemo Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Если Вам нравится давать товарный кредит, то можете пробовать. Мое мнение, мед отдали при получении денег, в крайнем случае пусть отберут анализы, сделают их, и получат мед, но деньги вперед.Не зовсім так... фірма заснована ще в 1997р. на даний момент 1 учасник-засновник, він же директор, чомусь з 28 вересня, може в цей час купив цю структуру, стат.капітал всього 2000,хоча це таке...Забыл добавить важную деталь. Они работают на внутренний рынок. На антибиотик не проверяют, только на влажность (до 21%). С таким же подходом можно набрать меда на внутренний рынок и подешевле, а тут цена выше чем у других.Слишком много но... в "интересное "для цен на мед на внутреннем рынке меда , если кто то не наигрался в азартные игры может попробовать имхоПо вопросу качества меда в сетях внутри страны , на Апимондии я познакомился с несколькими представителями крупных фасовщиков меда в Украине , интересовала мелкая фасовка меда "дорогих" мономорфных сортов , с учетом моей сертификации и их фасовки с соответствующими документами , сразу скажу все решаемо ... Одно из деловых предложений последовавших потом было - помощь во входе в крупные сети магазинов , если будет интересно , но меня сразу предупредили , что время от времени они сами отбирают подукцию для проверки соответствия заявленному качеству , и если в меде выявятся проблемы , то ... черный список мне обеспечен . Вот тут возникает вопрос и куда столько меда непонятного качества идет ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Нажаль не можу відкрити договір (дуже цікаво було-б глянути)... БМП з домашньго ноута не підтримує. Але як на мене то будуть люди, які ризикнуть попрацювати з вказаною організацією плакати (. Статистика подібних фірм (я не про сферу бджільництва а взагалі) річ вперта (. Потім з"являться теми "шукаю Боренка О.Г." А на 20 банок 0.5л я Вам і сам етикетки приліплю.... рівно як і загальнофразовий статут затвердю... Дасте мені за це якихось 50-100 тон меду? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 Нажаль не можу відкрити договір (дуже цікаво було-б глянути)... БМП з домашньго ноута не підтримує. Але як на мене то будуть люди, які ризикнуть попрацювати з вказаною організацією плакати (. Статистика подібних фірм (я не про сферу бджільництва а взагалі) річ вперта (. Потім з"являться теми "шукаю Боренка О.Г." А на 20 банок 0.5л я Вам і сам етикетки приліплю.... рівно як і загальнофразовий статут затвердю... Дасте мені за це якихось 50-100 тон меду? ) Я сейчас договор сюда кину.ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРАЇНСЬКА НАРОДНА ПАСІКА»51900 Україна, Дніпропетровська область, м. Дніпродзержинськ, проспект Аношкіна 23/3, ЄДРПОУ 24618012, р/р 2600358359100 в ПАТ «УКРСИББАНК» МФО 351005 тел. +380 (5692) 3-68-81 +380 96-909-95-98, +380 95 844-77-42, e-mail unp.direktor@gmail.com м. Дніпродзержинськ «___» жовтня 2015 року Договір закупівлі на умовах товарного кредиту № _____ -____/2015 від «____»___________ 2015 року Сторони дійшли згоди щодо тлумачення наступних термінів, що використовуються у Договорі: 1. Договір закупівлі на умовах товарного кредиту (далі – Договір) – різновид договору купівлі-продажу, що укладається у відповідності до ст.694 Цивільного Кодексу України. Особливістю даного Договору є відстрочення платежу.2. Сторона Покупець (Позичальник) – Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська Народна Пасіка», скорочено ТОВ «УНП».3. Представник Покупця – фізична особа, наділена засвідченими нотаріально правами та повноваженнями діяти від імені Покупця4. Сторона Продавець (Кредитор) – фізична особа або фізична особа-підприємець, резидент України, котра має у своїй власності Товар, який є предметом укладення Договору.5. Товар – продукція бджолярства, а саме сортовий мед. Покупець – Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська Народна Пасіка» код за ЄДРПОУ 24618012, зареєстроване у м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області за адресою: проспект Аношкіна 23/3, Свідоцтво платника єдиного податку 39522811 в особі директора Боренко Олега Георгійовича, що діє на підставі Статуту (надалі іменується Позичальник)з одного боку та Продавець - ______________________________________________________________, зареєстрований за адресою ______________________обл ________________________________ вулиця ____________________ будинок_______ квартира______, що діє на підставі свобідного волевиявлення та паспорту серії______№_____________,виданого___________________________________________________________________ «_____» ________________ ________ року (надалі іменується Кредитор) з іншого боку уклали даний Договір про таке: 1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ 1.1. Кредитор зобов`язується передати Позичальнику обумовлену кількість Товару на умовах відстрочення остаточної оплати (товарного кредиту) на термін визначений даним Договором, а Позичальник зобов`язується прийняти Товар та сплатити його вартість на умовах та у термін визначений Договором.1.2. Відомості про Товар зазначаються у Специфікації до даного Договору яка є його невід`ємною частиною.2. УМОВИ ПЛАТЕЖУ 2.1. Кредитор надає Позичальнику відстрочення на термін до 25 днів з моменту укладення Договору, а саме на строк до «____»___________ 2015 року.2.2. Позичальник гарантує здійснення оплати вартості товару. _____________ Покупець ____________Продавець2.3. Розрахунок Позичальника з Кредитором може здійснюватись як у готівковій так і безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий, картковий рахунок Кредитора або надсиланням грошовими переказами за реквізитами, вказаними Кредитором. Форма та вид розрахунку обирається Кредитором.2.4. У випадку коливання курсу національної валюти до долара США ( за офіційним курсом НБУ) більше ніж на 20% на момент проведення розрахунку відбувається здорожчення Товару на відсоток коливання. 3. ТЕРМІНИ ТА УМОВИ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ`ЯЗАНЬ 3.1. Товар повинен бути переданий Позичальнику у момент укладення Договору.3.2. Право власності на товар переходить до Позичальника в момент отримання Товару за актом приймання-передачі.3.3. Позичальник має право погасити всю суму боргу достроково. 4. ПАКУВАННЯ ТА ТРАНСПОРТУВАННЯ ТОВАРУ 4.1. Пакування Товару має бути таким, щоб унеможливити його псування під час транспортування до складів Позичальника. У разі неможливості транспортування Товару у тарі Позичальника, Товар транспортується у тарі Кредитора. Така тара приймається Позичальником на зберігання, про що має бути зазначено у Акті прийому-передачі Товару з визначення виду та кількості тари.4.2. Позичальник бере на себе відповідальність за належне зберігання та повернення тари Кредитору у розумні терміни, а саме на протязі 30 днів від моменту оплати. 5. ЗОБОВ`ЯЗАННЯ СТОРІН 5.1. Кредитор зобов`язаний передати Товар Позичальнику на умовах та у строки визначені даним Договором.5.2. Кредитор зобов`язаний усунути недоліки у пакуванні Товару, якщо такі мають місце.5.3. Позичальник зобов`язаний прийняти Товар та провести повний розрахунок з Кредитором з додержанням терміну та строку, зазначеному у п 2.1. Договору.5.4. Позичальник зобов`язаний належним чином відноситись до майна Кредитора, переданого на зберігання Позичальнику та не передавати його третім особам без відома Кредитора. 6. ЯКІСТЬ ТОВАРУ 6.1. Основною вимогою до Товару є відсотковий вміст вологості. Такий вміст не може перевищувати 21 (двадцяти одного) відсотку від загальної маси Товару. Вміст вологості перевіряється Позичальником під час огляду Товару. Для цього використовується обладнання Позичальника.6.2. Кредитор гарантує, що у Товарі відсутні речовини які суттєво впливають на якість Товару. 7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН 7.1. Всі спори і розбіжності, що виникають за цим Договором, вирішуються шляхом переговорів між сторонами.7.2. У разі неможливості вирішення спорів шляхом переговорів вони підлягають розгляду в судовому порядку.7.2. У разі виникнення спірних обставин у однієї із Сторін, така Сторона має направити письмову претензію не пізніше семи днів з моменту виникнення зазначених обставин з метою досудового вирішення спору. 8. ДІЯ ОБСТАВИН НЕПЕРЕБОРНОЇ СИЛИ8.1. Жодна зі сторін не несе відповідальності перед іншою стороною за невиконання зобов’язань, зумовлене обставинами, що виникли незалежно від волі і бажання сторін, які не можна _____________ Покупець ____________Продавець передбачити або уникнути.8.2. Сторона, що не виконує своїх зобов'язань, повинна повідомити іншу сторону про перешкоду або її вплив на виконання зобов'язань за Договором. 9. ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ІНШІ УМОВИ 9.1. Позичальник доводить до відома Кредитора, що його Товар за рахунок Позичальника буде сертифікований для продажу на території України розфасований у тару Позичальника та переданий на дистрибуцію до контрагентів Позичальника.9.2. Цей Договір набирає чинності з моменту його підписання сторонами і діє до повного його виконання, включаючи терміни погашення невиконаних зобов'язань.9.3. Цей Договір складено у двох оригінальних примірниках, що мають однакову юридичну силу, по одному для кожної зі сторін.9.4. У випадках, не передбачених Договором, инимни керуються иним цивільним законодавством. 10. РЕКВІЗИТИ СТОРІН Покупець ПродавецьТовариство з обмеженою відповідальністю _____________________________«Українська Народна Пасіка» _____________________________ ЄДРПОУ 24618012, м. Дніпродзержинськ _____________________________проспект Аношкіна 23/3 _____________________________р/р 2600358359100 в ПАТ «УКРСИББАНК» _____________________________МФО 351005 тел. +380 96-909-95-95, _____________________________+380 95 844-77-42 +380 (5692) 3-68-81e-mail unp.direktor@gmail.com______________ Боренко О.Г. ______________________ М.П. Додаток №1 до Договору закупівлі на умовах товарного кредиту №_____-_____/2015 від «____»_____________ 2015 року СПЕЦИФІКАЦІЯдо Договору закупівлі на умовах товарного кредиту№ _____ -____/2015 від «____»___________ 2015 року № з/пСорт медуЦіна за одиницю, грн/кгКількість, кгВсього, грнПрим.1. 2. 3. 4. Всього Товару на суму _________________________________________________ грн. ____к Покупець ПродавецьТовариство з обмеженою відповідальністю _____________________________«Українська Народна Пасіка» _____________________________ ЄДРПОУ 24618012, м. Дніпродзержинськ _____________________________проспект Аношкіна 23/3 _____________________________р/р 2600358359100 в ПАТ «УКРСИББАНК» _____________________________МФО 351005 тел. +380 96-909-95-95, _____________________________+380 95 844-77-42, 380 (5692) 3-68-81e-mail unp.direktor@gmail.com ______________ Боренко О.Г. ______________________ М.П. Додаток №2 до Договору закупівлі на умовах товарного кредиту №_____-_____/2015 від «____»_____________ 2015 року АКТПриймання-передачі Товару Покупець – Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська Народна Пасіка» код за ЄДРПОУ 24618012, зареєстроване у м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області за адресою проспект Аношкіна 23/3, Свідоцтво платника єдиного податку 39522811 в особі директора Боренко Олега Георгійовича, що діє на підставі Статуту (надалі іменується Позичальник)з одного боку та Продавець - ______________________________________________________________, зареєстрований за адресою _________________________ вулиця ____________________ будинок_______ квартира______, що діє на підставі свобідного волевиявлення та паспорту серії______№_____________,виданого___________________________________________________________________ «_____» ________________ ________ року (надалі іменується Кредитор) з іншого боку підписали даний акт, чим засвідчили приймання-передачу Товару наступного сортаменту: № з/пСорт медуЦіна за одиницю, грн/кгКількість, кгВсього, грнПрим.1. 2. 3. 4. Також Продавцем передано на відповідальне зворотнє зберігання Покупцю тару Продавця наступного сортаменту № з/пВид тариКількість, штСтан (задов./незадов.)Прим.1. 2. 3. 4. Загальна кількість переданої тари становить __________ одиниць Покупець ПродавецьТовариство з обмеженою відповідальністю _____________________________«Українська Народна Пасіка» _____________________________ ЄДРПОУ 24618012, м. Дніпродзержинськ _____________________________проспект Аношкіна 23/3 _____________________________р/р 2600358359100 в ПАТ «УКРСИББАНК» _____________________________МФО 351005 тел. +380 96-909-95-95, _____________________________+380 95 844-77-42, 380 (5692) 3-68-81e-mail unp.direktor@gmail.com ______________ Боренко О.Г. ______________________ М.П. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Нажаль не можу відкрити договір (дуже цікаво було-б глянути)... БМП з домашньго ноута не підтримує. Але як на мене то будуть люди, які ризикнуть попрацювати з вказаною організацією плакати (. Статистика подібних фірм (я не про сферу бджільництва а взагалі) річ вперта (. Потім з"являться теми "шукаю Боренка О.Г." А на 20 банок 0.5л я Вам і сам етикетки приліплю.... рівно як і загальнофразовий статут затвердю... Дасте мені за це якихось 50-100 тон меду? ) 1.1. Кредитор зобов`язується передати Позичальнику обумовлену кількість Товару на умовах відстрочення остаточної оплати (товарного кредиту) на термін визначений даним Договором, а Позичальник зобов`язується прийняти Товар та сплатити його вартість на умовах та у термін визначений Договором.1.2. Відомості про Товар зазначаються у Специфікації до даного Договору яка є його невід`ємною частиною.2. УМОВИ ПЛАТЕЖУ2.1. Кредитор надає Позичальнику відстрочення на термін до 25 днів з моменту укладення Договору, а саме на строк до «____»___________ 2015 року.2.2. Позичальник гарантує здійснення оплати вартості товару. Выдержка из договора, ну и дальше общие фразы: до полного выполнения обязательств, спор в суде и возврат тары 30 дней Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 Я, к стати, сам использую наклейки на банки. )) Та что на автарке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Договір досить типовий.... Але в той-же час майже не містить ризиків для "Покупця". З того що і без детального вивчення кинулось у очі:1. п. 2.4. Ніяким чином не зафіксовано поточний курс валюти станом на момент укладення договору, в зв"язку з чим 100% будуть спірні питання при поверненні коштів у випадку зростання курсу на 20+%. Але я, як покупець, цього не допущу. Взявши у Вас зараз і орієнтуючись, що валюта росте я поверну Вам кошти ще до подолання 20% бар"єру. І навіть якщо Ви дали продукції на 10 тис. евро а зможете отримати в грн. лише кошти, на які зможете купити 8-9 тис. евро то це Ваші проблеми. Все буде відповідати умовам договору.2. "Відповідальність сторін" взагалі шик. Жодної конкретики, жодних %, штрафів, пені за невиконання умов договору... все буде вирішуватись в доооооооовгій судовій тяганині на основі загальних засад цивільного законодавста. Це я говорю про вистраждане рішення суду на користь "Продавця". Стягнення коштів за рішенням то окрема тема.3. І просто ріже очі п. 8.1. Зазвичай у подібних випадках відповідальність за збережність товару переходить до покупця з моменту передачі товару, якщо інше не передбачене договором. Це в договорі не зазначено, але не кретично... загальні постулати на нашій стороні. Але 8.1 ))). З поміж числа інших до обставин непереборної сили належить пожежа !!! Банальна, звичайнісінька пожежа. І все, всі при своїх інтересах і з розведеними руками. А про статистику розслідування кримінальних проваджень за фактом підпалу (це ще якщо буде відповідний акт пожежників) я Вам розповідати не буду. Напевне нижчого % розкривання не має жодна категорія правопорушень ). Хлопці, не буває "халяви".... Верішувати кожному, але я б не ризикував з подібною аферою. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 Договір досить типовий.... Але в той-же час майже не містить ризиків для "Покупця". З того що і без детального вивчення кинулось у очі:1. п. 2.4. Ніяким чином не зафіксовано поточний курс валюти станом на момент укладення договору, в зв"язку з чим 100% будуть спірні питання при поверненні коштів у випадку зростання курсу на 20+%. Але я, як покупець, цього не допущу. Взявши у Вас зараз і орієнтуючись, що валюта росте я поверну Вам кошти ще до подолання 20% бар"єру. І навіть якщо Ви дали продукції на 10 тис. евро а зможете отримати в грн. лише кошти, на які зможете купити 8-9 тис. евро то це Ваші проблеми. Все буде відповідати умовам договору.2. "Відповідальність сторін" взагалі шик. Жодної конкретики, жодних %, штрафів, пені за невиконання умов договору... все буде вирішуватись в доооооооовгій судовій тяганині на основі загальних засад цивільного законодавста. Це я говорю про вистраждане рішення суду на користь "Продавця". Стягнення коштів за рішенням то окрема тема.3. І просто ріже очі п. 8.1. Зазвичай у подібних випадках відповідальність за збережність товару переходить до покупця з моменту передачі товару, якщо інше не передбачене договором. Це в договорі не зазначено, але не кретично... загальні постулати на нашій стороні. Але 8.1 ))). З поміж числа інших до обставин непереборної сили належить пожежа !!! Банальна, звичайнісінька пожежа. І все, всі при своїх інтересах і з розведеними руками. А про статистику розслідування кримінальних проваджень за фактом підпалу (це ще якщо буде відповідний акт пожежників) я Вам розповідати не буду. Напевне нижчого % розкривання не має жодна категорія правопорушень ). Хлопці, не буває "халяви".... Верішувати кожному, але я б не ризикував з подібною аферою.Спасибо большое за труд. Меня, к стати, тоже заинтересовал пункт про непереборну силу. Но я не думал, что это настолько банально. Еще раз спасибо. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Ну там купа пунктів... але мало простих і дієвих ). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andruhan Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Забыл добавить важную деталь. Они работают на внутренний рынок. На антибиотик не проверяют, только на влажность (до 21%). С таким же подходом можно набрать меда на внутренний рынок и подешевле, а тут цена выше чем у других.Коллеги, эта кантора от меня за 60 км., и я про неё услышал месяц назад, или меньше, хотя пчёл держу не первый год... Жаль, сейчас без транспорта, как наладится, постараюсь заехать. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег77 Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Кто забыл ,может напомнить....про чп" Яблоков" из Кировограда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 10, 2015 Author Share Posted November 10, 2015 Коллеги, эта кантора от меня за 60 км., и я про неё услышал месяц назад, или меньше, хотя пчёл держу не первый год... Жаль, сейчас без транспорта, как наладится, постараюсь заехать. Было бы ОООчень интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЛГБ Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 У меня остался договор на подобии этого от фирмы "Канопус1234" и там все так точно прописано как в этом договоре, а еще у меня лежит письмо ответ на заявление из органов, (как приложение к договору:-), там ответ мне - что мол не можем возбудить уголовное дело за отсуствие состава преступления, устно добавили что возможно когдато отдадут вам ваши кровные, прошло 4 года................жду. А три тонны и ныне там, кстати тоже из Днепропетровска фирмочка. Мой горький опыт вам говорит, не ведитесь, ОТДАВАЙТЕ ТОЛЬКО КОГДА ДЕНЬГИ НА РУКАХ!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 10, 2015 Author Share Posted November 10, 2015 У меня остался договор на подобии этого от фирмы "Канопус1234" и там все так точно прописано как в этом договоре, а еще у меня лежит письмо ответ на заявление из органов, (как приложение к договору:-), там ответ мне - что мол не можем возбудить уголовное дело за отсуствие состава преступления, устно добавили что возможно когдато отдадут вам ваши кровные, прошло 4 года................жду. А три тонны и ныне там, кстати тоже из Днепропетровска фирмочка. Мой горький опыт вам говорит, не ведитесь, ОТДАВАЙТЕ ТОЛЬКО КОГДА ДЕНЬГИ НА РУКАХ!!!А контора дальше продолжает работать? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts