Bombus Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Вопрос логичный, как по мне. Особенно, в свете последних новостей о желании руководства получать зарплату. То есть, раньше, когда были выборы председателя, люди боролись за руководящий пост, надеясь на какие-то другие дивиденды. И они не сработали. Кто что думает по этому поводу? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Как и везде - ПОКОРНОСТИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Вопрос логичный, как по мне. Особенно, в свете последних новостей о желании руководства получать зарплату. ..На зарплату треба щось робити корисне для членів спілки,Як бачить це СПУ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted October 13, 2015 Author Share Posted October 13, 2015 На зарплату треба щось робити корисне для членів спілки,Як бачить це СПУ?Судя по всему, тоже очень логично смотрит: утром - мне зарплату, я вечером - что-нибудь полезное. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 что-нибудь полезное. И бесполезное тоже ,за те же деньги 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 а що вона корисного зробила для бджоляра? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted October 13, 2015 Author Share Posted October 13, 2015 а що вона корисного зробила для бджоляра?Как минимум - сохранила себя для пчеловодов, в условиях тотального недофинансирования. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Как минимум - сохранила себя для пчеловодов, в условиях тотального недофинансирования. а всё ли Вам (нам) известно?Просит взносы - логично и нормально. Вот когда мы их сдадим тогда будет иметь место и её отчёт по вопросу "Что сделала?", а пока... пока-пока... на добровольных началах работала на таких же началах и отчёт - добровольных. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 З цим згоден, а інформацію про можливості і наміри отримати ми можем ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 З цим згоден, а інформацію про можливості і наміри отримати ми можем ?бачив кілька відео з інтерв ю Вереда Л.І. випадково чув на Б.Крузі його розповіді в кругу його знайомих (я до кругу знайомих і друзів не належу) - наміри серйозні, позиція чітка - імпонує, навіть особисто позаздрив йому (по білому). Чоловік і розумний і кмітливий і собі і людям. Говорить і робить правильні кроки. Від керівника залежить багато. А СПУ і її Рада то можуть бути інші речі. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted October 13, 2015 Author Share Posted October 13, 2015 Вереда Л.І. випадково чув на Б.Крузі його розповіді в кругу його знайомих (я до кругу знайомих і друзів не належу) - наміри серйозні, позиція чітка - імпонує, навіть особисто позаздрив йому (по білому). Чоловік і розумний і кмітливий і собі і людям. Говорить і робить правильні кроки.Просветить нас не можете вкратце? Від керівника залежить багато. А СПУ і її Рада то можуть бути інші речі.А от рядовых членов сколько зависит? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Просветить нас не можете вкратце?извините, не могу ... опублікувати може тільки сам Веред Л.І., а потім я вже Вас "просвічу"А от рядовых членов сколько зависит?від рядових - мені це невідомо. я не стою в жодній спілці.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted October 13, 2015 Author Share Posted October 13, 2015 від рядових - мені це невідомо. я не стою в жодній спілці. .Пан Любомир... случайно натрапив на ваш пост в теме "Что бы хотите от СПУ?" Надсилати і отримувати по обміну інформацію з питань бджільництва.Саме таку організацію як СПУ вважаю повноважною силою, яка може виходити на Уряд, Верховну Раду, Президента України від імені усіх бджолярів з різних проблем.Саме СПУ може і повинна стати головним чинником ціноутворення на бджолопродукти. Для цього потрібно задіяти відповідні важелі і механізми. Найважливішим з яких є кооперація пасічників. Я вже неодноразово писав, що через створення кооперативів Американці в 30-ті роки загнуздали дикий капіталізм так і пасічники України повинні створити в один мега-кооператив, який врегулює політику ціноутворення на бджолопродукти в Україні. Це дасть справедливі економічно вигідні ціни на бджолопродукти в т.ч. ціну на мед. Сьогодні ціна низька не тому, що в людей немає грошей, а тому, що не має цінової політики пасічників, які в більшості в цих питаннях не солідарні і за своїм совковим стереотипним мисленням не розуміють, взагалі, що ще може бути щось по-іншому... Держава, держава... нічого не робить, не підтримує... а віз і нині там. А в дійсності то ми самі повинні все це організувати і ввести свою нашу волю і в закон і в життя. Хотелось бы услышать всё же ваш более развёрнутый комментарий, в связи с новыми данными. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Пан Любомир... случайно натрапив на ваш пост в теме "Что бы хотите от СПУ?" Хотелось бы услышать всё же ваш более развёрнутый комментарий, в связи с новыми данными.а что Ві меня всё віспрашуете? развйорнутый коментарий? Пан bombus, разворачивайте свои позиции для началу и сознавайтесь - Ви естъ член СПУ? а то голову СБУ я знаю и немного общался. А Вы там были?Как-то не понятно з какого боку Вы ко мне подходите. СПУ или СБУ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Вже хотіли від ветеринарної служби реальної допомоги у бджільництві, то так "допомогли"( особливо з Ф2), що можна без штанів залишитись..Щоб і тут так не вийшло - знайшли на свою шию ще одного пана. Апетит приходить підчас їди. Точно не пам"ятаю, здається журнал "Пасіка" кілька років тому друкував статтю про спілку пасічників Чехії - там можна дещо взяти за взірець куди рухатись. Якщо не буде реальної рядовому бджоляру 1) інформаційноСПУ повинна мати свій друкований орган і підписка на цей орган кожного члена спілки це і є членські внески ( звичайно не захмарні) 2) юридичноЮридичне провадження при протраві бджіл пестицидами 3) матеріальноРозповсюдження ефективних зареєстрованих ветеринарних препаратів проти кліща і організації масової і в один час обробки бджіл та ін. - може й нічого не вийти !!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Вопрос логичный, как по мне. Особенно, в свете последних новостей о желании руководства получать зарплату. То есть, раньше, когда были выборы председателя, люди боролись за руководящий пост, надеясь на какие-то другие дивиденды. И они не сработали. Кто что думает по этому поводу?ви що думаєте що хтось буде працювати не тільки безкоштовно а ще і витрачатиме свої кошти для цього щоб вам допомогти в пасічникуванні ? То ви помиляєтесь буде оплата праці буде і відповідальність а то в нас є багато пасічників які до сьогодні нічого для бжільництва не зробили а вимоги ставлять так як би їм хтось щось повинен допомогти . Тож шановні пасічники перш ніж коментувати дії керівництва скажіть що конкретно ви зробили для розвитку бджільництва А на рахунок Леоніда Івановича то роботи він зробив багато і відповідно потребує певної компенсації своїх видатків в виді зарплати або просто потрібно покрити елементарі затрати бо кожна поїздка , зустріч це кошти і немалі кошти та якщо взяти в межах держави то якщо кожен пасічник з кожної бджолородини сплатить хоч 50 копійок то і результати спілки пасічників будуть набагато кращими тож шановні пасічники зробіть свій конкретний вклад і тоді ставте претензії а якщо вам не подобається діяльність керівництва і ви знаєте як підняти і допомогти бджільництву прошу подавайте свої пропоззиції і пишіть що ви хочете отримати від СПУ? але зразу вказуйте що ви згіді за це зробити? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 то в нас є багато пасічників які до сьогодні нічого для бжільництва не зробили а вимоги ставлять так як би їм хтось щось повинен допомогти .ЛЮБОЙ пчеловод что-то делает, как минимум он держит пчел и опыляет природу. А на рахунок Леоніда Івановича то роботи він зробив багато і відповідно потребує певної компенсації своїх видатків в виді зарплати або просто потрібно покритиА где можно об этом почитать? Где отчет о его расходах, которые мы должны ему восстановить? якщо взяти в межах держави то якщо кожен пасічник з кожної бджолородини сплатить хоч 50 копійок то і результати спілки пасічників будуть набагато кращими Ух-ты, если он рассказывает, что в Украине 2 000 000 п\с, так он хочет себе 1 000 000 грн. Он что вокруг света проехал? Опуститесь на землю. "УТРОМ СТУЛЬЯ, ВЕЧЕРОМ ДЕНЬГИ". А то получится, что он деньги будет брать, а через год сложит свои полномочия и скажет: "Ну не получилось" 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 ЛЮБОЙ пчеловод что-то делает, как минимум он держит пчел и опыляет природу. А где можно об этом почитать? Где отчет о его расходах, которые мы должны ему восстановить? думаю проблеми в звіті не буде і роботи пропрацьовано багато 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 А где можно об этом почитать? Где отчет о его расходах, которые мы должны ему восстановить? якщо людина не пред"явила рахунок витрат, то це не значить, що їх не було. І ще я таки переконався, що він завзятий ентузіаст і якщо він витрачав власні кошти на орг.заходи то в деякій мірі він альтруїст. Що його мотивує мені (навіть не члену СПУ) важко говорити, але на голому ентузіазмі (можна заробити хіба що виразку шлунку) - і далеко не поїдеш. А на разі мені все не дає спокою питання (не знаходжу відповіді): - В чому потрібна спілка пасічникам? В захисті у всіх питаннях?А чи зможе це забезпечити спілка?Чи потрібно створювати умови всім бджолярам, щоби вони не могли працювати без спілки? А це можливо зробити. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 думаю проблеми в звіті не буде і роботи пропрацьовано багато Так где об этом почитать или "ощутить"? якщо людина не пред"явила рахунок витрат, то це не значить, що їх не було. І ще я таки переконався, що він завзятий ентузіаст і якщо він витрачав власні кошти на орг.заходи то в деякій мірі він альтруїст. Що його мотивує мені (навіть не члену СПУ) важко говорити, але на голому ентузіазмі (можна заробити хіба що виразку шлунку) - і далеко не поїдеш. А на разі мені все не дає спокою питання (не знаходжу відповіді): - В чому потрібна спілка пасічникам? В захисті у всіх питаннях?А чи зможе це забезпечити спілка?Чи потрібно створювати умови всім бджолярам, щоби вони не могли працювати без спілки? А це можливо зробити.А Вы знаете, что Веред создал (создает) свою спилку? Якобы в СПУ Бондарчук не дал документов... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted October 14, 2015 Author Share Posted October 14, 2015 ви що думаєте що хтось буде працювати не тільки безкоштовно а ще і витрачатиме свої кошти для цього щоб вам допомогти в пасічникуванні ? Ни секунды. Тем смешнее читать появившуюся информацию, что председатель, который боролся за место руководителя, вдруг прозрел. Если человек прошел такой путь с низового члена общества и до самого верха не зная, что зарплаты как- бэ не предусматривается - то это вызывает большие сомнения в компетентности. Ещё большее неприятие вызывает комедия, разыгрываемая на публику - мол его обманули. а то в нас є багато пасічників які до сьогодні нічого для бжільництва не зробили а вимоги ставлять так як би їм хтось щось повинен допомогти . Если это выпад в мою сторону, то у меня есть членский билет СПУ. Я ежегодно плачу взносы. Как вы считаете, имею я право постебаться в этой теме?якщо взяти в межах держави то якщо кожен пасічник з кожної бджолородини сплатить хоч 50 копійок то і результати спілки пасічників будуть набагато кращими Объясните мне, деревенскому парню, почему пчеловоды всей страны должны платить взносы в фонд СПУ? Устав СПУ подразумевает, что спилка, как общественная организация, существует на деньги своих членов и ради их интересов? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Так где об этом почитать или "ощутить"? А Вы знаете, что Веред создал (создает) свою спилку? Якобы в СПУ Бондарчук не дал документов... О-о! Приз, это интепресная ситуация. Мы уже обсуждали её в какой-то теме. Можно поискать. Бондарчук Боднарчук Л.И., покойный, а те кто остались - члены рады "блокировали" Вереда Л.И. Типа учредительных документов СПУ ему не дают, печати тоже - где то есть... ну и в таком же духе............... потом оказалось, что СПУ как таковой не существовало юридически вообще. Да, институт был, а спилки небыло. И когда об этом были сделаны запросы в Минюст и ситуация устаканилась Вереду пришлось создавать новую СПУ, причём учредителями выступили рядовые пчеловоды со всех областных и районных спилок. А те кто блокировал ("старая Рада") в т.ч. Ющенко В.А. остались за бортом и "воют на луну". 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Еникиой Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Если это выпад в мою сторону, то у меня есть членский билет СПУ. Я ежегодно плачу взносы. Как вы считаете, имею я право постебаться в этой теме.Если не секрет можно узнать сколько плотите . Кто определяет эту сумму или вернее как определяется взнос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Враження таке ніби пасічники вибирають собі "ЦАРЯ" і бояться чи не пропаде "ЦАР" без зарплати - не переживайте не пропаде.Слухав Л.Вереда - людина щось хоче зробити для пасічників і в цій темі краще б якраз вісвітлювати питання - що хочуть пасічники для себе. Спілку треба робити щоб люди самі просились туди. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Еникиой Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Спілку треба робити щоб люди самі просились туди.Правильно. Вот когда создадут такое общество, чтобы пасечники просились туда тогда и все взносы платить будут. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts