Jump to content

ІО матки карніка з Польші, від Марії Гембал, лінії Пріма, Гема

Recommended Posts

На прохання прихильників ліній Карніки Прима та Гема організую партію маток в першій декаді Червня. Ціна 400 гр. не провірена на засів. 1400 репродуктивна провірена. Матки інструментального осіменіння від Марії Гембал. Так як я не маю змоги сам цим зайнятись ( знаходжусь на службі в АТО ) партія буде одна на місяць.

• 1 month later...

10-15 липня прийдуть племінні ІО матки Бакфаст від Лівандовського http://www.miody-ponidzia.pl/hodowla_matki_pszczele.html ціна 1800 гривень. Ще три матки не мають господаря. Матки від Лівандовського завозяться в Україну третій рік, відгуки тільки позитивні. Можна замовити до 3 липня. Мій телефон 0678617827

Надеюсь вы знаете чем закончилась попытка завоза маток от Гембл в прошлый раз , уважающий себя матковод отвечает за доказанный брак в партии маток , причем доказанной , а не "ВКЛЮЧАЕТ ДУРАКА". У меня теплиться надежда когданибудь высказать ей это лично :hi:

Надеюсь вы знаете чем закончилась попытка завоза маток от Гембл в прошлый раз , уважающий себя матковод отвечает за доказанный брак в партии маток , причем доказанной , а не "ВКЛЮЧАЕТ ДУРАКА". У меня теплиться надежда когданибудь высказать ей это лично :hi:
В тому році мені теж прийшла партія з якої половина загинула, Марія повірила на слово, грошей не стала брати. А в вас які були проблеми? В мене вся пасіка була на її матах, не гірші від інших які були після.

• 3 months later...

В тому році мені теж прийшла партія з якої половина загинула, Марія повірила на слово, грошей не стала брати. А в вас які були проблеми? В мене вся пасіка була на її матах, не гірші від інших які були після.

Підтверджу , у мене її ШО добре пропрацювала цілий рік. Хоча періодично бджоли закладали один -два маточники ТЗ. Ну це було мені на руку! З них вийшли прекрасні екземпляри! Тож , Юро, запиши мене на той рік на її матку, можна й на неперевірену на кладку.:vinny:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...