teplov Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 На прохання прихильників ліній Карніки Прима та Гема організую партію маток в першій декаді Червня. Ціна 400 гр. не провірена на засів. 1400 репродуктивна провірена. Матки інструментального осіменіння від Марії Гембал. Так як я не маю змоги сам цим зайнятись ( знаходжусь на службі в АТО ) партія буде одна на місяць. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 10-15 липня прийдуть племінні ІО матки Бакфаст від Лівандовського http://www.miody-ponidzia.pl/hodowla_matki_pszczele.html ціна 1800 гривень. Ще три матки не мають господаря. Матки від Лівандовського завозяться в Україну третій рік, відгуки тільки позитивні. Можна замовити до 3 липня. Мій телефон 0678617827 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Nemo Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Надеюсь вы знаете чем закончилась попытка завоза маток от Гембл в прошлый раз , уважающий себя матковод отвечает за доказанный брак в партии маток , причем доказанной , а не "ВКЛЮЧАЕТ ДУРАКА". У меня теплиться надежда когданибудь высказать ей это лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Надеюсь вы знаете чем закончилась попытка завоза маток от Гембл в прошлый раз , уважающий себя матковод отвечает за доказанный брак в партии маток , причем доказанной , а не "ВКЛЮЧАЕТ ДУРАКА". У меня теплиться надежда когданибудь высказать ей это лично В тому році мені теж прийшла партія з якої половина загинула, Марія повірила на слово, грошей не стала брати. А в вас які були проблеми? В мене вся пасіка була на її матах, не гірші від інших які були після. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 В тому році мені теж прийшла партія з якої половина загинула, Марія повірила на слово, грошей не стала брати. А в вас які були проблеми? В мене вся пасіка була на її матах, не гірші від інших які були після.Підтверджу , у мене її ШО добре пропрацювала цілий рік. Хоча періодично бджоли закладали один -два маточники ТЗ. Ну це було мені на руку! З них вийшли прекрасні екземпляри! Тож , Юро, запиши мене на той рік на її матку, можна й на неперевірену на кладку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.