Wladimir_K Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 6 минут назад, ромео сказал: Загляньте в тему нижче. На останнє повідомлення .. Це така "гадюка", що через неї у комп лізуть всякі віруси, як діти в школу... Потрібно звернути увагу на будь-яке ПО mail.ru і yandex і видалити його. Скачати безкоштовний Dr web і просканувати систему і диск С, подивитися чи ярлики браузерів не мають інших посилань. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
EW3DS Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 Похоже что форум был сломан. В течении дня заметил, что на одну и ту же тему форума удалось зайти под разными адресами. Я думаю, всем пользователям есть смысл сменить свои пароли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 22 минуты назад, Wladimir_K сказал: Потрібно звернути увагу на будь-яке ПО mail.ru і yandex і видалити його. Скачати безкоштовний Dr web і просканувати систему і диск С, подивитися чи ярлики браузерів не мають інших посилань. + почистити реєстр, 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 Только что, ромео сказал: + почистити реєстр, Стандартно довільним ПО для цього Cclenear 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 4 минуты назад, ромео сказал: + почистити реєстр, Поясни " барану " як . Тобто мені . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 4 минуты назад, EW3DS сказал: Похоже что форум был сломан. В течении дня заметил, что на одну и ту же тему форума удалось зайти под разными адресами. Я думаю, всем пользователям есть смысл сменить свои пароли. Не впевнений, що зломаний, змахує на звичайну Ddos атаку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 17 минуту назад, Wladimir_K сказал: Потрібно звернути увагу на будь-яке ПО mail.ru і yandex і видалити його. Де дивитись ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 Только что, vovchik13033 сказал: Де дивитись ? Панель управления Установки и удаления програм. Дані програми є законні, а реклами кидають не гірше вірусів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 14 минуты назад, vovchik13033 сказал: Де дивитись ? http://it-like.ru/kak-udalit-elementyi-yandeks-bar-sputnik-mail-ru-guard/ 17 минуту назад, vovchik13033 сказал: Поясни " барану " як . Якщо, дійсно "баран", то краще програмкою Cclenear. Але майл ру краще вручну. Проте можна накосячити... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: Панель управления Установки и удаления програм. Дані програми є законні, а реклами кидають не гірше вірусів. Стоп .Стоп . В панелі програми я ставив при встановленні віндовс . Як зрозуміти де вірус чи реклама ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 4 минуты назад, vovchik13033 сказал: Стоп .Стоп . В панелі програми я ставив при встановленні віндовс . Як зрозуміти де вірус чи реклама ? Якщо реклама нав'язлива на кожній сторінці браузера, то тоді потрібно переживати... Вірус це те ж програма... Деякі віруси в наш час маскують під звичайні програми, які сам встановлює користувач. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 3 минуты назад, ромео сказал: Але майл ру краще вручну. Проте можна накосячити... Дякую. Щось до цього " майл.ру" неріно дихаю тому його не встановлював. 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: Якщо реклама нав'язлива на кожній сторінці браузера, то тоді потрібно переживати... Вірус це те ж програма... Був один раз такий випадок . Племінник десь "лазив " , так потім постійно пропонувало збільшити трафік безкоштовно . Я так зрозумів це і є те що Ви говорите . Тоді я не розбирався а переустановив віндовс . Я так розумію віруси попадають при загрузці чого небуть , а якщо просто "лазиш" то ні ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 16 минуту назад, vovchik13033 сказал: Дякую. Щось до цього " майл.ру" неріно дихаю тому його не встановлював. А його не треба встановлювати. Він сам, без згоди і бажання користувача успішно це робить ... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 3 минуты назад, ромео сказал: А його не треба встановлювати. Він сам, без згоди і бажання користувача успішно це робить ... Во погань . А де його шукати ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 1 минуту назад, vovchik13033 сказал: Во погань . А де його шукати ? Ні, без Ок або галочки не встановлюється, просто потрібно деколи читати перед тим ніж щось нажимати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: Ні, без Ок або галочки не встановлюється, просто потрібно деколи читати перед тим ніж щось нажимати. Ось , і я про те ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 14 минуты назад, vovchik13033 сказал: 16 минуту назад, Wladimir_K сказал: Ні, без Ок або галочки не встановлюється, просто потрібно деколи читати перед тим ніж щось нажимати. Ось , і я про те ! Друзі, повірте мені, навіть коли під час скачування якогось контенту ми знімаємо галочки, щоб нам не завантажувалось "додаткові подарунки", воно все одно встановлюється. І пізніше вилазить. Тому найкращий варіант просто відхиляти такі пропозиції і шукати потрібне на інших ресурсах ... Взагалі, коли пропонують "паровозом" закачку - посилайте на ... (всі знають куди) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 4 минуты назад, ромео сказал: Друзі, повірте мені, навіть коли під час скачування якогось контенту ми знімаємо галочки, щоб нам не завантажувалось "додаткові подарунки", воно все одно встановлюється. І пізніше вилазить. Тому найкращий варіант просто відхиляти такі пропозиції і шукати потрібне на інших ресурсах ... Взагалі, коли пропонують "паровозом" закачку - посилайте на ... (всі знають куди) Деколи буває навпаки галочка означає не ставити, просто щоб щось робити потрібно добре подумати. На рахунок закачок розширення ехе і малий об'єм з невідомих сайтів уже повинні насторожити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
EW3DS Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 Борцам с вирусами рекомендую обратить внимание на антивирусную утилиту AWZ. Благодаря двум драйверам от Майкрасофт находит маскируемые вирусы и удаляет сложноудаляемое вирусное ПО. Плюс, имеет ряд функций по восстановлению Виндовс. Если ОС упала, и даже безопасный режим бит, имеет возможность запуска с командной строки в меню через F8. Утилита совместима с антивирусом Касперского. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 6 минут назад, EW3DS сказал: Борцам с вирусами рекомендую обратить внимание на антивирусную утилиту AWZ. А что это такое ? И с чем его " кушать" ? И ссылку на закачку , если можно . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
EW3DS Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 Вот сайт http://z-oleg.com/secur/avz/ Все необходимое там есть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Івженко Опубликовано 25 февраля, 2016 Share Опубликовано 25 февраля, 2016 Товариство, хто з планшетів. Опишу проблему - допустимо пишу в якійсь темі, потім відправляю відповідь, все працює, повідомлення на форумі. Потім відповідаю іншій людині, а в мене в вікні набору тексту - попередня відповідь! Що цікаво, тексти не видаляються, і різняться в залежності від теми в якій веду спілкування. "куки, кеш" чистив допагає на один раз... Що порадите? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 25 февраля, 2016 Share Опубликовано 25 февраля, 2016 3 минуты назад, Олексій Івженко сказал: Що порадите? Я хоча і не з планшета, але також таке трапляється. Особливо коли набирав відповідь і з якихось причин не відправив - вона постійно в тій темі буде вискакувати при спробі написати нове повідомлення. Я роблю дуже просто - надсилаю повідомлення (пусте з попередньою відповіддю) і зразу ж його видаляю і тоді починаю писати нове Только что, Бджолопотам сказал: Тут не помішала б кнопочка " ОТМЕНИТЬ" 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 25 февраля, 2016 Share Опубликовано 25 февраля, 2016 1 минуту назад, Бджолопотам сказал: Я хоча і не з планшета, але також таке трапляється. Особливо коли набирав відповідь і з якихось причин не відправив - вона постійно в тій темі буде вискакувати при спробі написати нове повідомлення. Я роблю дуже просто - надсилаю повідомлення (пусте з попередньою відповіддю) і зразу ж його видаляю і тоді починаю писати нове І в мене так, але я це повідомлення видяляю зразу без відправки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Івженко Опубликовано 25 февраля, 2016 Share Опубликовано 25 февраля, 2016 5 минут назад, Бджолопотам сказал: ті хоча і не з планшета, але також таке трапляється. Особливо коли набирав відповідь і з якихось причин не відправив - вона постійно в тій темі буде вискакувати при спробі написати нове повідомлення. Я роблю дуже просто - надсилаю повідомлення (пусте з попередньою відповіддю) і зразу ж його видаляю і тоді починаю писати нове А де нажати, щоб видалити? Маю тільки - редагувати.? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.