Перейти к содержанию

Проблеми

аматор

Рекомендуемые сообщения

6 минут назад, ромео сказал:

Загляньте в тему нижче. На останнє повідомлення ..

Це така "гадюка", що через неї у комп лізуть всякі віруси, як діти в школу...

Потрібно звернути увагу на будь-яке ПО mail.ru і yandex і видалити його. Скачати безкоштовний Dr web і просканувати систему і диск С, подивитися чи ярлики браузерів не мають інших посилань.

Похоже что форум был сломан. В течении дня заметил, что на одну и ту же тему форума удалось зайти под разными адресами. Я думаю, всем пользователям есть смысл сменить свои пароли.

22 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Потрібно звернути увагу на будь-яке ПО mail.ru і yandex і видалити його. Скачати безкоштовний Dr web і просканувати систему і диск С, подивитися чи ярлики браузерів не мають інших посилань.

+ почистити реєстр,

Только что, ромео сказал:

+ почистити реєстр,

Стандартно довільним ПО для цього Cclenear

4 минуты назад, ромео сказал:

+ почистити реєстр,

Поясни " барану " як .:crazy: Тобто мені .

4 минуты назад, EW3DS сказал:

Похоже что форум был сломан. В течении дня заметил, что на одну и ту же тему форума удалось зайти под разными адресами. Я думаю, всем пользователям есть смысл сменить свои пароли.

Не впевнений, що зломаний, змахує на звичайну Ddos атаку.

17 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Потрібно звернути увагу на будь-яке ПО mail.ru і yandex і видалити його. 

Де дивитись ?:frusty:

Только что, vovchik13033 сказал:

Панель управления Установки и удаления програм. Дані програми є законні, а реклами кидають не гірше вірусів.

14 минуты назад, vovchik13033 сказал:

http://it-like.ru/kak-udalit-elementyi-yandeks-bar-sputnik-mail-ru-guard/

17 минуту назад, vovchik13033 сказал:

Поясни " барану " як .:crazy:

Якщо, дійсно "баран",:) то краще програмкою Cclenear.    

Але майл ру краще вручну. Проте можна накосячити...

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Панель управления Установки и удаления програм. Дані програми є законні, а реклами кидають не гірше вірусів.

Стоп .Стоп . В панелі програми я ставив при встановленні віндовс . Як зрозуміти де вірус чи реклама ?

4 минуты назад, vovchik13033 сказал:

Стоп .Стоп . В панелі програми я ставив при встановленні віндовс . Як зрозуміти де вірус чи реклама ?

Якщо реклама нав'язлива на кожній сторінці браузера, то тоді потрібно переживати... Вірус це те ж програма... Деякі віруси в наш час маскують під звичайні програми, які сам встановлює користувач.

3 минуты назад, ромео сказал:

Але майл ру краще вручну. Проте можна накосячити...

Дякую. Щось до цього " майл.ру" неріно дихаю тому його не встановлював.:ole_ole:

Якщо реклама нав'язлива на кожній сторінці браузера, то тоді потрібно переживати... Вірус це те ж програма...

Був один раз такий випадок . Племінник десь "лазив " , так потім постійно пропонувало збільшити трафік безкоштовно . Я так зрозумів це і є те що Ви говорите . Тоді я не розбирався а переустановив віндовс . Я так розумію віруси попадають при загрузці чого небуть , а якщо просто "лазиш" то ні ?

16 минуту назад, vovchik13033 сказал:

Дякую. Щось до цього " майл.ру" неріно дихаю тому його не встановлював.:ole_ole:

А його не треба встановлювати. Він сам, без згоди і бажання користувача успішно це робить ...

3 минуты назад, ромео сказал:

А його не треба встановлювати. Він сам, без згоди і бажання користувача успішно це робить ...

Во погань . А де його шукати ?

1 минуту назад, vovchik13033 сказал:

Во погань . А де його шукати ?

Ні, без Ок або галочки не встановлюється, просто потрібно деколи читати перед тим ніж щось нажимати.

Ні, без Ок або галочки не встановлюється, просто потрібно деколи читати перед тим ніж щось нажимати.

Ось , і я про те !:)

14 минуты назад, vovchik13033 сказал:
16 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Ось , і я про те !:)

Друзі, повірте мені, навіть коли під час скачування якогось контенту ми знімаємо галочки, щоб нам не завантажувалось "додаткові подарунки", воно все одно встановлюється. І пізніше вилазить. Тому найкращий варіант просто відхиляти такі пропозиції і шукати потрібне на інших ресурсах ...

Взагалі, коли пропонують "паровозом" закачку - посилайте на ... (всі знають куди)

4 минуты назад, ромео сказал:

Друзі, повірте мені, навіть коли під час скачування якогось контенту ми знімаємо галочки, щоб нам не завантажувалось "додаткові подарунки", воно все одно встановлюється. І пізніше вилазить. Тому найкращий варіант просто відхиляти такі пропозиції і шукати потрібне на інших ресурсах ...

Взагалі, коли пропонують "паровозом" закачку - посилайте на ... (всі знають куди)

Деколи буває навпаки галочка означає не ставити, просто щоб щось робити потрібно добре подумати. На рахунок закачок розширення ехе і малий об'єм  з невідомих сайтів уже повинні насторожити.

Борцам с вирусами рекомендую обратить внимание на антивирусную утилиту AWZ. Благодаря двум драйверам от Майкрасофт находит маскируемые вирусы и удаляет сложноудаляемое вирусное ПО. Плюс, имеет ряд функций по восстановлению Виндовс. Если ОС упала, и даже безопасный режим бит, имеет возможность запуска с командной строки в меню через F8. Утилита совместима с антивирусом Касперского.

6 минут назад, EW3DS сказал:

Борцам с вирусами рекомендую обратить внимание на антивирусную утилиту AWZ.

А что это такое ? И с чем его " кушать" ? И ссылку на закачку , если можно .

Вот сайт http://z-oleg.com/secur/avz/  Все необходимое там есть.

Товариство, хто з планшетів.

Опишу проблему - допустимо пишу в якійсь темі, потім відправляю відповідь, все працює, повідомлення на форумі. Потім відповідаю іншій людині, а в мене в вікні набору тексту - попередня відповідь! Що цікаво, тексти не видаляються, і різняться в залежності від теми в якій веду спілкування. "куки, кеш" чистив допагає на один раз...

Що порадите?

3 минуты назад, Олексій Івженко сказал:

Що порадите?

Я хоча і не з планшета, але також таке трапляється. Особливо коли набирав відповідь і з якихось причин не відправив - вона постійно в тій темі буде вискакувати при спробі написати нове повідомлення.

Я роблю дуже просто - надсилаю повідомлення (пусте з попередньою відповіддю) і зразу ж його видаляю і тоді починаю писати нове 

Только что, Бджолопотам сказал:

Тут не помішала б кнопочка " ОТМЕНИТЬ":IMHO1:

1 минуту назад, Бджолопотам сказал:

Я хоча і не з планшета, але також таке трапляється. Особливо коли набирав відповідь і з якихось причин не відправив - вона постійно в тій темі буде вискакувати при спробі написати нове повідомлення.

Я роблю дуже просто - надсилаю повідомлення (пусте з попередньою відповіддю) і зразу ж його видаляю і тоді починаю писати нове 

І в мене так, але я це повідомлення видяляю зразу без відправки

5 минут назад, Бджолопотам сказал:

ті хоча і не з планшета, але також таке трапляється. Особливо коли набирав відповідь і з якихось причин не відправив - вона постійно в тій темі буде вискакувати при спробі написати нове повідомлення.

А де нажати, щоб видалити? Маю тільки - редагувати.?

• Sanich changed the title to Проблеми

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...