ромео Опубликовано 15 января, 2024 Share Опубликовано 15 января, 2024 24 хвилини тому, Александр К. сказав: не село... типу компи телефони інтернет є.... Які до біса компи... вони бетлики на посилках відрізають для звітності... На моє питання "навіщо?" вони відповіли, що сканери штрихкодів у них є, але без програмного забезпечення... тому і знімають, та ше й треба бережно, щоб не пошкодити... Ще в селі не страшно, там посилок декілька. Уявляю якщо їх десятки... скільки на це часу тратиться Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Шульц Опубликовано 15 января, 2024 Share Опубликовано 15 января, 2024 2 години тому, ромео сказав: Очікую у вівторок... Оце Вам повезло, що так швидко дійшла посилочка. Я літом відправляв посилку із Звенигородки у Тальне (це тепер один район, якщо, що). У посилці були живі рослини. Віддаль у ТРИДЦЯТЬ кілометрів посилка "долала" рівно три місяці. Після чого благополучно повернулася за тиждень. А потім ще за два місяці пошта повернула мені втрачені кошти (вартість накладеного платежу) 1 година тому, Конструктор сказав: Зрозуміло що в селі таких черг не має. Це Ви напевно рідко буваєте на пошті в селі. В період коли надходять квитанції на оплату комунальних послуг, то в районі на видачу посилок окрема каса, а в селі можна і до вечора простояти. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 15 января, 2024 Share Опубликовано 15 января, 2024 1 час назад, ромео сказал: Які до біса компи... вони бетлики на посилках відрізають для звітності... На моє питання "навіщо?" вони відповіли, що сканери штрихкодів у них є, але без програмного забезпечення... тому і знімають, та ше й треба бережно, щоб не пошкодити... Ще в селі не страшно, там посилок декілька. Уявляю якщо їх десятки... скільки на це часу тратиться Та ні у нас сканують... я вважав що це норм а як з'ясувалось то новітні технології 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.