yura Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Маю форму з ламінованої фанери для корпусів з ППУ на 8 рамок 145. Робив собі кілька вуликів. Може хтось хоче то можу продати по собівартості, ну і плюс доставка (віддам разом з звареними зажимами з арм. і кутника). Зразу кажу, форма не ідеальна (я столяр такий собі ), але корпуси виходять нормальні. Зараз бджоли зимують в цих вуликах. Пишіть в приват кого цікавить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВадимЛ. Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Маю форму з ламінованої фанери для корпусів з ППУ на 8 рамок 145. Робив собі кілька вуликів. Може хтось хоче то можу продати по собівартості, ну і плюс доставка (віддам разом з звареними зажимами з арм. і кутника). Зразу кажу, форма не ідеальна (я столяр такий собі ), але корпуси виходять нормальні. Зараз бджоли зимують в цих вуликах. Пишіть в приват кого цікавить. Так скинь пару фото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 Маю форму з ламінованої фанери для корпусів з ППУ на 8 рамок 145. Робив собі кілька вуликів. Може хтось хоче то можу продати по собівартості, ну і плюс доставка (віддам разом з звареними зажимами з арм. і кутника). Зразу кажу, форма не ідеальна (я столяр такий собі ), але корпуси виходять нормальні. Зараз бджоли зимують в цих вуликах. Пишіть в приват кого цікавить. Так скинь пару фото. Тут вулики, що робив в цій формі. Форму для кришки-дна не продаю. http://tochok.info/forum/index.php?s=&...st&p=172986 Для антиприлипання обмотував стреч-плівкою, де мають ставати плечики для рамок ставив пластмасовий кутник. Корпуси виходять нормальні Заливав по кілька корпусів в день. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnazar Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 И что Вы за него хотите, на 10 рам есть форма...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 И что Вы за него хотите, на 10 рам есть форма...? На 10 рам немає. Я не виробляю форми на продаж. Просто собі робив, хотів попробувати, тепер в гаражі валяється пилом припадає. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 ціна 400грн, + доставка. Що ніхто не хоче собі дорогих вуликів з неприродного матеріалу зробити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Що ніхто не хоче собі дорогих вуликів з неприродного матеріалу зробити? Нам непогано бджіл утримувати і в деревяних ,як пасічникувати в дорогих хімічних вуликах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир 22 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Що ніхто не хоче собі дорогих вуликів з неприродного матеріалу зробити? ? НЕ хотим что бы тепер в гаражі валяється пилом припадає. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Що ніхто не хоче собі дорогих вуликів з неприродного матеріалу зробити? ? НЕ хотим что бы тепер в гаражі валяється пилом припадає. ? Просто в мене вона свою справу зробила і вже не потрібна. Є 4 хороші вулики з ППУ. А тепер і люди в хатах з пінопласту живуть тож думаю бджолам теж нічого не буде. Якщо хтось хоче зробити собі вулик з ППУ то моя пропозиція це халява. Продам за 400 грн, з яких 200 віддам на теплі куртки солдатам. Якщо ніхто не купить то ще трохи полежить і піде в піч на дрова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.