Jump to content

Recommended Posts

Доброго дня шановні колеги! Куплю монофлори для асортименту, на постійній основі, від форумчан. Об'єми від 50л в місяць. Оплата по факту. Фасування - люба ХАРЧОВА тара до 20л. Вимоги до якості - максимальні... основний покупець - діти! Нагальна потреба в акації! Пропозиції в приват!

• 3 weeks later...

Потрібна акація, чиста...

Bogdan4ik, а ціна Ваша яка?

Bogdan4ik, а ціна Ваша яка?
Не коректне запитання від продавця :). Маєте що запропонувати? Пропонуйте в приват ціну, мені підійде - візьму, ні..., будем шукати далі - я де купити, а ви де продати. З пов.Богдан

Не коректне запитання від продавця

Bogdan4ik, дорогий, перечитайте правила цього розділу, :ah: Ну, а мені хотілось би знати ціни на опт... І нічого не коректного у цьому я не вгледів. Бо "Хто володіє інформацією, той володіє і світом..." Якщо цим Вас десь зачепив, вибачайте. :dntknw:

Не коректне запитання від продавця

Bogdan4ik, дорогий, перечитайте правила цього розділу, :ah: Ну, а мені хотілось би знати ціни на опт... І нічого не коректного у цьому я не вгледів. Бо "Хто володіє інформацією, той володіє і світом..." Якщо цим Вас десь зачепив, вибачайте. :dntknw:
Ні мене Ви не зачепили абсолютно, не переймайтесь! А що до правил, то здається я нічого не порушив... я ж не продаю, я купую. А ціни на гурт ви знайдете дуже легко, я ж не позиціоную себе як гуртотовик, я підбираю асортимент в обмеженій кількості. Тому і ціни не пишу, запропонують гуртову на таку кількість - буду вдячний, а ціну збивати 50-ма літрами на форумі я не буду! Надіюсь Ви мене правильно зрозумієте. З пов.Богдан

• 4 weeks later...
Пізно звернулись- Акаціі в цьому році дуже обмаль особливо чистоі ( без рапсу). Все спродано було через тиждень після качки.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...