Dan Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Доброго дня шановні колеги! Куплю монофлори для асортименту, на постійній основі, від форумчан. Об'єми від 50л в місяць. Оплата по факту. Фасування - люба ХАРЧОВА тара до 20л. Вимоги до якості - максимальні... основний покупець - діти! Нагальна потреба в акації! Пропозиції в приват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Потрібна акація, чиста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Потрібна акація, чиста... ? Bogdan4ik, а ціна Ваша яка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Потрібна акація, чиста... ? Bogdan4ik, а ціна Ваша яка? Не коректне запитання від продавця . Маєте що запропонувати? Пропонуйте в приват ціну, мені підійде - візьму, ні..., будем шукати далі - я де купити, а ви де продати. З пов.Богдан Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Не коректне запитання від продавця ? Bogdan4ik, дорогий, перечитайте правила цього розділу, Ну, а мені хотілось би знати ціни на опт... І нічого не коректного у цьому я не вгледів. Бо "Хто володіє інформацією, той володіє і світом..." Якщо цим Вас десь зачепив, вибачайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Не коректне запитання від продавця ? Bogdan4ik, дорогий, перечитайте правила цього розділу, Ну, а мені хотілось би знати ціни на опт... І нічого не коректного у цьому я не вгледів. Бо "Хто володіє інформацією, той володіє і світом..." Якщо цим Вас десь зачепив, вибачайте. Ні мене Ви не зачепили абсолютно, не переймайтесь! А що до правил, то здається я нічого не порушив... я ж не продаю, я купую. А ціни на гурт ви знайдете дуже легко, я ж не позиціоную себе як гуртотовик, я підбираю асортимент в обмеженій кількості. Тому і ціни не пишу, запропонують гуртову на таку кількість - буду вдячний, а ціну збивати 50-ма літрами на форумі я не буду! Надіюсь Ви мене правильно зрозумієте. З пов.Богдан Link to comment Share on other sites More sharing options...
muk Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Потрібна акація, чиста... Пізно звернулись- Акаціі в цьому році дуже обмаль особливо чистоі ( без рапсу). Все спродано було через тиждень після качки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.