Перейти к содержанию

Электромедогонка

pcholkin

Рекомендуемые сообщения

5 годин тому, Stol сказав:

Один бiля станка, один пiдвозить корпуси  i витягує вiдкачанi  рамки,ще два працiвника завантажують Медогонки  та  при потребi дicтають вiдкачанiЯ займаюсь замiною бочок  ,бочку качаємо за 50хв

І скільки качаєте за робочий день?

В мене разом з відбором з видалячів на кочовому точку (10-15 км від качалки) поки максимально було 1,5 бочки. Більше не тягне мій причіп, ну і спина також:rofl:. Качаю сам, відбирати трохи допомагає батько. 

54 минуты назад, yu1986ra сказал:

І скільки качаєте за робочий день?

В мене разом з відбором з видалячів на кочовому точку (10-15 км від качалки) поки максимально було 1,5 бочки. Більше не тягне мій причіп, ну і спина також:rofl:. Качаю сам, відбирати трохи допомагає батько. 

Качаємо 8-9бочок. 2 днi     звозимо магазини   iнаступного дня качаємо  У нас8 годиний робочий день. Нiкколи не качаємо мед в день в iдбору рамок - важко поєднати цi два рiзних види роботи

1 час назад, yu1986ra сказал:

П'ятеро це вже міні завод:umora:.

То яку пасіку обслуговує цей завод?

Перед зимою я  нiколи не веду розмову   про кiлькicть, а тiльки про якicть

В 14.10.2024 в 11:20, Іван Затуливітер сказал:

якого розміру бак і який привід? чи можливо фото десь подивитись?

Можливо вже й не актуально, але все ж. Діаметр бака внутрішній 78см. Привід прямий від асинхронного двигуна через частотний перетворювач.

1344710619_(2).thumb.jpg.58301f222be5c1b0f7a03b36e9478e18.jpg267922250_(1).thumb.jpg.7f1a4e528d78c007867221f946bcde43.jpg

• 5 months later...

https://prom.ua/p1951070984-medogonka-ramochnaya-avtomaticheskaya.html

Хто користується такою? Які плюси та мінуси? 

Касеті трохи збільшені для українських рамок. чи не створює це незручностей при відкачуванні даданівських рамок ?

7 часов назад, Еникиой сказал:

https://prom.ua/p1951070984-medogonka-ramochnaya-avtomaticheskaya.html

Хто користується такою? Які плюси та мінуси? 

Касеті трохи збільшені для українських рамок. чи не створює це незручностей при відкачуванні даданівських рамок ?

В мене АВВ100 шестирамочна автомат теж із збільшеними касетами. Качаю і даданівську і рутівську(під 145-ті радіалка), ніяких незручностей не помічав, головне всі рамки ставить під один край, щоб була балансировка.

• 8 months later...
05.01.2024 в 23:47, Фомич сказав:
05.01.2024 в 17:51, Алексей Кременчуг сказав:

Так, з гарним блоком управління буде зручніше, але я не дуже довіряю техніці що працює на білому димові

довіряти не треба, треба пробувати

Навіть пробувати не буду. Нізащо не проміняю свій шматочок дроту на блок управління.

Для більш швидкого відкачування даю медогонці 400 обертів на хвилину, за два сезони жодної порваної рамки.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...