Jump to content

Recommended Posts

Куплю хороший якісний поліфлорний мед без соняшника, ріпака та інших монофлорних культур. Типу різнотравя, липа, акація і т.д. Поки що цікавить кілька десятків літрів. Ще варіант соняшник+різнотравя можу взяти, але якщо по хорошій ціні. Без хімії і антибіотиків (зроблю аналіз). Надсилайте пропозиції в приват.

Куплю хороший якісний поліфлорний мед без соняшника, ріпака та інших монофлорних культур. Типу різнотравя, липа, акація і т.д.

Юрко, Трохи не зовсім зрозуміло, Юрку. Різнотрав'я - це, зрозуміло, поліфлорний, бо приставлені багато медоносів, а - липа, акація і т.д. - це вже переважає одна якась культура - медонос, тобто - монофлорний. Так що ж Вам до вподоби? ;):wub:

Куплю хороший якісний поліфлорний мед без соняшника, ріпака та інших монофлорних культур. Типу різнотравя, липа, акація і т.д. Поки що цікавить кілька десятків літрів. Ще варіант соняшник+різнотравя можу взяти, але якщо по хорошій ціні. Без хімії і антибіотиків (зроблю аналіз). Надсилайте пропозиції в приват.
Юрко ,я конечно извиняюсь,но моя одесская скромность вынуждает меня спросить ,а Где ж наш с Мико ,мАгАрЫч :ah: . Кстати ,у Мико недавно брал разнотравье по интересной цене,так клиенты размели ,и ещё просят!

Юрко ,я конечно извиняюсь,но моя одесская скромность вынуждает меня спросить ,а Где ж наш с Мико ,мАгАрЫч

кузмич, а я думаю, звідки Ви такі гуморні, Кузьмичу? А он воно - що , - Одесою пахне. То до Вас , шановний, як і до ділера, при гарному врожаї можна буде звернутись щодо реалізації?

Куплю хороший якісний поліфлорний мед.... Поки що цікавить кілька десятків літрів... Без хімії і антибіотиків (зроблю аналіз). Надсилайте пропозиції в приват.
1. Незрозуміло, що заважає вийти на базар в Прикарпатті і купити. :dntknw: 2. Аналізи на фальсифікацію домішками і на антибіотики обійдуться дорожче кількох десятків літрів меду. :ae: 3. Признайтесь, що хочете просто хочете покуштвати зразки меду з усіх кінців України. Так і назбираєте декілька десятків літрів. :ah:

Куплю хороший якісний поліфлорний мед.... Поки що цікавить кілька десятків літрів... Без хімії і антибіотиків (зроблю аналіз). Надсилайте пропозиції в приват.
1. Незрозуміло, що заважає вийти на базар в Прикарпатті і купити. :dntknw: 2. Аналізи на фальсифікацію домішками і на антибіотики обійдуться дорожче кількох десятків літрів меду. :ae: 3. Признайтесь, що хочете просто хочете покуштвати зразки меду з усіх кінців України. Так і назбираєте декілька десятків літрів. :ah:
. Если не ошибаюсь мёд у вас в цене,покупай б/у ульи,расширяйся ,накатывай клиентов и работать,работать и еще раз работать....
А почему мёд в цене ? Потому, что его там мало выделяет природа.Вот если Бы Юрко у меня прикупил мёда и продавал бы у себя дома. Смотриш и денежки сразу бы появились, а время свободное исчезло бы само собой. Утром на базар, вечером фасовать и готовиться опять на базар. А перевозщики работают исправно и мёда у меня не на одного такого Юрка хватит. Только вот работать,работать и еще раз работать.... не каждый хочет. И зачем ту пасеку держать, :ay: торгуй и деньги в мешок сваливай, а потом когда у меня запарка летом начнётся (одна рубаха на кусту сохнет ,а другая на плечах мокнет ) Юрко на Канарах оттягивается. Благодать .А там и медовухи подгоню не дорого ,ещё выгодней торговля пойдёт :az:

гарному врожаї можна буде звернутись щодо реалізації?
Да мне бы тут хотябы харьковчанам помочь ,я ж начинающий,так сказать любитель.... Ой шож я тут ору как потерпевший на привозе,меня уж тут на форуме тихо ненавидеть начинают :ah: ....
1. Незрозуміло, що заважає вийти на базар в Прикарпатті і купити. :dntknw:
А я уверен ,что Юрко не купит на прикарпатте качесвенней и дешевле чем у МИКО :af: .За свои слова ответ держу :hi::wave:

Куплю хороший якісний поліфлорний мед ....
Может этот подойдёт(пост №241), пишите в личку :wave:

Юрко ,я конечно извиняюсь,но моя одесская скромность вынуждает меня спросить ,а Где ж наш с Мико ,мАгАрЫч :ah: .
:) Якщо ви маєте на увазі за ідею щоб не скучати зимою, то на магарич ще не заробив :(, хібащо так на чекушку з огірком :)) Але за ідею дякую. Хоча продаю не на базарі ;)
1. Незрозуміло, що заважає вийти на базар в Прикарпатті і купити. :dntknw:
Так в нас на базарі 70 грн/л. І то напевне з соняшника. Чи щось я вас не правильно зрозумів?
2. Аналізи на фальсифікацію домішками і на антибіотики обійдуться дорожче кількох десятків літрів меду. :ae: 3. Признайтесь, що хочете просто хочете покуштвати зразки меду з усіх кінців України. Так і назбираєте декілька десятків літрів. :ah:
Ну це вже наїзд. Я вже купив 20л. відро у Cfif, зараз домовляюсь ще з Evgeniy, буду ще брати. Свого меду не вистачило, а клієнтів напрацьовувати треба. Це помімо того, що працюю на ще одній роботі, але маю можливість виділити трохи часу на мед ще. Ну а до аналізів ще руки не дійшли поки що, тут нічого не скажу. Тема наразі не актуальна, вже домовляюсь про купівлю. Якщо ще буде треба, повідомлю.

• 5 months later...

Тема знову актуальна. Куплю хороший якісний поліфлорний мед (з дикорослих рослин) врожаю 2014 року без соняшника, ріпака. Типу різнотравя, липа, акація і т.д. Поки що цікавить кілька десятків літрів. Можна ще гречку якщо недорого. Без хімії і антибіотиків. Надсилайте пропозиції в приват. Пишіть в якій тарі і ціну.

Юрко ,я конечно извиняюсь,но моя одесская скромность вынуждает меня спросить ,а Где ж наш с Мико ,мАгАрЫч :ah: .
:) Якщо ви маєте на увазі за ідею щоб не скучати зимою, то на магарич ще не заробив :(, хібащо так на чекушку з огірком :)) Але за ідею дякую. Хоча продаю не на базарі ;)
Саме це я й мав на увазi,поки менi достатнё й подяки!

Да мне бы тут хотябы харьковчанам помочь ,я ж начинающий,так сказать любитель.... Ой шож я тут ору как потерпевший на привозе,меня уж тут на форуме тихо ненавидеть начинают

кузмич, Гумор,- то душа нашого народу. Якби не він, давно ми вже вимерли б. :umora:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...