РУТ-61 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 3 хвилини тому, dust сказав: Мене більше цікавить вартість готового девайсу Та ні ,цікава механіка, Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dust Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 Я з Вами на 100 % згодний, але я сам таке не "склепаю" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dust Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 Піду ще дальше - цікаво ще хто може виготовити такий потрібний бджолярам агрегат і скільки він може в даному випадку коштувати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
РУТ-61 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 31 хвилину тому, dust сказав: Я з Вами на 100 % згодний, але я сам таке не "склепаю" Я теж!!! алеж серед нас є які зрозуміють та зможуть... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
РУТ-61 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 І пан "БОРОДА -1" вже на форумі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 33 хвилини тому, РУТ-61 сказав: І пан "БОРОДА -1" вже на форумі. Корзина виготовлена з алюмінію проточені бороздки та повставлені штифти .завтра зафільмую продуктивність та степінь помолу 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
РУТ-61 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 1 хвилину тому, Борода-1 сказав: Корзина виготовлена з алюмінію проточені бороздки та повставлені штифти .завтра зафільмую продуктивність та степінь помолу Ви так легко розповідаєте-але "легко казка сказується,та важко діло робиться-кажись так? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 Та лаааааааадно в чім проблема Відкрию кілька секретів ,щоб люди розуміли наскільки я серйозно виготовляю пасту ,та й мені додаткова реклама заодно. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
РУТ-61 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 5 хвилин тому, Борода-1 сказав: я серйозно виготовляю паст Втому що Ви серйозно її виготовляєте ніхто не сумнівається- я вже закупив у Вас КАНДІ,поки дешево, але механіка,самі жалізяки цікаві... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nadij Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 20 минут назад, Борода-1 сказал: завтра зафільмую продуктивність та степінь помолу Дійсно, цікаво подивитися роботу вашого девайсу та почути секрети ... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
РУТ-61 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 4 хвилини тому, nadij сказав: Дійсно, цікаво подивитися роботу вашого девайсу та почути секрети ... Семенович, Вас вже жінка просить-- 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 Тільки що, nadij сказав: Дійсно, цікаво подивитися роботу вашого девайсу та почути секрети ... Ну всі технологічні секрети я не буду відривати ,привідкрию деякі , для прикладу один з них млин для цукрової пудри який мені виготовив знайомий "кулібін" 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Артем7 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 корпус можно взяти зі звичайної мельниці, аось диски рухомій та не рухомій потрібно буде точити та шпільки поточити й різьбу нарізати на них та в дісках. Досить просто, але потрібен час 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
РУТ-61 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 3 хвилини тому, Артем7 сказав: Досить просто, але потрібен час "Досить просто,але потрібен час"-як все просто!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Артем7 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 на любу роботу потрібен час Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Артем7 Опубликовано 21 ноября, 2017 Share Опубликовано 21 ноября, 2017 Звичайно коли є креслення то це зовсім просто, бери та збирай до купи, а якщо Ви бажаєте зробити сам такий агрегат то будьте ласкаві понапрягайте мізки. Хоча можно домовитися з Бородою про креслення або самому завітати в гості з штангенциркулем і ще чимось й зробити всі заміри!!! ИМХО! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nadij Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 14 часов назад, Борода-1 сказал: Ну всі технологічні секрети я не буду відривати ,привідкрию деякі Терпляче чекаємо, коли почнется дійство.... Отже,.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
djdf Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 Користуюсь звичайним млином для дерті ( на базарах їх валом) міняєм сито з 3 мм на 1мм . Мій млин 1 відро сахара перетворює в пудру за 7 хв одне но після цієї процедури потрібно через млин пропустити зодва відра води щоб він почистився (або через місяць міняємо підшипники) якщо пудри треба небогото з цією задачою добре справляється звичайна кофемолка або ще простіше макоган та макітра 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 Тільки що, djdf сказав: Користуюсь звичайним млином для дерті ( на базарах їх валом) міняєм сито з 3 мм на 1мм . покажіть будьласка фото того млина або опишіть що воно таке. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 1 час назад, djdf сказал: або ще простіше макоган та макітра Дешево і сердито.Головне макітру нерозбити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мирошнык Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 Всім доброго вечора,я молов блендером,а останні роки перейшов на болгарку (бо швидше виходить) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 1 година тому, Мирошнык сказав: Всім доброго вечора,я молов блендером,а останні роки перейшов на болгарку (бо швидше виходить) Думаю, всім стало цікаво, як болгаркою молоти цукор з фото. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 8 минут назад, Sanich сказал: Думаю, всім стало цікаво, як болгаркою молоти цукор з фото. У Фабро на канале есть видео с болгаркой 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 22 минуты назад, Пчеломучитель_ua сказал: У Фабро на канале есть видео с болгаркой А вот тут с 10мин. 23с. про мельницу 9 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 22 ноября, 2017 Share Опубликовано 22 ноября, 2017 В 21.11.2017 в 23:00, Борода-1 сказав: Корзина виготовлена з алюмінію проточені бороздки та повставлені штифти .завтра зафільмую продуктивність та степінь помолу Такого типу стоїть на моєму самопалі ,ця корзина вийшла з ладу після тог як розсипався підшипник.Продуктивність її ,120-150 кг пудри на годину 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.