fantomso Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 За кілька років з моменту покупки зносились ножі на PKM-300, при спробі найти заміну, зіткнувся з проблемою: де купити? Можливо хтось стикався с подібною проблемою? В неті знайшов тільки інформацію (Строгальный нож Cr13% 210x19x3 для JET JKM-300 / PKM-300) от тільки там в рублях та й не в Україні. Буду вдячний за будь яку корисну інформацію з цього питання! PS: Якщо когось цікавить щось по роботі з PKM-300 буду радий допомогти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Брониславович Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Может тут http://tora.com.ua/ Сталь HSS 210х30х3 должны подойти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantomso Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Может тут http://tora.com.ua/ Сталь HSS 210х30х3 должны подойти... спасибі та не впевнений що 30 по висоті підійдуть скоріш за все ні та й обрізати якось не хочесться, сам так точно не справлюсь. хоча завтра після роботи пораджусь с колегами по майстерні тай заміряю можливо вдасться запхати і вищі ножі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 спасибі та не впевнений що 30 по висоті підійдуть скоріш за все ні та й обрізати якось не хочесться, сам так точно не справлюсь. хоча завтра після роботи пораджусь с колегами по майстерні тай заміряю можливо вдасться запхати і вищі ножі ? Я ножі обрізав болгаркою, потім лише на наждаку трішки зняв металу, щоб були всі по вазі однакові 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
einar Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 зносились ножі на PKM-300 ? Не пробували знайти дилерів джет? Багато фірм іменують себе "официальный дилер торговой марки JET. В тому ж Єпіцентрі здається, торгують джетом, значить- повинен бути якийсь сервіс по джетам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Р Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 За кілька років з моменту покупки зносились ножі на PKM-300, при спробі найти заміну, зіткнувся з проблемою: де купити? Можливо хтось стикався с подібною проблемою? В неті знайшов тільки інформацію (Строгальный нож Cr13% 210x19x3 для JET JKM-300 / PKM-300) от тільки там в рублях та й не в Україні. Буду вдячний за будь яку корисну інформацію з цього питання! PS: Якщо когось цікавить щось по роботі з PKM-300 буду радий допомогти. http://www.jettools.com.ua/info/contacts.html В контактах есть телефон сервисного центра, спросите там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javist90 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Доброго времени суток. Достался мне клон именитого JET 300 - PKM 300 правда совсем без обвеса не подручника не торцовки не долбёжки даже ножей на фуганок нет. Уважаемые форумчане может у кого где-то что-то лежит без дела пылью припадает я бы мог приобрести а то финансово сложновато с приобретением нового обвеса на это станок? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javist90 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 В 20.01.2014 в 17:13, Олег Р сказал: контактах Может у кого-то есть что-то из обвеса на pkm 300? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Нагорный Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 В 09.03.2017 в 22:30, Javist90 сказал: Может у кого-то есть что-то из обвеса на pkm 300? Поверьте, обвес - торцовка, долбежка, паралельный упор pkm 300 и его клонов полная туфта. так что не стоит даже искать. Купите ножи и пильной диск - будет фуганок и циркулярка. Чтобы разширить функционал станка придется приспособы делать самому. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonhson Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Слышал, что ножи делали из быстрореза. В качестве донора использовали полотна от мехпилы. Правда, конечно, без оборудования тут не обойтись.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вінничанин Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 В 02.12.2013 в 23:26, fantomso сказав: За кілька років з моменту покупки зносились ножі на PKM-300, при спробі найти заміну, зіткнувся з проблемою: де купити? Можливо хтось стикався с подібною проблемою? В неті знайшов тільки інформацію (Строгальный нож Cr13% 210x19x3 для JET JKM-300 / PKM-300) от тільки там в рублях та й не в Україні. Буду вдячний за будь яку корисну інформацію з цього питання! PS: Якщо когось цікавить щось по роботі з PKM-300 буду радий допомогти. Маю таку ж проблему. Чи знайшли Ви ножі? Чи яким чином вирішили проблему? Буду вдячний за інформацію. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reznik Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 для фуганка заказывал ножи тут https://tdp.com.ua/catalog/nozhi-fugovalnye/ есть большой выбор + написано что могут сделать под нужные размеры (я заказывал из списка стандартных размеров) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UkrUser Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Для свого JKM-300 додаткові ножі замовляв тут http://demet.com.ua/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts