Jump to content

Камінь у жовчному міхурі

Толя
 Share

Recommended Posts

Трохи про себе.З бджолами більш як 20 років.Алергії не мав.Працював якби сказати голими руками .На вжалення ніколи не звертав уваги ,правда працював з лицевою сіткою,а ось пару неділь назад стався напад алеогії після вкусу 3-4 бджіл.А тепер з*являється навіть після незначного укусу в руку(вже працюю в рукавицях).Не пухну ,тільки з*являється серцебиття,починає душити в грудях,паморочиться в голові,падає тиск ,був у лікарів сказали алергія на укуси,хто що скаже по цьому поводу ,як перемогти алергію,так неохота зав*язувати з бджолами, :ak:
Желательно провериться у врачей, аллергия после стольких лет вряд ли просто так развилась - диабет, печень и тд.

Что-то изменилось

Минула зима була сніжною з помірними морозами, шкідники садів і городів добре перезимували. Відповідно в садках і на городах більше використовують отрути, в яку для відлякування бджіл додають речовини, які подразнюють бджіл. Ну а бджоли знаходять винуватого :IMHO1:

Так проблеми з жовчним-жовчекам*яна фороба,лікарі радять забрати жовчний,може це і є причиною алергії?
Я не врач, но где то читал что проблемы с печенью и сопутсвующими органами могут вызвать аллергию на пчелиный яд, так как организм не может его нормально и быстро выводить. Удалять не знаю или стоит может попробовать раздробить их, но это надо советоваться с врачами. Знаю что в Моршине или Трускавце выводять камни с помошью дробления их на песок, правда они могут потом опять образовываться :(

Так проблеми з жовчним-жовчекам*яна фороба,лікарі радять забрати жовчний,може це і є причиною алергії?
Я не врач, но где то читал что проблемы с печенью и сопутсвующими органами могут вызвать аллергию на пчелиный яд, так как организм не может его нормально и быстро выводить. Удалять не знаю или стоит может попробовать раздробить их, но это надо советоваться с врачами. Знаю что в Моршине или Трускавце выводять камни с помошью дробления их на песок, правда они могут потом опять образовываться :(
Дякую за поради ,з*являється надія :az:

Трохи про себе.З бджолами більш як 20 років.Алергії не мав.Працював якби сказати голими руками .На вжалення ніколи не звертав уваги ,правда працював з лицевою сіткою,а ось пару неділь назад стався напад алеогії після вкусу 3-4 бджіл.А тепер з*являється навіть після незначного укусу в руку(вже працюю в рукавицях).Не пухну ,тільки з*являється серцебиття,починає душити в грудях,паморочиться в голові,падає тиск ,був у лікарів сказали алергія на укуси,хто що скаже по цьому поводу ,як перемогти алергію,так неохота зав*язувати з бджолами, :ak:
Курить-пить не пробували кинуть?До речі,один знайомий пару років тому зробив хатку з лежанкою(т.з. вуликотерапія) - через кілька місяців вийшли всі камені з почок,забув проблему з ними(почками).

Курить-пить не пробували кинуть?
:) Курити -некурю з 20 річного віку,а пити вже років так з 8 забув навіть яка вона на смак(горілка). :wave:

:) Курити -некурю з 20 річного віку,а пити вже років так з 8 забув навіть яка вона на смак(горілка). :wave:
А жаль,а то б допомогло 100%

А жаль,а то б допомогло 100%
Один знайомий пасічник також має алергію на бджолину отруту, зараз працює в рукавичках а при укусах бджіл протягом 5-10 хвилин приймає одну або дві таблетки діазоліну (комусь можливо підійде інший препарат) і реакція не проявляється, а ще один лікар рекомендував перед роботою з бджолами прийняти кілька таблеток активованого вугілля :hi:

....жалеете Вы, коллега, свою печень, вот она и ....того, от бездеятельности начинает баловаться. Камни, это серьезно, конечно. Но надо понимать, что камни - это не что иное как затвердевшая желчь. Кушайте больше меда - он как раз является мягким желчегонным средством - может принести пользу. Хотя и без желчного пузыря люди вполне нормально себя чувствуют, через некоторое время после операции. Очень не хотелось бы потерять Вас как профессионала в нашем деле....

• 2 weeks later...
....жалеете Вы, коллега, свою печень, вот она и ....того, от бездеятельности начинает баловаться. Камни, это серьезно, конечно. Но надо понимать, что камни - это не что иное как затвердевшая желчь. Кушайте больше меда - он как раз является мягким желчегонным средством - может принести пользу. Хотя и без желчного пузыря люди вполне нормально себя чувствуют, через некоторое время после операции. Очень не хотелось бы потерять Вас как профессионала в нашем деле....
Вмене з*явилась надія,що зможу знов працювати з бджолами(через деякий час)було зроблено аналізи крові на антитіла (яд бджоли)то у мене всього лиш перевищуют норму на 0.02 сотих.То думаю що поборуся з алергією :)

Вмене з*явилась надія,що зможу знов працювати з бджолами(через деякий час)було зроблено аналізи крові на антитіла (яд бджоли)то у мене всього лиш перевищуют норму на 0.02 сотих.То думаю що поборуся з алергією smile.gif

Я за вас помолюсь :ah: Бог у поміч :wave:

Вмене з*явилась надія,що зможу знов працювати з бджолами(через деякий час)було зроблено аналізи крові на антитіла (яд бджоли)то у мене всього лиш перевищуют норму на 0.02 сотих.То думаю що поборуся з алергією smile.gif

Я за вас помолюсь :ah: Бог у поміч :wave:
Дякую отче! :)

Не тяніть з операцією, якщо присутні сильні больові приступи. Може жовчний міху тріснути, а це небезпечно. Лікарі в такому разі дають 50 на 50. Операція не страшна, сам переніс в 98 році. Вечером зробили, ранком ходив по лікані. На третій день виписали. Місяць строгої дієти, а потім всього по трохи. А тепер все їм крім шиферних цвяхів. На рахунок дроблення, не вийде. Дроблять тільки в нирках, а в жовчному поки що ні. Здорв`я Вам та щастя.

Не тяніть з операцією, якщо присутні сильні больові приступи. Може жовчний міху тріснути, а це небезпечно. Лікарі в такому разі дають 50 на 50. Операція не страшна, сам переніс в 98 році. Вечером зробили, ранком ходив по лікані. На третій день виписали. Місяць строгої дієти, а потім всього по трохи. А тепер все їм крім шиферних цвяхів. На рахунок дроблення, не вийде. Дроблять тільки в нирках, а в жовчному поки що ні. Здорв`я Вам та щастя.
Та приступів покищо немає!Ще сказали можна почекати!Дякую Вам! :hi:

Та приступів покищо немає!Ще сказали можна почекати!

Я не хирург но советую не ждать...

Камені в нирках, в жочному міхурі і в інших органах розчиняються і виводяться з організму з допомогою фітотерапії. Звертатися бажано до фітотерапевтів з великим досвідом, щоб не розчаруватися в результатах лікування. Процес тривалий і комплексний, тому потрібне терпіння і трохи грошей

Я не хирург но советую не ждать...

Це правда. Хірург який робив мені операцію, казав що це є граната повільної дії.
Камені в нирках, в жочному міхурі і в інших органах розчиняються і виводяться з організму з допомогою фітотерапії. Звертатися бажано до фітотерапевтів з великим досвідом, щоб не розчаруватися в результатах лікування. Процес тривалий і комплексний, тому потрібне терпіння і трохи грошей

Вибачте, та ця думка є неправдива. Ніякі трави не взмозі розчинити каміння в жовчному міхурі. Каміння є різних видів і ніякий фітотерапевт не взмозі установити склад каменя. Навіть традиційна медецина таке не взмозі. Тому що, щоб зробити аналізи потрібно взяти частину того камня. А це не можливо, Самі знаєте чому. Існують уколи, які можуть розчинити, та втой час коли мені робили операцію вони коштували 100 долларів так як операція, та вони розчиняють тільки один вид, а інші не бере. Тож хто хоче викинути гроші на вітер, а потім іти на операцію дерзайте. Обізнаний тому що дружина медсестра і має багато медичної літератури, яку я підчас приступів прочитав. :hi:

Гарантовано визначити хімічний склад каменів в органах людини може офіційна або доказова медицина шляхом аналізу твердого осаду з виділень людини. Традиційна або народна медицина визначає тип каменів, з основних чотирьох типів, шляхом діагностування по типових ознаках при сечокамяній хворобі певного типу. Наприклад, кораловий тип каменів дає гострий біль в певному положенні тіла, і цей біль майже повністю зникає протягом 2-3 днів після тестового прийому ліків. Кораловий тип каменів повністю розсипається на піск і виводиться з організму протягом 2-8 місяців, залежно від стадії розвитку хвороби і хімічного складу каменів :hi: . Чим раніше почати лікуватися, тим менші збитки від хвороби :az:

Гарантовано визначити хімічний склад каменів в органах людини може офіційна або доказова медицина шляхом аналізу твердого осаду з виділень людини. Традиційна або народна медицина визначає тип каменів, з основних чотирьох типів, шляхом діагностування по типових ознаках при сечокамяній хворобі певного типу. Наприклад, кораловий тип каменів дає гострий біль в певному положенні тіла, і цей біль майже повністю зникає протягом 2-3 днів після тестового прийому ліків. Кораловий тип каменів повністю розсипається на піск і виводиться з організму протягом 2-8 місяців, залежно від стадії розвитку хвороби і хімічного складу каменів :hi: . Чим раніше почати лікуватися, тим менші збитки від хвороби :az:
2 роки тому бджоляр зробив хатку з лежанкою з бджолами для дружини(остання надія була зупинити розвиток остеопорозу).Допомогло.А у нього з почок камені пісочком вийшли.Бажаючим поспілкуватись з ним на цю тему можу дати його координати.

Гарантовано визначити хімічний склад каменів в органах людини може офіційна або доказова медицина шляхом аналізу твердого осаду з виділень людини. Традиційна або народна медицина визначає тип каменів, з основних чотирьох типів, шляхом діагностування по типових ознаках при сечокамяній хворобі певного типу. Наприклад, кораловий тип каменів дає гострий біль в певному положенні тіла, і цей біль майже повністю зникає протягом 2-3 днів після тестового прийому ліків. Кораловий тип каменів повністю розсипається на піск і виводиться з організму протягом 2-8 місяців, залежно від стадії розвитку хвороби і хімічного складу каменів opr06K93.gif . Чим раніше почати лікуватися, тим менші збитки від хвороби az.gif

Приведіть хоча б один примір, та людину одну у якої вийшов чи роздробився камінь у жовчному міхурі. А шарамижників які лікують словами та всякими травами в наш час багато. Та не все лікується подорожником. Чомусь до часів поки не почали робити операції люди просто-напросто помирали. Біль не відтого який склад, а від того що камінь перекриває жовчо-вивідний канал, а сам жовч накопичується. Коли камінь не зрушиться з каналу а піде загноєння, то міхур може тріснути. Дай господи щоб так несталося ніским.

Це правда. Хірург який робив мені операцію, казав що це є граната повільної дії.

Я зато и советую убрать, зделать операцию пока нет приступов.. Женщину не успели довести а всего навсего было 12км. :dntknw:

людину одну у якої вийшов чи роздробився камінь у жовчному міхурі.

З допомогою фітотерапії камені в органах не подрібнюються, а частково розчиняються і виходять піском. Щоб не переливати з пустого в порожнє, зателефонуйте будь-кому з відомих фітотерапевтів: Є. С. Товстуха- 04575 54433, з 8 до 15, крім неділі; Б. Скачко- 044 425 01 76; О. Світко- 044 521 18 12. У мене були дрібні камінці- пісок в жовчному міхурі і в нирках- комплексне лікування, зміна харчування, лікувальна гімнастика і через кілька місяців УЗО показало, що в нирках і жовчному відсутній пісок, чого і всім бажаю
. Хірург який робив мені операцію, казав

Ви або наївний, або телевізор не дивитеся- покажіть хірурга, який вімовиться від грошей, тобто від операції

Ви або наївний, або телевізор не дивитеся- покажіть хірурга, який вімовиться від грошей, тобто від операції

Це напевно Ви наївний, вірите в казочки які розказують фітотерапевти. Знаю багато людей які звертались до таких шарамижників які називають себе фітотерепавтами, та нікого не вилікували. Правда полегшення було та не надовго. А після полегшення загострення, ускладнення, і важка операція з розрізом цілого черева та довгою післяопераційною реабілітацією. А могло пройти з невеликими трьома надрізами та трьома днями в лікарні. Лист непрацездатності на два тижні і до праці. Нарахунок грошей, я купляв тільки лікарство, а сам хірург знайомий, отже грошей не брав. :hi:

у меня отцу 86 . операции не выдержит. в луганске есть клиника. 2 года и щас пьет цистон камень уменьшился в расмерах. каждые 2 месяца возил на бесплатную консультацию и узи камень сошел с места и открыл каналы решив проблемы аденомы

нікого не вилікували

Так- так, виходить, я вилікувався у одного з цих ,,шаромижників'', то це казочка?! Абсолютна більшість хворих чомусь впевнені, що якщо хвороба не виліковується протягом пари тижнів, то й лікуватися не варто. А якщо їм говорять, що потрібно відмовитися від певної їжі, то вони кажуть, що навіщо тоді жити. Відсутність елементарних знань призводить до свідомої саморуйнації власного здоров'я. А потрібно ж майже нічого- раз на 1-3 роки робити УЗО, і замість кави і чаю пити цикорій з медом, пару місяців в сезон з'їдати щодня ложку калини з медом. Багатьма засобами можна зупинити хворобу, а хірургічним втручанням люди часто заробляють собі додаткові болячки, наприклад, діабет