язичник Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Дерево або високий кущ сімейства бобових. Квітне з середини липня протягом 2-3 тижнів. Продуктивність 100-150 кг/га. Полюбляє сонце, тепло, вологу і родючу землю. Але пристойно почувається в напівтіні і на бідних грунтах. Рослинна сировина ефективна при відвиканні від цигарки і при лікуванні бронхіту Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Зацветает маакия амурская в июле. Цветет на протяжении 20 дней. Учитывая, что в это же время цветет липа, цветки маакии амурской пчелы посещают слабо. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted August 5, 2013 Author Share Posted August 5, 2013 Квітує маакія разом з липами маньчжурською, амурською і сріблястою, яких у нас катма. Всі інші липи квітують раніше. Також вона грунтопокращуюча і поживна кормова рослина 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deemer Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Мда... Ну хоч у кого є, воно оте чудо, чи Ви його шукаєте? Чи нам аби про медонос написати Якщо є то діліться, або оголошуйте ціну- нам треба ,, чи пишіть шукаю в кого є- будем разом шукати, а так... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 Ділюся з ближніми корисною інформацією, а натомість на мене ще й бурчать. Ну нехай би бусурмани, а тож свої, українці Будь ласка, конкретніше викладіть свою думку Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Зібрав насіння маакії. Можу трохи продати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deemer Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Як вона в порівнянні до білої витримує спеку? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Росте в умовах ,,пів- дня затінку'', тому про мааку на спекотному сонці нічого сказати не можу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Квітує маакія разом з липами маньчжурською, амурською і сріблястою, яких у нас катма. Всі інші липи квітують раніше. ? Шановний земляче, підскажу, де можна саджанців амурської набрати, якої, Ваша правда,у нас майже немає, а по медопродуктивності у нас серед лип вона беззаперечно держе перше місце - до 800-1000 кг з га- і квіте найпізніше. Пам'ятаєте у Києві на Перова був перший автобазар? Так от там на вул. Сулеймана Стальського внизу цілий ряд її. А навколо крони торік була маса саджанців - одноліток. Цього року, на жаль я там ще не був. Зібрав насіння маакії. Можу трохи продати ? Як з Вами звязатись ? Пишіть в личку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted December 26, 2013 Author Share Posted December 26, 2013 Про що писати? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Про що писати? ? язичник, хочу придбати у Вас насіння маакії. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 Спробую проростити, і якщо все буде добре, то 4-6 квітня в інституті бджільництва буде виставка-ярмарка. Можемо домовитися про зустріч на тій ярмарці 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 В 27.03.2014 в 11:17, язичник сказав: Спробую проростити, і якщо все буде добре, то 4-6 квітня в інституті бджільництва буде виставка-ярмарка. Можемо домовитися про зустріч на тій ярмарці ТО яка доля цієї рослини, як вона в нас приживеться? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted November 24, 2019 Author Share Posted November 24, 2019 В 23.11.2019 в 15:23, Николай S сказав: ТО яка доля цієї рослини, як вона в нас приживеться? Давненько не заглядав до того дерева, тому наразі нічого сказати не можу. При минулій спробі виростити саджанці ,,чорна ніжка'' знищила всі сходи сіянців 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Интересно. по низинам поросшим ольхой будет развиваться или нужно повыше ей место?? а так бы ольху немного с крапивой разбавить. было бы самое оно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Так, є в кого це дерево?? Чи теорія одна? тернет пише що є в Україні поодинокі дерева. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 В 05.08.2013 в 13:45, язичник сказав: Квітує маакія разом з липами маньчжурською, амурською і сріблястою, яких у нас катма. Всі інші липи квітують раніше. Також вона грунтопокращуюча і поживна кормова рослина Де це її немає? Під"їдьте в Київ на вул. Сулеймана Стальського - від Радужної до б. Перова - в районі старого автобазару. Там накопаєте ростків сріблястої стільки вам потрібно - там ціла липова алея була, якщо ще не вирізали. О! Передивився тему, та я вже про це писав... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts