maptun Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Цікавить враження пасічників від роботи з вуликами Варре. Не знайшов теми на форумі, тому почну. Прошу просвітити початківця. Чи хтось має книгу "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. Link to comment Share on other sites More sharing options...
пче Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Со слов одного пасечника соты могут так закрутить что без пол литра не разбереш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван89 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Цікавить враження пасічників від роботи з вуликами Варре. Не знайшов теми на форумі, тому почну. Прошу просвітити початківця. Чи хтось має книгу "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. А чем не устраивают стандартные улья? Для содержания в ульях Варре нужэн опыт содержания пчёл в обыкновенных ульях,тем-более для пчеловода с маленьким стажэм Link to comment Share on other sites More sharing options...
maptun Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Цікавить враження пасічників від роботи з вуликами Варре. Не знайшов теми на форумі, тому почну. Прошу просвітити початківця. Чи хтось має книгу "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. А чем не устраивают стандартные улья? Для содержания в ульях Варре нужэн опыт содержания пчёл в обыкновенных ульях,тем-более для пчеловода с маленьким стажэм Я прочитав книгу, і зрозумів, що досвіду, часу і грошей для роботи з вуликами Варре треба менше. На весні поставив під низ корпус, а восени зняв згори з медом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван89 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Цікавить враження пасічників від роботи з вуликами Варре. Не знайшов теми на форумі, тому почну. Прошу просвітити початківця. Чи хтось має книгу "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. А чем не устраивают стандартные улья? Для содержания в ульях Варре нужэн опыт содержания пчёл в обыкновенных ульях,тем-более для пчеловода с маленьким стажэм Я прочитав книгу, і зрозумів, що досвіду, часу і грошей для роботи з вуликами Варре треба менше. На весні поставив під низ корпус, а восени зняв згори з медом. В теории всё гладко,а на практике-сроятся,или зальют гнездо и пчела сойдёт на нет на подсолнечнике. А если имеет место падь-коментарии излишни. Впрочем если получится-буду за Вас рад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maptun Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Цікавить враження пасічників від роботи з вуликами Варре. Не знайшов теми на форумі, тому почну. Прошу просвітити початківця. Чи хтось має книгу "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. А чем не устраивают стандартные улья? Для содержания в ульях Варре нужэн опыт содержания пчёл в обыкновенных ульях,тем-более для пчеловода с маленьким стажэм Я прочитав книгу, і зрозумів, що досвіду, часу і грошей для роботи з вуликами Варре треба менше. На весні поставив під низ корпус, а восени зняв згори з медом. В теории всё гладко,а на практике-сроятся,или зальют гнездо и пчела сойдёт на нет на подсолнечнике. А если имеет место падь-коментарии излишни. Впрочем если получится-буду за Вас рад. В природніх умовах немає взятку по 10 кг. в день. Це хитрий куркуль везе пасіку до великого поля соняшника і робить стахановцями бджіл. В мене стаціонар, поряд ліс, взятку великого немає. Якщо зроїться, то спробую піймати і посадити в новий вулик. А як не піймаю, то комусь буде радість, або в природі на здорову сім'ю буде більше. Хочу перекласти "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. Комусь це потрібно. Зголошуйтесь. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Цікавить враження пасічників від роботи з вуликами Варре. Не знайшов теми на форумі, тому почну. Прошу просвітити початківця. Чи хтось має книгу "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. А чем не устраивают стандартные улья? Для содержания в ульях Варре нужэн опыт содержания пчёл в обыкновенных ульях,тем-более для пчеловода с маленьким стажэм Я прочитав книгу, і зрозумів, що досвіду, часу і грошей для роботи з вуликами Варре треба менше. На весні поставив під низ корпус, а восени зняв згори з медом. В теории всё гладко,а на практике-сроятся,или зальют гнездо и пчела сойдёт на нет на подсолнечнике. А если имеет место падь-коментарии излишни. Впрочем если получится-буду за Вас рад. В природніх умовах немає взятку по 10 кг. в день. Це хитрий куркуль везе пасіку до великого поля соняшника і робить стахановцями бджіл. В мене стаціонар, поряд ліс, взятку великого немає. Якщо зроїться, то спробую піймати і посадити в новий вулик. А як не піймаю, то комусь буде радість, або в природі на здорову сім'ю буде більше. Хочу перекласти "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. Комусь це потрібно. Зголошуйтесь. Візьміть вулик паливоди відкрутіть роги ...або альппійця б у приблизно ось так http://tochok.info/forum/index.php?s=&...ost&p=84146 навіщо ше щось придумувати та переводити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван89 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Цікавить враження пасічників від роботи з вуликами Варре. Не знайшов теми на форумі, тому почну. Прошу просвітити початківця. Чи хтось має книгу "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. А чем не устраивают стандартные улья? Для содержания в ульях Варре нужэн опыт содержания пчёл в обыкновенных ульях,тем-более для пчеловода с маленьким стажэм Я прочитав книгу, і зрозумів, що досвіду, часу і грошей для роботи з вуликами Варре треба менше. На весні поставив під низ корпус, а восени зняв згори з медом. В теории всё гладко,а на практике-сроятся,или зальют гнездо и пчела сойдёт на нет на подсолнечнике. А если имеет место падь-коментарии излишни. Впрочем если получится-буду за Вас рад. В природніх умовах немає взятку по 10 кг. в день. Це хитрий куркуль везе пасіку до великого поля соняшника і робить стахановцями бджіл. В мене стаціонар, поряд ліс, взятку великого немає. Якщо зроїться, то спробую піймати і посадити в новий вулик. А як не піймаю, то комусь буде радість, або в природі на здорову сім'ю буде більше. Хочу перекласти "Пчеловодство для всех" абата Варре українською мовою. Комусь це потрібно. Зголошуйтесь. Візьміть вулик паливоди відкрутіть роги ...або альппійця б у приблизно ось так http://tochok.info/forum/index.php?s=&...ost&p=84146 навіщо ше щось придумувати та переводити Ябы к этим ссылкам ищёб добавил про сапэточную пасеку(на ютубе есть 8 фильмов). Можно полезное и оттуда извлечь для безрамочных ульев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Прошу участников этой темы , правильно цитировать , а то только будем видить одни цитаты , а ответ в конце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван89 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Прошу участников этой темы , правильно цитировать , а то только будем видить одни цитаты , а ответ в конце Прошу прощения-у меня получается с телефона только так цэтировать. Лишние цытаты не получается убрать-пробовал. Можэт руки неотуда ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Я прочитав книгу, і зрозумів, що досвіду, часу і грошей для роботи з вуликами Варре треба менше. На весні поставив під низ корпус, а восени зняв згори з медом. ← Тут підходить фраза "чим більше я вивчаю бджіл, тим менше про них знаю...". Якщо Вам так вдастся з хоча б з 3-4-ма вуликами, то Ви великий везунчик, а як ще потім бджілки доживуть до вести, то Ви можете сміло грати з державою в лотарею . Удачі Вам! ПС. Рекомендую спочатку порівняти умови Варре і свої... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maptun Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 Посадив 6 роїв в вулики Варре. Один рій втік, певно було тісно. Решту обживають. Якщо товариству цікаво, то зроблю фото і скину. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Якщо товариству цікаво, то зроблю фото і скину. ← Звичайно цікавою Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджоляка Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 А можна хочаб коротко що це за вулик такий і які його відмінності від звичайних стандартних всім нам звичних лежаків і корпусників. Чи хочаб ссилочку де почитать? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maptun Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 А можна хочаб коротко що це за вулик такий і які його відмінності від звичайних стандартних всім нам звичних лежаків і корпусників. Чи хочаб ссилочку де почитать? пошук google улей варре, або warre beekeeping є книга "Пчеловодство для всех" абата Варре, почав перекладати українською мовою. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 є книга "Пчеловодство для всех" абата Варре, почав перекладати українською мовою. ← коли можна буде придбати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinoleg Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Не розумію, навіщо, город городити? Якщо взяток слабкий на протязі сезону, то переходь на 145 рамку. Не турбувати бжолу по кілька місяців? Не турбуй, але не питай потім "Де мої бжоли поділись?". Мова йде не тільки , щодо роїння, є ще і хвороби...Якщо я не правий - кажіть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Не турбувати бжолу по кілька місяців? Не турбуй, але не питай потім "Де мої бжоли поділись?". Мова йде не тільки , щодо роїння, є ще і хвороби...Якщо я не правий - кажіть. ← В мене така ж неправильна думка. Я навіть і зимою не можу, щоб не заглянути в вулика хоча б раз на 2 тижні. Хтось скаже що це шкідливо! Проте результат зимівлі каже протилежне. Але тут не про це! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maptun Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 фото вулика ВАРРЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 maptun, А что это за крыша такая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 фото вулика ВАРРЕ Не получается органическое пчеловодство.......улей крашеный! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стахановский Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 На весні поставив під низ корпус, а восени зняв згори з медом. ? Нам так не подходит-если бы" осенью открыл кран и побежал в бидоны мед." Link to comment Share on other sites More sharing options...
maptun Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 На весні поставив під низ корпус, а восени зняв згори з медом. ? Нам так не подходит-если бы" осенью открыл кран и побежал в бидоны мед." До цього треба прагнути. До "профи", а де можна почитати про технологію МФУ, поділіться своїм досвідом. У Варре є два типи вуликів. Комерційний Варре - це той самий МФУ 300х300 з рамкою на 200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PNS Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 а де можна почитати про технологію МФУ ? Форум пчеловодов МФУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrek Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 фото вулика ВАРРЕ Не получается органическое пчеловодство.......улей крашеный! ребята вы о чом, какое органическое пчеловодство при нашей агротехнике Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.