donvitalini Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Доброго времени суток! Подскажите, пожалуйста, по такому вопросу. Существует такая БАД "Энергетин". Представляет собой пчелинный мед+ имбирь,кардамон,мускатный орех и другие пряноароматические компоненты (состав списан с банки) . Имеет острый вкус, вид-шоколадной гущи. Производитель пишет,что сделано по тибетскому рецепту. Может кто знает рецепт, как можно сделать подобный чудо препарат в домашних условиях? а то покупать дорого,а баночки на месяц только хватает. Заранее благодарен за ответы! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 рецепт "енергетика" по 200 гр. волоського горіху, лісового, арахісу, мигдалю. 3-4 лимони з кожурою, ізюм 200 гр. курага 300 гр. все перекручуємо 2-3 рази на м"ясорубці та змішати з 1 літр. меду. корисно і дуже смачно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 рецепт "енергетика" по 200 гр. волоського горіху, лісового, арахісу, мигдалю. 3-4 лимони з кожурою, ізюм 200 гр. курага 300 гр. все перекручуємо 2-3 рази на м"ясорубці та змішати з 1 літр. меду. корисно і дуже смачно. По скільки ложок і яких за раз? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 По скільки ложок і яких за раз? ? Ми ж не в аптеці, а в "медпункті"- їжте без фанатизму і все буде добре. На м"ясорубку не обов"язково. Гарно складіть в скляну баночку горішки, чи сушину і залийте акацієвим медом. Гарно дивиться , а смакує ще краще! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 рецепт "енергетика" по 200 гр. волоського горіху, лісового, арахісу, мигдалю. 3-4 лимони з кожурою, ізюм 200 гр. курага 300 гр. все перекручуємо 2-3 рази на м"ясорубці та змішати з 1 літр. меду. корисно і дуже смачно. Мені схожий рецепт колись порадили, тільки замість кураги і родзинок радили брати висушені наші яблука, груші, сливи... (Є така думка що курагу і родзинки обробляють хімікатами для кращого вигляду і тривалого зберігання ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 рецепт "енергетика" по 200 гр. волоського горіху, лісового, арахісу, мигдалю. 3-4 лимони з кожурою, ізюм 200 гр. курага 300 гр. все перекручуємо 2-3 рази на м"ясорубці та змішати з 1 літр. меду. корисно і дуже смачно. Я таким користуюсь (і вся родина) - замість "вітамінок" Ще додаю туди пилок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
валера 2 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 (Є така думка що курагу і родзинки обробляють хімікатами для кращого вигляду і тривалого зберігання ) Окунают в кипящий раствор соды. Окуривают серой. Сушат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ракетин Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Здесь подробней Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.