Струк Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 http://vidomosti-ua.com/news/45222 Пропоную тему про жінок - пасічників. Прошу підтримки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirohlebkr Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 — Мій чоловік навіть не підходить до бджіл, — розповідає Надія Сидорівна. — На пасіці господарюю я сама. .... навіть столярні роботи виконую сама: збити вулика, оснастити рамку — для мене не проблема.Це ж як потрібно "любити" дружину, щоб навіть вулики вона сама робила. Вважаю, що це дуже важка праця як для жінок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolstiy Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Оскільки Горохівський район визнано благополучним щодо інфекційних та інвазійних захворювань, то у нас вигідно продавати не тільки продукцію бджільництва, а й самі бджоли. Один пакет, у якому невелика сім’я, вартує 550 гривень. Часто до нас приїжджають закупляти бджіл зі східних областей України, а також із Росії. А де це Вона пасічникуе, де цей Горохів розташований?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkart Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 південь Волинської області Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ілюха Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Вважаю, що це дуже важка праця як для жінок. ? У нас рівноправ`я, тож повинно бути у всім. А серйозно, то у мене сусідка почала теж займатись цією справою. Втому році подарував їй рій, то цього року гарненько працює. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolstiy Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 У меня соседка напротив, тоже пчеловод! Я уже в другой теме писал, прикупила два пакета, а за зиму три семьи отошли! Просился посмотреть на погибшие семьи, не пустила... та шо там на них смотреть-потравили их! Так а Вы что за всю зиму не разу не слушали их или не заглядывали, кто мог их потравить в начале марта ??? Сосед-зараза.. .. Я ухахатывался, у них с соседом взаимопонимание и любовь!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 А серйозно, то у мене сусідка почала теж займатись цією справою. Втому році подарував їй рій, то цього року гарненько працює... ... рій чи сусідка? У мене аж дві сусідки тримають пасіку. Одна вже пенсіонерка, інша - близько 30 років. Правда обидві стали поневолі пасічниками: повмирали батьки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 В мене дід тримав бджіл і його сестра - баба Галя. Дід мав велику пасіку - 50-80 лежаків, вивозив на кочівлю, але великими медозборами міг похвалитись не завжди. А от баба Галя тримала в селі у садку 10 сімей щороку мала від них 10 бідонів меду по 50 л. І дід завжди до неї за порадами їздив, як до професіонала. До речі, зараз баба Галя ще жива - їй 84 роки і ще має 2 вулики для себе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 http://ukurier.gov.ua/uk/articles/hto-bdzh...ni-ne-spadut/p/ Тут наведені розповіді про родину Шотіків з Луцька і зокрема про пані Марію, яка вже кілька років займається бджільництвом. http://volga.lutsk.ua/ukr/rubrics/working_hands/1067/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts