Перейти к содержанию

Виставка бджільництва 2008 в Києві

bdgolar

Рекомендуемые сообщения

16-17 травня. Місце проведення традіційне - біля інституту бджільництва. Хто з форумчан буде?

16-17 травня. Місце проведення традіційне - біля інституту бджільництва. Хто з форумчан буде?

То ж ніби-то раніше була на Спаса? Я може приїду.

То ж ніби-то раніше була на Спаса? Я може приїду.
буду як і завжди.

То ж ніби-то раніше була на Спаса?

Завжди була у травні.

Вона завжди в травні, але в різні числа...16-17 - це добре..

Хто з форумчан буде?

Якщо встигну до 15 травня виконати замовлення на вулики, то обов"язково поїду і виставлю один вулик на показ.

Хто з форумчан буде?

Якщо встигну до 15 травня виконати замовлення на вулики, то обов"язково поїду і виставлю один вулик на показ.
а скільки зараз РЕАЛЬНА ціна на повністю скомплектований вулик Дадана?

а скільки зараз РЕАЛЬНА ціна на повністю скомплектований вулик Дадана?

Ціни на вулики досить істотно відрізняються в різних землях. Наприклад в Луцьку "Українець", або "Дадан" під "ключ" коштує приблизно 500 грн. За такий самий вулик у Львові запросять 550, а в столиці така ціна була ще минулого року. Крім того у великій мірі ціна залежить від кількості замовлених вуликів Одна справа зробити 2 чи 3 вулики , а зовсім інша коли мова йде про десятки і навіть сотні. Тоді вже все йде по конвеєру. От зараз я виконую замовлення на 150 вуликів. Ще в минулому році я здавав в магазин вулики на 18 гніздових і 16 надставкових рамок (на Українську рамку, див фото в темі "вітання") по 200 грн. Зараз дошка подорожчала, сушка також, транспорт і тд. Реально можу зголоситися на 400 -450 грн. Це буде пофарбований з комплектом рамок вулик. Дах на завісах,правда не накритий бляхою, з ручками для переноски, з заставною дошкою, з стельовими дощечками, без утеплювальної подушки зверху, але з утепленою передньою і задньою стінками. Дивіться "УП №3 за 2007р.

• 2 weeks later...

Хто знає, як швидше і краще добратися із залізничного вокзалу до виставки?

Хто знає, як швидше і краще добратися із залізничного вокзалу до виставки?
На вокзалі сідаєш в метро, робиш пересадку - доїзжаєш до ст. м. Либідська, там тролейбус №2 сідаєш в нього і їдеш хвидин 30, до зупинки Інститут Бджільництва, виходиш і ти на місці. :ay:

там тролейбус №2 сідаєш в нього і їдеш хвидин 30, до зупинки Інститут Бджільництва, виходиш і ти на місці.

Лише Тролейбус номер 11, здається. Назад я саме так і добирався. А туди з вокзалу їхав 507 маршрутом мало в Новосілки не заїхав. :umora:

Маленький "репортаж" з виставки. Основна "фішка" виставки була медовуха. :az:

post-1-1211181069_thumb.jpg

post-1-1211181083_thumb.jpg

post-1-1211181102_thumb.jpg

post-1-1211181109_thumb.jpg

post-1-1211181124_thumb.jpg

post-1-1211181135_thumb.jpg

post-1-1211181154_thumb.jpg

post-1-1211181162_thumb.jpg

Спасибо,Санич,за фоторепортаж.По ходу возник вопрос--это вся литература заснята или просто один из фрагментов?Касаемо камышовых делоновских ульев.Точно такие же я единожды делал,словно под копирку вышло.

Спасибо,Санич,за фоторепортаж.

Да не за что. :az:
По ходу возник вопрос--это вся литература заснята или просто один из фрагментов?

Це персонально книжки Ульянича. За ними сидів власне і сам автор, а з іншої сторони були його ж диски. А взагалі на виставці можна було купити багато іншої цікавої літератури. Я от прикупив всього за 6 грн. новеньку (але 1993 року випуску) книгу "Атлас медоносних рослин України" із кольоровими фотографіями (правда не дуже якісними).

прикупив всього за 6 грн. новеньку (але 1993 року випуску) книгу "Атлас медоносних рослин України" із кольоровими фотографіями (правда не дуже якісними).

Я купив 4шт - буде на подарунки. Десь ми один за одним ходили і не зустрілись, на жаль. Можна булоб і продегустувати ту медовуху разом. ;):az: Роздивився уважно фото №3 і зрозумів, що стояв поруч з Вами і навіть розглядав узори на светрі, а Вас не впізнав - узори відволікли увагу.

Я купив 4шт - буде на подарунки. Десь ми один за одним ходили і не зустрілись, на жаль. Можна булоб і продегустувати ту медовуху разом. Роздивився уважно фото №3 і зрозумів, що стояв поруч з Вами і навіть розглядав узори на светрі, а Вас не впізнав - узори відволікли увагу.

Наступного разу вже не розменемся! :umora::az:

Наступного разу вже не розменемся!

Треба придумати для форумчан якийсь розпізнавальний знак типу "журнальчик "Огонёк" в руке" :IMHO1: Тоді точно не розминемось :az:

Треба придумати для форумчан якийсь розпізнавальний знак типу "журнальчик "Огонёк" в руке" Тоді точно не розминемось

Так до спаса ще далеко, є час домовитись, придумати якусь сігнатуру. :hi:

Так до спаса ще далеко, є час домовитись, придумати якусь сігнатуру.

Таку як у Вас була на Аватарі! :umora:

Таку як у Вас була на Аватарі!

А що , кожен користувач посадить собі під ліве око бджолу перед виїздом,а у Києві всі зустрінуться,ото булоб..... :umora::umora::umora:

А що , кожен користувач посадить собі під ліве око бджолу перед виїздом,а у Києві всі зустрінуться,ото булоб.....

:az::umora:

А що , кожен користувач посадить собі під ліве око бджолу перед виїздом,а у Києві всі зустрінуться,ото булоб.....

Мені прийдеться бджолу з собою брати... Вчора тільки зайшов і зходу отримав поцілунок зкраю ока - сьогодні вже майже не видно... :dntknw: Коли там наступна виставка?

Коли там наступна виставка?

Здається на спаса :hi:

Мені прийдеться бджолу з собою брати..

а мені прийшлось би ще під оком її носити в пальцях щоб всі бачили що я свій :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...