bdgolar Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Хто знає коли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Хуторянин Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 16-17 травня. Місце проведення традіційне - біля інституту бджільництва. Хто з форумчан буде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 16-17 травня. Місце проведення традіційне - біля інституту бджільництва. Хто з форумчан буде? ← То ж ніби-то раніше була на Спаса? Я може приїду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdgolar Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 16-17 травня. Місце проведення традіційне - біля інституту бджільництва. Хто з форумчан буде? ? То ж ніби-то раніше була на Спаса? Я може приїду. буду як і завжди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 То ж ніби-то раніше була на Спаса? ? Завжди була у травні. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdgolar Posted April 30, 2008 Author Share Posted April 30, 2008 Вона завжди в травні, але в різні числа...16-17 - це добре.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Хто з форумчан буде? ? Якщо встигну до 15 травня виконати замовлення на вулики, то обов"язково поїду і виставлю один вулик на показ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdgolar Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Хто з форумчан буде? ? Якщо встигну до 15 травня виконати замовлення на вулики, то обов"язково поїду і виставлю один вулик на показ. а скільки зараз РЕАЛЬНА ціна на повністю скомплектований вулик Дадана? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 а скільки зараз РЕАЛЬНА ціна на повністю скомплектований вулик Дадана? ? Ціни на вулики досить істотно відрізняються в різних землях. Наприклад в Луцьку "Українець", або "Дадан" під "ключ" коштує приблизно 500 грн. За такий самий вулик у Львові запросять 550, а в столиці така ціна була ще минулого року. Крім того у великій мірі ціна залежить від кількості замовлених вуликів Одна справа зробити 2 чи 3 вулики , а зовсім інша коли мова йде про десятки і навіть сотні. Тоді вже все йде по конвеєру. От зараз я виконую замовлення на 150 вуликів. Ще в минулому році я здавав в магазин вулики на 18 гніздових і 16 надставкових рамок (на Українську рамку, див фото в темі "вітання") по 200 грн. Зараз дошка подорожчала, сушка також, транспорт і тд. Реально можу зголоситися на 400 -450 грн. Це буде пофарбований з комплектом рамок вулик. Дах на завісах,правда не накритий бляхою, з ручками для переноски, з заставною дошкою, з стельовими дощечками, без утеплювальної подушки зверху, але з утепленою передньою і задньою стінками. Дивіться "УП №3 за 2007р. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Хто знає, як швидше і краще добратися із залізничного вокзалу до виставки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigor Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Хто знає, як швидше і краще добратися із залізничного вокзалу до виставки? На вокзалі сідаєш в метро, робиш пересадку - доїзжаєш до ст. м. Либідська, там тролейбус №2 сідаєш в нього і їдеш хвидин 30, до зупинки Інститут Бджільництва, виходиш і ти на місці. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 там тролейбус №2 сідаєш в нього і їдеш хвидин 30, до зупинки Інститут Бджільництва, виходиш і ти на місці. ← Лише Тролейбус номер 11, здається. Назад я саме так і добирався. А туди з вокзалу їхав 507 маршрутом мало в Новосілки не заїхав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Маленький "репортаж" з виставки. Основна "фішка" виставки була медовуха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Спасибо,Санич,за фоторепортаж.По ходу возник вопрос--это вся литература заснята или просто один из фрагментов?Касаемо камышовых делоновских ульев.Точно такие же я единожды делал,словно под копирку вышло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Спасибо,Санич,за фоторепортаж. ← Да не за что. По ходу возник вопрос--это вся литература заснята или просто один из фрагментов? ← Це персонально книжки Ульянича. За ними сидів власне і сам автор, а з іншої сторони були його ж диски. А взагалі на виставці можна було купити багато іншої цікавої літератури. Я от прикупив всього за 6 грн. новеньку (але 1993 року випуску) книгу "Атлас медоносних рослин України" із кольоровими фотографіями (правда не дуже якісними). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 прикупив всього за 6 грн. новеньку (але 1993 року випуску) книгу "Атлас медоносних рослин України" із кольоровими фотографіями (правда не дуже якісними). ? Я купив 4шт - буде на подарунки. Десь ми один за одним ходили і не зустрілись, на жаль. Можна булоб і продегустувати ту медовуху разом. Роздивився уважно фото №3 і зрозумів, що стояв поруч з Вами і навіть розглядав узори на светрі, а Вас не впізнав - узори відволікли увагу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Я купив 4шт - буде на подарунки. Десь ми один за одним ходили і не зустрілись, на жаль. Можна булоб і продегустувати ту медовуху разом. Роздивився уважно фото №3 і зрозумів, що стояв поруч з Вами і навіть розглядав узори на светрі, а Вас не впізнав - узори відволікли увагу. ← Наступного разу вже не розменемся! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Наступного разу вже не розменемся! ? Треба придумати для форумчан якийсь розпізнавальний знак типу "журнальчик "Огонёк" в руке" Тоді точно не розминемось Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Треба придумати для форумчан якийсь розпізнавальний знак типу "журнальчик "Огонёк" в руке" Тоді точно не розминемось ? Так до спаса ще далеко, є час домовитись, придумати якусь сігнатуру. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Так до спаса ще далеко, є час домовитись, придумати якусь сігнатуру. ← Таку як у Вас була на Аватарі! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Таку як у Вас була на Аватарі! ? А що , кожен користувач посадить собі під ліве око бджолу перед виїздом,а у Києві всі зустрінуться,ото булоб..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 А що , кожен користувач посадить собі під ліве око бджолу перед виїздом,а у Києві всі зустрінуться,ото булоб..... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 А що , кожен користувач посадить собі під ліве око бджолу перед виїздом,а у Києві всі зустрінуться,ото булоб..... ← Мені прийдеться бджолу з собою брати... Вчора тільки зайшов і зходу отримав поцілунок зкраю ока - сьогодні вже майже не видно... Коли там наступна виставка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Коли там наступна виставка? ? Здається на спаса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Мені прийдеться бджолу з собою брати.. ← а мені прийшлось би ще під оком її носити в пальцях щоб всі бачили що я свій Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts