Petrovych61 Опубликовано 21 декабря, 2010 Автор Share Опубликовано 21 декабря, 2010 Зробили б може під кожним постом - рейтинг думки! ← Детальніше суть опишіть. Я незовсім зрозумів. По ходу - введено час на право редагування свого повідомлення - 30 хв. Потім тільки модератори. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 25 декабря, 2010 Share Опубликовано 25 декабря, 2010 Есть предложение... Может сделать так, чтобы подписи под сообщениями отображались шрифтом и цветом не более там какой-то цифры и яркости? С учётом того, что модераторов уже столько, что у меня ощущение дежавю,( года так 2007го, когда я общался на форуме с Петровичем и модераторами, за неимением выбора ) и всем хочется пролоббировать свои жизненные установки(при всём моём уважении к ним!), да так, что у меня, лично, аж в глазах рябит... Особенно это выглядит комично, когда пост состоит на 99% из огромной подписи и 1% - из смайлика... Ребята, давайте жить дружно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 25 декабря, 2010 Автор Share Опубликовано 25 декабря, 2010 Может сделать так ← Не можна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 25 декабря, 2010 Share Опубликовано 25 декабря, 2010 Не можна. ? Тогда... как обычно? Старым дедовским способом. Методом убеждения, пародии и гипноза. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
einar Опубликовано 25 декабря, 2010 Share Опубликовано 25 декабря, 2010 Не можна. ? Тогда... как обычно? Старым дедовским способом. Методом убеждения, пародии и гипноза. Или ещё проще.. просто добавить мааа-сенький такой пункт в правила... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 26 декабря, 2010 Автор Share Опубликовано 26 декабря, 2010 просто добавить мааа-сенький такой пункт в правила... ah.gif ← Та хоч би ті читали(вже не кажу - виконували), що є. А ще підписи модерувати?!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 26 декабря, 2010 Share Опубликовано 26 декабря, 2010 Есть предложение... Может сделать так, чтобы подписи под сообщениями отображались шрифтом и цветом не более там какой-то цифры и яркости? С учётом того, что модераторов уже столько, что у меня ощущение дежавю,( года так 2007го, когда я общался на форуме с Петровичем и модераторами, за неимением выбора ) и всем хочется пролоббировать свои жизненные установки(при всём моём уважении к ним!), да так, что у меня, лично, аж в глазах рябит... ← Звучит рационально. Можна и пункт в правила добавить. Бомбус, привидите пример такой подписи. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 26 декабря, 2010 Share Опубликовано 26 декабря, 2010 Бомбус, привидите пример такой подписи. ? Какой? Той, что как я считаю, не стыдно показать на люди? Посмотрите на мою! Цвет, не утомляющий глаза и шрифт, меньше того, что набирается пост - в два раза. Взгляд, читающего мой пост, не цепляется за подпись. Можно читать сотню моих постов и не замечать подписи, если не ставить себе задачу докопаться до мельчайших деталей. У некоторых же такие подписи, что первой в глаза бросается она, а потом уже находишь, что там набрано лично абонентом. При том, что редко кто затрудняется в написании опусов, а есть такие, что считают себя настолько талантливыми, что выражаются исключительно тремя словами... и вот мелькают посты таких форумчан, состоящие из одной яркой и огромной подписи, мелькают, мелькают и ... давят на психику... мне, во всяком случае. Приводить примеры и тем более вводить санкции считаю недоцильным. Вполне достаточно того, что мы подняли эту тему. Основная масса прочитавших поймёт, что долбить общество фразами, известными миру несколько веков, с наивностью "первооткрывателя" - пошло. Ну, а кто не поймёт, значит... туда ему и дорога! Спасибо за внимание! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sij Опубликовано 26 декабря, 2010 Share Опубликовано 26 декабря, 2010 и вот мелькают посты таких форумчан, состоящие из одной яркой и огромной подписи, мелькают, мелькают и ... давят на психику... мне, во всяком случае ← Поменял свою, сейчас не давит? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 26 декабря, 2010 Share Опубликовано 26 декабря, 2010 Приводить примеры и тем более вводить санкции считаю недоцильным. ← Никто не собирался вводить санкции. Я хотел посмотреть примеры, которые "давая на вашу психику". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 26 декабря, 2010 Share Опубликовано 26 декабря, 2010 Поменял свою, сейчас не давит? ? Ща заценю! Тааак... То, что надо! Фууух... Мне стало значительно легче! А главное, что теперь, есть брать с кого пример остальным! ................................................................................................ Я хотел посмотреть примеры, которые "давая на вашу психику". ? А я никого не сдал! Я -хороооший. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сява Опубликовано 28 декабря, 2010 Share Опубликовано 28 декабря, 2010 Є пропозиція створити новий розділ повязаний з кочовим бджільництвом,для початку вже є декілька тем Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 28 декабря, 2010 Автор Share Опубликовано 28 декабря, 2010 Є пропозиція створити новий розділ повязаний з кочовим бджільництвом,для початку вже є декілька тем ah.gif ← Які саме? Бо я наразі бачу тільки одну... Пропозиція цікава, якщо назбирається, то чого не зробити... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сява Опубликовано 28 декабря, 2010 Share Опубликовано 28 декабря, 2010 Є пропозиція створити новий розділ повязаний з кочовим бджільництвом,для початку вже є декілька тем ah.gif ? Які саме? Бо я наразі бачу тільки одну... Пропозиція цікава, якщо назбирається, то чого не зробити... Якщо забракне,то створити не проблема є про що поговорити зустрічав такі -кочове бджільництво -прицепи для кочівлі -реєстрація пасіки не за місцем проживання -перевезення бджіл ------ якщо пошукати то думаю зявляться ще.Але це тільки пропозиція.Якщо підтримають,то вирішувати вам Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 28 декабря, 2010 Автор Share Опубликовано 28 декабря, 2010 -реєстрація пасіки не за місцем проживання -перевезення бджіл ← Ну це теми не тільки кочового. Перше - це законодавство і стосується не тільки кочівлі, але і таких як я. Почекаємо ще трохи, може і тема кочівлі розділиться згодом. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mikvm Опубликовано 26 января, 2011 Share Опубликовано 26 января, 2011 Звернення до адміністраторів. А розділу літератури у нас на форумі, що не має? Як можна ділитися інформацією з форумчанами? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 26 января, 2011 Share Опубликовано 26 января, 2011 А розділу літератури у нас на форумі, що не має? Як можна ділитися інформацією з форумчанами? ← Є відповідна тема: http://www.tochok.info/forum/index.php?showtopic=364 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Dan Опубликовано 26 января, 2011 Share Опубликовано 26 января, 2011 Чому б не запровадити на форумі рейтинг учасників? Такі впровадження є майже в усіх некомерційних форумах. Для багатьох користувачів рейтинг би говорив про "вагу" поради від співрозмовника, а для заядливих пустословів мінус можливо вплинув би на самооцінку. Звичайно такий рейтинг мав би місце тільки в темах з проф.напрямком. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 27 января, 2011 Share Опубликовано 27 января, 2011 Пане Богдане,я на Точок приходжу не за оцінками,як школярик,а за спілуванням.У тім числі й за теревенями,флудом,часом навіть за безпричинним ги-ги-ги.А оцінки... у кожного з нас свої критерії Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 января, 2011 Share Опубликовано 27 января, 2011 Чому б не запровадити на форумі рейтинг учасників? Такі впровадження є майже в усіх некомерційних форумах. Для багатьох користувачів рейтинг би говорив про "вагу" поради від співрозмовника, а для заядливих пустословів мінус можливо вплинув би на самооцінку. Звичайно такий рейтинг мав би місце тільки в темах з проф.напрямком. ← Ідея має право на життя але я більше схиляюся до Hena - хто буває на форумі регулярно, той знає хто чим дихає і йому рейтингів не потрібно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Dan Опубликовано 27 января, 2011 Share Опубликовано 27 января, 2011 Чому б не запровадити на форумі рейтинг учасників? Такі впровадження є майже в усіх некомерційних форумах. Для багатьох користувачів рейтинг би говорив про "вагу" поради від співрозмовника, а для заядливих пустословів мінус можливо вплинув би на самооцінку. Звичайно такий рейтинг мав би місце тільки в темах з проф.напрямком. ? Ідея має право на життя але я більше схиляюся до Hena - хто буває на форумі регулярно, той знає хто чим дихає і йому рейтингів не потрібно. Ключові слова тут "ті хто буває регулярно". Для мене не треба оцінювань, я дякувати Богу маю здатність відрізнити каку від цукерки, але на форум приходять і новачки які прислухаючись до порад, "авторитетів" з №-ою кількістю повідомлень, можуть наробити дурниць. Хоча.., мені б було цікаво знати наскільки вагомі мої поради та твердження. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sewerby Опубликовано 27 января, 2011 Share Опубликовано 27 января, 2011 рейтинг би говорив про "вагу" поради Все це перетвориться на маніпулювання людьми. Форум розділиться на групи, які "незалежним тестуванням" давитимуть тих, хто чимось не сподобався. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mikvm Опубликовано 27 января, 2011 Share Опубликовано 27 января, 2011 Шановні, адміністратори форуму, в мене є фільми, книги, журнали, окремі цікаві статті, інші праці пасічників-практиків. Як я можу їх викласти на форумі для скачування та подальшого ознайомлення форумчан, якщо об'єм обмежується? Пропозиція Можливо, дійсно потрібно залучити якогось українського торрент-трекера в якості посередника, створити окремий розділ на форумі (наприклад МЕДІА-БІБЛІОТЕКА), в якому потематично (наприклад: ФІЛЬМИ, КНИГИ ТА ПІДРУЧНИКИ, ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ) можна було б виставляти посилання на торрент-файли з коротким їх описом. Завантаженості форуму не буде. При цьому форум не буде в якості трекера, а буде споживачем послуг посередника. За рахунок використання тільки посилань на файли, форум можна буде розвантажити. Кожен міг би використовувати в себе на комп'ютері програму-клієнт (Utorrent, Bittorrent і т.д.) і всі могли б обмінюватися цікавою інформацією, яка, я думаю, є у всіх. Відпала б потреба користуватись обмеженою швидкістю скачування файлообмінників, тому що платити кошти за смс трішки накладно (для отримання швидкісного доступу). Переваги безкоштовних торрент-файлообмінників: 1. Швидкість скачування; 2. Якість скачування (не буде такого, що качаєш фільм, дійшло до 90 % і завантаження перервалося через певну помилку). Тобто - можливість докачування. Можливо слід обговорити це питання на форумі. Дякую за увагу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skif Опубликовано 27 января, 2011 Share Опубликовано 27 января, 2011 Шановні, адміністратори форуму, в мене є фільми, книги, журнали, окремі цікаві статті, інші праці пасічників-практиків. Як я можу їх викласти на форумі для скачування та подальшого ознайомлення форумчан, якщо об'єм обмежується? Пропозиція Можливо, дійсно потрібно залучити якогось українського торрент-трекера в якості посередника, створити окремий розділ на форумі (наприклад МЕДІА-БІБЛІОТЕКА), в якому потематично (наприклад: ФІЛЬМИ, КНИГИ ТА ПІДРУЧНИКИ, ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ) можна було б виставляти посилання на торрент-файли з коротким їх описом. Завантаженості форуму не буде. При цьому форум не буде в якості трекера, а буде споживачем послуг посередника. За рахунок використання тільки посилань на файли, форум можна буде розвантажити. Кожен міг би використовувати в себе на комп'ютері програму-клієнт (Utorrent, Bittorrent і т.д.) і всі могли б обмінюватися цікавою інформацією, яка, я думаю, є у всіх. Відпала б потреба користуватись обмеженою швидкістю скачування файлообмінників, тому що платити кошти за смс трішки накладно (для отримання швидкісного доступу). Переваги безкоштовних торрент-файлообмінників: 1. Швидкість скачування; 2. Якість скачування (не буде такого, що качаєш фільм, дійшло до 90 % і завантаження перервалося через певну помилку). Тобто - можливість докачування. Можливо слід обговорити це питання на форумі. Дякую за увагу. попробуйте домовитись з адмінами якогось трекера, якщо дадуть добро, підтягнемось, створити торренти зі своїх файлів не така вже і проблема може б на http://torrents.net.ua, я там часто файли беру.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 января, 2011 Share Опубликовано 27 января, 2011 попробуйте домовитись з адмінами якогось трекера, якщо дадуть добро, підтягнемось, створити торренти зі своїх файлів не така вже і проблема може б на http://torrents.net.ua, я там часто файли беру.... ← Тут і домовлятися не обов"язково. Ви можете розмістити ці файли на торентах, а лінки на відповідні теми розмістити у нас на форумі. Якщо буде достатня кількість матеріалу, то ми й готові створити підрозділ - бібліотека точка. Пишіть в лічку мені у разі питань. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.