Jump to content

"Нестандартные" програмы

Petrovych61
 Share

Recommended Posts

Что то не открывается

Не открывается

Не хочу никого обидеть... А Акробат стоит на компютере? :ah:

Куда-куда?

Это редактор такой - для чтения файлов в формате .pdf. Скачать можна здесь.. Это безплатно.

Это редактор такой - для чтения файлов в формате .pdf. Скачать можна здесь.. Это безплатно.

Вот теперь совсем другое дело :ole_ole: , всё открылось без проблем, спасибо.

Хочу повинится перед форумчанами. Немного напутал c терминологией. Acrobat Reader - это не редактор, а Viewer, тоесть програма для просмотра этих самых файлов с расширением .pdf В спешке и суете не обратил на это внимания. :hi:

• 6 months later...

Отделено от сообщения Анатолий Крутий Программы для просмотра файлов в формате DjVu Программа widjview0.3.5 Программа DjVu Solo 3.0

Программы для просмотра файлов в формате DjVu Программа widjview0.3.5 Программа DjVu Solo 3.0

Если уж зашел разговор об этом формате.... Сначала я его сильно недолюбливал именно из-за кривых программ просмотра, пока не попробовал вот WinDjView-0.5. По сравнению с остальными просмотрищиками - это шедевр. Всем рекомендую. Программа пофункционалу лучше чем мой любимый акробат.

Программа пофункционалу лучше чем мой любимый акробат.

Еще бы ссылочку для скачивания, для полного счастья. :az:

Еще бы ссылочку для скачивания, для полного счастья.

www.google.com. :dntknw: Другой, к сожалению, не знаю... :(

• 1 year later...

якщо якийсь файл не відкривається - треба глянути на його розширення (в будь-якій папці Сервис-Свойства папки-Вид-Скривать розширения для...) потім це розширення мона і в гугл кинути, чим файл відкрити :hi:

• 1 month later...

Не нашел где спросить, может сдесь пдскажете. Прислали диск DVD не открывается. В каталоге пишет image расширение nrg. Может есть у кого программа которая откроет.

это образ диска - нужна программа неро для записи диска или смонтировать на виртуальный диск в самой программе неро

это образ диска - нужна программа неро для записи диска или смонтировать на виртуальный диск в самой программе неро

Получились, спасибо. Очередноой вопрос. Как рекомендовать (посылать) СМОТРЕТЬ ССЫЛКУ НА ОПРЕДЕЛЕННЫЙ АДРЕС, Например смотреть сдесь

Как рекомендовать (посылать) СМОТРЕТЬ ССЫЛКУ НА ОПРЕДЕЛЕННЫЙ АДРЕС, Например смотреть сдесь

Смотрите ЗДЕСЬ :):hi:

• 3 months later...
Прикріплений фай невірного формату. Прохання виправити. Адм.

Шановний адмін. Ваше повідомлення вже досить давнє. І я його раніше не зауважив. Видно в той час не мав інету. А тепер натрапив, та й сильно здивувався. Що то має означати. Тільки що скачав і все нормально. Прошу пояснити детальніше в чому проблема.

Шановний адмін. Ваше повідомлення вже досить давнє. І я його раніше не зауважив. Видно в той час не мав інету. А тепер натрапив, та й сильно здивувався. Що то має означати. Тільки що скачав і все нормально. Прошу пояснити детальніше в чому проблема.

Мова іде про файл в архіві з ЦІЄЇ теми. Імя файлу Органолептика.xlsx . Якою програмою Ви його відкриваєте, що у Вас все гаразд, бо для мене таке розширення не відоме. :dntknw:

Якою програмою Ви його відкриваєте, що у Вас все гаразд, бо для мене таке розширення не відоме. opr06K94.gif

Все стало зрозуміло - у Вас 2007-ий офіс. Варто зберегти в режимі сумісності зі старшими версіями, хоча б з 2003-ім. Тоді проблем не винекне ні в кого... :hi:

Все стало зрозуміло - у Вас 2007-ий офіс. Варто зберегти в режимі сумісності зі старшими версіями, хоча б з 2003-ім. Тоді проблем не винекне ні в кого...

Зробив. Зараз виправлю у відповідній темі.

у Вас 2007-ий офіс

Трошки відстаєте від життя. Люди вже 2010 офіс освоюють.

Трошки відстаєте від життя. Люди вже 2010 офіс освоюють.

А у Вас Мерс останньої марки? :umora: Я дотримуюсь правил - все має бути максимально простішим, оскільки офісні програми не є для мене основними, то не бачу потреби освоювати нові Офіси - часу на то шкода... :hi:

А у Вас Мерс останньої марки?

Тут я патріот. Користуюсь надійним і перевіреним ВАЗом. А от на компьютері працюю в основному з офісними програмами.

Тут я патріот. Користуюсь надійним і перевіреним ВАЗом. А от на компьютері працюю в основному з офісними програмами.

Ех, якби так легко (як з комп"ютерними програмами) можна булоб і з авто! То я б уже давно на форді катався та ще й з причепом. Але ціни в цих різних областях не співмірні.

Тут я патріот. Користуюсь надійним і перевіреним ВАЗом.

О! І я так само, але щодо програм... :wave: 2003-й мене цілком влаштовує, як Вас ВАЗ. :hi::az:

Просто в мене син програміст. "Живе" в Інтернеті. А всі обновки якимось чином з'являються в мене. А так я і не знав би про їх існування. :):az:

О! І я так само, але щодо програм... :wave: 2003-й мене цілком влаштовує, як Вас ВАЗ. :hi::az:
якби ми не хотіли - час іде вперед, мусимо старатись йти в ногу з ним... тим більше, файли ворда, ікселя 2003 зберігаються з розширенням .doc, .xls відповідно, шо будете робити коли вам хтось принесе .docx, .xlsx ?????