Petrovych61 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Что то не открывается ← Не открывается ← Не хочу никого обидеть... А Акробат стоит на компютере? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любаша Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 А Акробат стоит на компютере? ? Куда-куда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted March 24, 2008 Author Share Posted March 24, 2008 Куда-куда? ← Это редактор такой - для чтения файлов в формате .pdf. Скачать можна здесь.. Это безплатно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Это редактор такой - для чтения файлов в формате .pdf. Скачать можна здесь.. Это безплатно. ? Вот теперь совсем другое дело , всё открылось без проблем, спасибо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Хочу повинится перед форумчанами. Немного напутал c терминологией. Acrobat Reader - это не редактор, а Viewer, тоесть програма для просмотра этих самых файлов с расширением .pdf В спешке и суете не обратил на это внимания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted September 30, 2008 Author Share Posted September 30, 2008 Отделено от сообщения Анатолий Крутий Программы для просмотра файлов в формате DjVu Программа widjview0.3.5 Программа DjVu Solo 3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Программы для просмотра файлов в формате DjVu Программа widjview0.3.5 Программа DjVu Solo 3.0 ← Если уж зашел разговор об этом формате.... Сначала я его сильно недолюбливал именно из-за кривых программ просмотра, пока не попробовал вот WinDjView-0.5. По сравнению с остальными просмотрищиками - это шедевр. Всем рекомендую. Программа пофункционалу лучше чем мой любимый акробат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Программа пофункционалу лучше чем мой любимый акробат. ← Еще бы ссылочку для скачивания, для полного счастья. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Еще бы ссылочку для скачивания, для полного счастья. ← www.google.com. Другой, к сожалению, не знаю... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 якщо якийсь файл не відкривається - треба глянути на його розширення (в будь-якій папці Сервис-Свойства папки-Вид-Скривать розширения для...) потім це розширення мона і в гугл кинути, чим файл відкрити Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сабур Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Не нашел где спросить, может сдесь пдскажете. Прислали диск DVD не открывается. В каталоге пишет image расширение nrg. Может есть у кого программа которая откроет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashika Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 это образ диска - нужна программа неро для записи диска или смонтировать на виртуальный диск в самой программе неро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сабур Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 это образ диска - нужна программа неро для записи диска или смонтировать на виртуальный диск в самой программе неро ? Получились, спасибо. Очередноой вопрос. Как рекомендовать (посылать) СМОТРЕТЬ ССЫЛКУ НА ОПРЕДЕЛЕННЫЙ АДРЕС, Например смотреть сдесь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted January 16, 2010 Author Share Posted January 16, 2010 Как рекомендовать (посылать) СМОТРЕТЬ ССЫЛКУ НА ОПРЕДЕЛЕННЫЙ АДРЕС, Например смотреть сдесь ← Смотрите ЗДЕСЬ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Прикріплений фай невірного формату. Прохання виправити. Адм. ? Шановний адмін. Ваше повідомлення вже досить давнє. І я його раніше не зауважив. Видно в той час не мав інету. А тепер натрапив, та й сильно здивувався. Що то має означати. Тільки що скачав і все нормально. Прошу пояснити детальніше в чому проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 Шановний адмін. Ваше повідомлення вже досить давнє. І я його раніше не зауважив. Видно в той час не мав інету. А тепер натрапив, та й сильно здивувався. Що то має означати. Тільки що скачав і все нормально. Прошу пояснити детальніше в чому проблема. ← Мова іде про файл в архіві з ЦІЄЇ теми. Імя файлу Органолептика.xlsx . Якою програмою Ви його відкриваєте, що у Вас все гаразд, бо для мене таке розширення не відоме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 Якою програмою Ви його відкриваєте, що у Вас все гаразд, бо для мене таке розширення не відоме. opr06K94.gif ← Все стало зрозуміло - у Вас 2007-ий офіс. Варто зберегти в режимі сумісності зі старшими версіями, хоча б з 2003-ім. Тоді проблем не винекне ні в кого... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Все стало зрозуміло - у Вас 2007-ий офіс. Варто зберегти в режимі сумісності зі старшими версіями, хоча б з 2003-ім. Тоді проблем не винекне ні в кого... ? Зробив. Зараз виправлю у відповідній темі. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 у Вас 2007-ий офіс ? Трошки відстаєте від життя. Люди вже 2010 офіс освоюють. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Трошки відстаєте від життя. Люди вже 2010 офіс освоюють. ← А у Вас Мерс останньої марки? Я дотримуюсь правил - все має бути максимально простішим, оскільки офісні програми не є для мене основними, то не бачу потреби освоювати нові Офіси - часу на то шкода... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 А у Вас Мерс останньої марки? ? Тут я патріот. Користуюсь надійним і перевіреним ВАЗом. А от на компьютері працюю в основному з офісними програмами. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Тут я патріот. Користуюсь надійним і перевіреним ВАЗом. А от на компьютері працюю в основному з офісними програмами. ? Ех, якби так легко (як з комп"ютерними програмами) можна булоб і з авто! То я б уже давно на форді катався та ще й з причепом. Але ціни в цих різних областях не співмірні. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted May 15, 2010 Author Share Posted May 15, 2010 Тут я патріот. Користуюсь надійним і перевіреним ВАЗом. ← О! І я так само, але щодо програм... 2003-й мене цілком влаштовує, як Вас ВАЗ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Просто в мене син програміст. "Живе" в Інтернеті. А всі обновки якимось чином з'являються в мене. А так я і не знав би про їх існування. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 О! І я так само, але щодо програм... 2003-й мене цілком влаштовує, як Вас ВАЗ. якби ми не хотіли - час іде вперед, мусимо старатись йти в ногу з ним... тим більше, файли ворда, ікселя 2003 зберігаються з розширенням .doc, .xls відповідно, шо будете робити коли вам хтось принесе .docx, .xlsx ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts