Перейти к содержанию

Пожелание модераторам форума

BioAmbrosia

Рекомендуемые сообщения

Звичайно ні, АЛЕ модератор це людина і рішення про те флуд це чи ні - суб"єктивне по совїй природі. Модератор, це не Святий, який має все робити правильно. Це навіть не професійний робітник. Це волонтер на форумі, який намагається підтримувати порядок на форумі з його суб"єктивної точки зору. Але пам"ятайте - СУБ"ЄКТИВНОЇ. Навіть якщо модератор намагається бути нейтральним, але суб"єктивізм - це наша природа.

Я не проти цього. Але мене вже два рази банили без найменших пояснень. Питався чому баните. Мовчите як сеператисти. Складаэться враження що банить саме сепаратист. Пыдпыльний. Так би мовити спывчуваючий.
Такі питання вирішуються в приватних повідомленнях. особисто я завжди намагаюся пояснити причину бану, якщо співрозмовник, звичайно, готовий слухати, і не налаштований скептично із самого початку. Крім мене на форумі право бану має ще Бортник.

• 3 months later...

а в чём оно - счастье?

Вам не понять, если бы вас так банили как меня тогда и для вас это было бы счастье. 

Вам не понять, если бы вас так банили как меня тогда и для вас это было бы счастье. 

А Ви намагайтесь висловлюватися в межах правил і все завжди буде добре.

А Ви намагайтесь висловлюватися в межах правил і все завжди буде добре.

ну Вы, молод.ч-к, оччччччень самоуввввввереннннны. Вот смотрите - пишете:"Вам не понять..."

это мне не понять ? - это уже переход на личности и здесь на мою - ... Вы меня уже задеваете, если не больше,

и, даже знаете, что для меня есть счастье, а о своём-то никак не удосужились...

понятливый Вы наш.  Немножко анализируйте, что пишете. Пожалуйста. 

Я вижу что вас задеваю,  Вам аналогичные пожелания от меня...

Не вижу причин для этого. Знаєте таку приказку "не трогай гамно - воняти не буде". Нажаль це про 

И тут Остапа понесло... Обычно юношеская агрессия связана с недостатком общения с противоположной статью. Я все это комментировать не буду - просто уберу. после кое-кого... 

В общем, пока 2 дня бана - больше пока не предусмотрено. Хотя баллов предупреждений у тебя уже целых 9. Но это был последний раз. Следующий раз будет больше. намного... Странный ты Хадзумаки - сам на всех бросаешься, а потом обижаешься, что никто не понял глубины твоей мысли. :dntknw:

• 6 months later...

Шановний пане Модераторе є таке невеличке прохання , чи можливо в Екаунт-Профиль добавити такий пункт  Обо мне так к як на сусідньому форумі трішки запозичити вних для цього форуму  , тут можна булоб для зручності спілкування з форумчанами вказати своє прізвище  ім'я побатькові , свою біограцію , вказати свої інтереси , чим занятий .(де працюєш ) місце розміщення пасіки .

Так як на форумі  Точок більшість ,форумчан себе підписують під ніком ,  якись псевдонім (часто це набір англійських  букв і просто цифр) і звертатись не по прізвищу імені   до форумчан якось не коректно, не вічливо .

Також було б непогано в профіль добавити пункт Друзи по форуму

Чи можливо щоб в свому профилі добавити теке як Личний альбом ,тут  мігби кожний форумчан в свому профілі розміщати фотографії  з своєї пасіки.(фото бджіл ,маток ,  трутнів ,вуликів і нуклеусів  дальше ) 

• 10 months later...

Как то я увидел надпись " Бог предусмотрел не равенство между людьми , но , отнюдь ,не справедливость " - и я подумал кто же он , человек так хорошо осведомленный о замыслах Всевышнего ;)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...