Jump to content

Гламур в бджільництві

Борода-1
 Share

Recommended Posts

Увазі ,шановному панству бджолярів ,кілька справжніх вуликів для поціновувачів.... В роботі використанні матеріали:липа,дуб,берест,бажання та любов. Ще було бажання створити "Верхов Раду" так от думаєм :az:http://www.radikal.ru/users/boroda-1/glamurn--vuliki

кілька справжніх вуликів для поціновувачів....

БОМБА :ay::ay::ay: особливо сподобався останній :ay::ay::ay:

Борода-1, , супер :ay: .Такі вулики гріх на точку обгорожувати щоб люди не бачили, про мене щоб побачити таке, то може укусити 1-2 бджілки. :IMHO1::ay:

Добрий день Борода-1. :hi: Мое почтение старым знакомым :wave: Продается ли сее чудо? И кто автор?

Добрий день Борода-1. :hi: Мое почтение старым знакомым :wave: Продается ли сее чудо? И кто автор?
З повагою :hi: Два автори -студенти брати близнята чи двойнята ( призвіще красиве у них відповідне ЛІСНЯК ) ,не знаю як там ,але розрізнити я їх не в змозі хто є хто? В них правильно стоять руки і думає голова :umora: Виготовляючи вулики я переслідував меркатильні інтереси- дав заробити студентам ,думаю щось сам зароблю.Не хочу щоб мене звинуватили в прихованій рекламІ.Думаю ще багато є гламуру в бджільцтві :baby:

В них правильно стоять руки і думає голова :umora:
Дійсно руки в них золоті. Борода-1. дай студентам заробити

Вулики класні-справжні витвори мистецтва.Аж шкода щоб на вулиці мокли,їм місце в музеї.Цієї зими і я щось таке для душі зваяю.А чим покрито вулики?

Увазі ,шановному панству бджолярів ,кілька справжніх вуликів для поціновувачів.... В роботі використанні матеріали:липа,дуб,берест,бажання та любов. Ще було бажання створити "Верхов Раду" так от думаєм :az:http://www.radikal.ru/users/boroda-1/glamurn--vuliki
:hi: Верховну раду не делайте ато там трутовки заведутся и ................. Лучше чето другое придумайте.. :IMHO1: Класные ульи... :az:
  • Like 1
  • Haha 1

В роботі використанні матеріали:липа,дуб,берест,бажання та любов.

Краса, мови нема. А щодо дуба, то з нього тільки дно?

а ще як бджоли у цих вуликах будуть гламурні - тоді точно вони шедеврами стануть

Кажуть що двухдоллярова копюра приносить щастя власнику гаманця .Справжній бджоляр повинен тримати в гаманці ось таку монетку номіналом 2 гривні :az::ay:http://numizmat.com.ua/catalog/coins/?488

• Like 1

Номинал: 2 гривны Цена НБУ: 628.00 грн
:evrika:

Там одного золота на 424 грн.

• 6 months later...
post-1260-1305959518_thumb.jpgНу у меня не верховная рада, но вобщем-то по теме))))

• 2 months later...

Вітаю усіх зі Спасом! Користуючись нагодою, пропоную Вашій увазі наше сімейне творіння: cbb6a6df6f86.jpg

• Like 3

Користуючись нагодою, пропоную Вашій увазі наше сімейне творіння:

Вулики у вас на обернену українську рамку. Верхнє відділення для надставок чи там можна самому лежати і лікуватись? :)

Вулик на українську рамку з наставкою. Висота наставки 35 см. Лежати у вулику ще не пробували - не було потреби :wave: .

• 1 year later...

українські 2-х корпусні

post-478-1351411178_thumb.jpg

post-478-1351411223_thumb.jpg

• Like 3

Борода-1, просто супер!!! Щеб заглянути в середину...

Есть варианты купить такие улики?

Есть варианты купить такие улики?
Як на мене,ТАКІ треба тільки замовляти.Довго,наполнгливо,за хорошу винагороду,бо й робота ж ХОРОША :ay:

• 4 weeks later...
tDoQFlYSi9E.jpg
  • Like 1

Класс довольно просто но совкусом.

Останній варіант, подарунковий, цілком може конкурувати з традиційною "пляшкою цукерок".