Борода-1 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Увазі ,шановному панству бджолярів ,кілька справжніх вуликів для поціновувачів.... В роботі використанні матеріали:липа,дуб,берест,бажання та любов. Ще було бажання створити "Верхов Раду" так от думаєм http://www.radikal.ru/users/boroda-1/glamurn--vuliki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jujon Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 кілька справжніх вуликів для поціновувачів.... ? БОМБА особливо сподобався останній Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ілюха Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Борода-1, , супер .Такі вулики гріх на точку обгорожувати щоб люди не бачили, про мене щоб побачити таке, то може укусити 1-2 бджілки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурман Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Добрий день Борода-1. Мое почтение старым знакомым Продается ли сее чудо? И кто автор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 Добрий день Борода-1. Мое почтение старым знакомым Продается ли сее чудо? И кто автор? З повагою Два автори -студенти брати близнята чи двойнята ( призвіще красиве у них відповідне ЛІСНЯК ) ,не знаю як там ,але розрізнити я їх не в змозі хто є хто? В них правильно стоять руки і думає голова Виготовляючи вулики я переслідував меркатильні інтереси- дав заробити студентам ,думаю щось сам зароблю.Не хочу щоб мене звинуватили в прихованій рекламІ.Думаю ще багато є гламуру в бджільцтві Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Санич Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Добрий день Борода-1. Мое почтение старым знакомым Продается ли сее чудо? И кто автор? В них правильно стоять руки і думає голова Дійсно руки в них золоті. Борода-1. дай студентам заробити Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucul Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Вулики класні-справжні витвори мистецтва.Аж шкода щоб на вулиці мокли,їм місце в музеї.Цієї зими і я щось таке для душі зваяю.А чим покрито вулики? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Увазі ,шановному панству бджолярів ,кілька справжніх вуликів для поціновувачів.... В роботі використанні матеріали:липа,дуб,берест,бажання та любов. Ще було бажання створити "Верхов Раду" так от думаєм http://www.radikal.ru/users/boroda-1/glamurn--vuliki Верховну раду не делайте ато там трутовки заведутся и ................. Лучше чето другое придумайте.. Класные ульи... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 В роботі використанні матеріали:липа,дуб,берест,бажання та любов. ← Краса, мови нема. А щодо дуба, то з нього тільки дно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olegfk Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 а ще як бджоли у цих вуликах будуть гламурні - тоді точно вони шедеврами стануть Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 Кажуть що двухдоллярова копюра приносить щастя власнику гаманця .Справжній бджоляр повинен тримати в гаманці ось таку монетку номіналом 2 гривні http://numizmat.com.ua/catalog/coins/?488 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
einar Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Номинал: 2 гривны Цена НБУ: 628.00 грн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gri Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Там одного золота на 424 грн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppz Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Ну у меня не верховная рада, но вобщем-то по теме)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Витя Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Вітаю усіх зі Спасом! Користуючись нагодою, пропоную Вашій увазі наше сімейне творіння: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Користуючись нагодою, пропоную Вашій увазі наше сімейне творіння: ← Вулики у вас на обернену українську рамку. Верхнє відділення для надставок чи там можна самому лежати і лікуватись? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Витя Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Вулик на українську рамку з наставкою. Висота наставки 35 см. Лежати у вулику ще не пробували - не було потреби . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 українські 2-х корпусні 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Витя Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Борода-1, просто супер!!! Щеб заглянути в середину... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Есть варианты купить такие улики? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Есть варианты купить такие улики? Як на мене,ТАКІ треба тільки замовляти.Довго,наполнгливо,за хорошу винагороду,бо й робота ж ХОРОША Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochut Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 "Великолепная семерка": 7 лучших упаковок для меда Мені подобається №3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Влад_ Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 "Великолепная семерка": 7 лучших упаковок для меда Мені подобається №3 Класс довольно просто но совкусом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 "Великолепная семерка": 7 лучших упаковок для меда Мені подобається №3 Останній варіант, подарунковий, цілком може конкурувати з традиційною "пляшкою цукерок". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts