South Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад Всім привіт. Бачу форум вже не такий активний, але все ж таки напишу. На пасіці сталася трошки трагедія і з 5 вуликів лишилось 2 і ті без маток. Вибив кліщ і добили оси. Для збору в зиму хочу об'єднати ці 2 вулики в один і підсадити матку. Всіх знайомих обдзвонив, матку купити ні в кого. Шукаю бакфаст. Розумію що вже осінь і не час для продажу маток, але можливо хтось може продати чи порадить в кого можна придбати. Територіально пасіка в місті Харків. Всім буду дуже вдячний за пораду чи допомогу. До речі є ютуб канал, там можна подивитись як пасіка дійшла до такого. Пасіці 1 рік. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 2 часа назад, South сказал: Всім привіт. Бачу форум вже не такий активний, але все ж таки напишу. На пасіці сталася трошки трагедія і з 5 вуликів лишилось 2 і ті без маток. Вибив кліщ і добили оси. Для збору в зиму хочу об'єднати ці 2 вулики в один і підсадити матку. Всіх знайомих обдзвонив, матку купити ні в кого. Шукаю бакфаст. Розумію що вже осінь і не час для продажу маток, але можливо хтось може продати чи порадить в кого можна придбати. Територіально пасіка в місті Харків. Всім буду дуже вдячний за пораду чи допомогу. До речі є ютуб канал, там можна подивитись як пасіка дійшла до такого. Пасіці 1 рік. Плідна матка укр. Степ. 098 388 15 01 Олександр м. Харків. Ціна 300 грн. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 5 часов назад, South сказал: Територіально пасіка в місті Харків. В Харкові Ізмайлов Генадій Броніславович працює з Бакфастом. 050-578-85-01, 068-287-73-51 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 5 часов назад, South сказал: Всім привіт. Бачу форум вже не такий активний, але все ж таки напишу. На пасіці сталася трошки трагедія і з 5 вуликів лишилось 2 і ті без маток. Вибив кліщ і добили оси. Для збору в зиму хочу об'єднати ці 2 вулики в один і підсадити матку. Всіх знайомих обдзвонив, матку купити ні в кого. Шукаю бакфаст. Розумію що вже осінь і не час для продажу маток, але можливо хтось може продати чи порадить в кого можна придбати. Територіально пасіка в місті Харків. Всім буду дуже вдячний за пораду чи допомогу. До речі є ютуб канал, там можна подивитись як пасіка дійшла до такого. Пасіці 1 рік. Навіщо вам головна біль , Якщо це відбулось , а це відбулось -кліщ перетовк бджоли , ви просто втратите гроші і бджоли . Краще прибережіть гроші на весну і закупите нові бджоли . То порада старого горобця. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 1 годину тому, Пахомич сказав: Навіщо вам головна біль , Якщо це відбулось , а це відбулось -кліщ перетовк бджоли , ви просто втратите гроші і бджоли . Краще прибережіть гроші на весну і закупите нові бджоли . То порада старого горобця. Послухайте старого горобця. Там вже нема кому зимувати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 8 часов назад, South сказал: Вибив кліщ і Полоски, бачу, ви поставили вовремя. Шо то були за полоски?.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.