Перейти к содержанию

Потрібна допомога (матка)

South

Рекомендуемые сообщения

Всім привіт. Бачу форум вже не такий активний, але все ж таки напишу.

На пасіці сталася трошки трагедія і з 5 вуликів лишилось 2 і ті без маток. Вибив кліщ і добили оси. Для збору в зиму хочу об'єднати ці 2 вулики в один і підсадити матку. Всіх знайомих обдзвонив, матку купити ні в кого. Шукаю бакфаст. Розумію що вже осінь і не час для продажу маток, але можливо хтось може продати чи порадить в кого можна придбати. Територіально пасіка в місті Харків.

Всім буду дуже вдячний за пораду чи допомогу.

До речі є ютуб канал, там можна подивитись як пасіка дійшла до такого. Пасіці 1 рік. 

2 часа назад, South сказал:

На пасіці сталася трошки трагедія і з 5 вуликів лишилось 2 і ті без маток. Вибив кліщ і добили оси. Для збору в зиму хочу об'єднати ці 2 вулики в один і підсадити матку. Всіх знайомих обдзвонив, матку купити ні в кого. Шукаю бакфаст. Розумію що вже осінь і не час для продажу маток, але можливо хтось може продати чи порадить в кого можна придбати. Територіально пасіка в місті Харків.

До речі є ютуб канал, там можна подивитись як пасіка дійшла до такого. Пасіці 1 рік. 

Плідна матка укр. Степ. 098 388 15 01 Олександр м. Харків. Ціна 300 грн.

5 часов назад, South сказал:

Територіально пасіка в місті Харків.

В Харкові Ізмайлов Генадій Броніславович працює з Бакфастом. 050-578-85-01, 068-287-73-51

5 часов назад, South сказал:

Навіщо вам головна біль , Якщо це відбулось , а це відбулось -кліщ перетовк бджоли , ви просто втратите гроші і бджоли . Краще прибережіть гроші на весну і закупите нові бджоли . То порада старого горобця.

1 годину тому, Пахомич сказав:

Навіщо вам головна біль , Якщо це відбулось , а це відбулось -кліщ перетовк бджоли , ви просто втратите гроші і бджоли . Краще прибережіть гроші на весну і закупите нові бджоли . То порада старого горобця.

Послухайте старого горобця. Там вже нема кому зимувати.

8 часов назад, South сказал:

Вибив кліщ і

Полоски, бачу, ви поставили вовремя. Шо то були за полоски?.. :rolleyes:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...