Конструктор Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 52 хвилини тому, yu1986ra сказав: Мій бакфаст більше жере То значить у Вас точно не пергова лінія 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 4 минуты назад, Конструктор сказал: То значить у Вас точно не пергова лінія Так він і не заказував пергову , тому так . Може на наступний рік дам йому неплодок від пергової ліннії якщо по ціні зійдемося . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 40 минут назад Share Опубликовано 40 минут назад 2 часа назад, yu1986ra сказал: Розплід ганяють. Фіг їх тим сиропом зупиниш вчора знайомий дзвонив каже останній виходить, десь на 1-2 рамках. пізній взяток був з золотарнику і дуже залилися а може і мурашинка повпливала бо від неї бува матки раніше перестають сіяти але то бува 1-2 із десятків а не всі. каже і в бакфастів так само. на днях в себе буду дивитися ... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 36 минут назад Share Опубликовано 36 минут назад 2 часа назад, yu1986ra сказал: Треба було десь в цю пору тільки починати закорм. не люблю я годувати як є росплід-воно як у прірву.... знімайте зверху будьяку утеплення 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 минут назад Share Опубликовано 17 минут назад 16 хвилин тому, arki сказав: не люблю я годувати як є росплід-воно як у прірву.... знімайте зверху будьяку утеплення Я цього року хочу зібрати по максимум на меду, потім долити по 3-4л сиропу. Це коли вже майже не буде розплоду Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
пасічник Ігор Опубликовано 15 минут назад Share Опубликовано 15 минут назад 19 минут назад, arki сказал: не люблю я годувати як є росплід-воно як у прірву.... знімайте зверху будьяку утеплення утеплення знімається на початку жовтня, щоб матка припиняла яйцекладку. Азараз якраз йде нарощування кількості зимовалої бджоли, то я під холстик та утеплювач ще й плівку кинув. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
пасічник Ігор Опубликовано 9 минут назад Share Опубликовано 9 минут назад 5 минут назад, Конструктор сказал: Я цього року хочу зібрати по максимум на меду, потім долити по 3-4л сиропу. Це коли вже майже не буде розплоду а чи возьмуть вони його тоді та й переробкою сиропу в Вас займатиметьься бджола, що буде зимувати, що може негативно відобразитися на її стані та й маток може підштовхнути для продовження яйцекладки, особливо це стосується молодих. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 минута назад Share Опубликовано 1 минута назад 3 минуты назад, пасічник Ігор сказал: а чи возьмуть вони його тоді та й переробкою сиропу в Вас займатиметьься бджола, що буде зимувати, що може негативно відобразитися на її стані та й маток може підштовхнути для продовження яйцекладки, особливо це стосується молодих. Раз було 5 жовтня масово загодовував , але вже сироп робив густіше , перезимували норм , не було ніяких проблем . Якщо брати гфс42 то взагалі пЕсня(поБаск-чу) , вони його зразу переносять в соти і не мусолять далі . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.