I dream of having honey Опубликовано 18 часов назад Share Опубликовано 18 часов назад 3 часа назад, yu1986ra сказал: цьогоріч бджоли рано просіли. В мене теж кліщи дали жару Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 12 годин тому, Женя Ц. сказав: Начить формувати ще рано. Годувати, годувати і ще раз годувати... Як я цього не люблю... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 13 часов назад, Женя Ц. сказал: Начить формувати ще рано. Просто, расплод в нижнем корпусе . Мёд или корм в верхнем . Пчёлы собраны . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 8 годин тому, I dream of having honey сказав: В мене теж кліщи дали жару То не від кліща, а від відсутності нормального взятку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 7 годин тому, ромео сказав: Годувати, годувати і ще раз годувати... Як я цього не люблю... Це ж всього навсього кілька раз по пару годин на пасіці - заминка перед зимовою сплячкою Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 7 годин тому, koste сказав: Просто, расплод в нижнем корпусе . Мёд или корм в верхнем . Пчёлы собраны . Просто купа зайвих рамок-корпусів у вулику і недобір меду Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 5 часов назад, yu1986ra сказал: То не від кліща, а від відсутності нормального взятку Справа в тому, що є перекоси по силі сімей і запасам меду. Ще під час цвітіння соняшнику, на останньому етапі, одні заливали, а інші нічого не приносили. Сироп так само. Можливо не тільки кліщі винні, але точно не відсутність взятку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 25 хвилин тому, I dream of having honey сказав: Справа в тому, що є перекоси по силі сімей і запасам меду. Ще під час цвітіння соняшнику, на останньому етапі, одні заливали, а інші нічого не приносили. Сироп так само. Можливо не тільки кліщі винні, але точно не відсутність взятку. В мене на лежаковому (стаціонарному) точку бджоли в економ режимі просиділи весь липень і серпень. Ранні відводки не виросли. Меду взяв аж ледь не по 20 кг на зимувалу. Чого їм в таких умовах тримати силу до осені? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.