AVA Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад В 24.08.2026 в 19:26, Bee.P сказал: Вона у Вас є під номером 75 Дивився ШО маток , пришлось 75 рамку перги давати , пару ложок було на рамках І взяв я її у вашої 63 , та що WdB на монтіколу Сидять вони обидві на 5 рамках , зверху магазини були так у 63 три рамки перги десь процентів по 60 на рамкі , маткі сіяти не має де Щось переплутали з перговими лініями 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 4 минуты назад, AVA сказал: Дивився ШО маток , пришлось 75 рамку перги давати , пару ложок було на рамках І взяв я її у вашої 63 , та що WdB на монтіколу Сидять вони обидві на 5 рамках , зверху магазини були так у 63 три рамки перги десь процентів по 60 на рамкі , маткі сіяти не має де Щось переплутали з перговими лініями Різний клімат , різні умови , тому різні показники , треба дочок дивитися , дочки по роботі будуть відрізнятися від мами це норм . Та що на сахаріку то дочки мають схильність сіяти на тиждень довше під кінець літа . Мені ці дві лінії подобаються однаково . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 7 минут назад, Bee.P сказал: Різний клімат , різні умови , тому різні показники , треба дочок дивитися , дочки по роботі будуть відрізнятися від мами це норм . Та що на сахаріку то дочки мають схильність сіяти на тиждень довше під кінець літа . Мені ці дві лінії подобаються однаково . Дочки дуже схожі на мамок, по посіву да 63 уже типу все, розплід один у трьом по площині Дочки 75 любої сили відводок витягують за літо , 63 більш на мед переключаються Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 1 минуту назад, AVA сказал: Дочки дуже схожі на мамок, по посіву да 63 уже типу , розплід один у трьом по площині Дочки 75 любої сили відводок витягують за літо , 63 більш на мед переключаються Так і є. Ще та що на монті то має раніше старт на тиждень весною. Та що на монті то на акацію буде саме то . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 1 година тому, ДобровоЛ сказав: А я вважою, що бджола народжується із появою вже її яйцем, відкладеним маткою, і вже ЖИВЕ три доби до вашої прививки. А то, дивись, ми будемо рахувати з часу появи у личинки чи ніжок, а чи крил, чи зобика... Я написав як більшість робить, хто більш-менш масово виводить. Зробив прививку, пішов відрахунок, швидко і легко рахувати. Нащо лізти (повертатись назад) в ті яйця які ми не прививаєм? Але робіть як вам зручніше, я не проти. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 56 хвилин тому, AVA сказав: Щось переплутали з перговими лініями От бачите, а раніше сміялись за ті пергові лінії А вони таки є! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 2 години тому, Bee.P сказав: Така цифра нереальна Малоймовірна, але реальна. Сам рахував! Сьогодні ще +350. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 27 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Малоймовірна, але реальна. Сам рахував! Сьогодні ще +350. Фото давайте Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 52 минуты назад, Конструктор сказал: От бачите, а раніше сміялись за ті пергові лінії А вони таки є! Так у мене все на оборот працює Виходе пергова не пергова , не пергова пергова Можливо що 75 матка не жовта, а тигрова , в перга і основному жовта , не під колір матки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад Только что, AVA сказал: Так у мене все на оборот працює Виходе пергова не пергова , не пергова пергова Дочки від монті швидше в зиму гніздо збирають , можливо під осінь краще запасаються пергою щоб весною гарно стартануть , вони як весною стартують то не зупиняються не дивлячись на погану весняну погоду. З ранку то вони перші пилок носять , далі переключаються на те що є , і літають далеко замічено 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 5 хвилин тому, AVA сказав: Так у мене все на оборот працює Виходе пергова не пергова , не пергова пергова Але ж вона таки є? Пергова. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 1 годину тому, AVA сказав: у 63 три рамки перги десь процентів по 60 на рамкі , маткі сіяти не має де Як так далі піде, то ще й доведеться відро купувати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 минуты назад, Конструктор сказал: Як так далі піде, то ще й доведеться відро купувати Або драбину , На різдво мають бути перші рої , 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Або драбину , На різдво мають бути перші рої , То ше треба лижі шукати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 часа назад, AVA сказал: Сидять вони обидві на 5 рамках Тримаєте на зжатому гнізді ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 7 минут назад, Bee.P сказал: драбину 7 минут назад, Bee.P сказал: рої ви ото не кажіт так бо Юра почує десь нема його тут певно побіг дивитися чи дуже росплодять 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 минуты назад, gardener сказал: То ше треба лижі шукати На лижах невдобно по драбині лізти . 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 хвилину тому, Bee.P сказав: На лижах невдобно по драбині лізти . Я думав шо Ваші летять дальше Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 минуты назад, gardener сказал: Я думав шо Ваші летять дальше Може і дальше , але так далеко ми ще не заходили 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 14 минут назад, Bee.P сказал: Тримаєте на зжатому гнізді ? Да весною дійшло 8р , бо медові підставляв , а як поставив магазини то на 5 перегнав заставними і 8р магазини зверху без решітки ціле літо на 5 р, матки в магазин не пішли 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 3 хвилини тому, AVA сказав: без решітки ціле літо на 5 р, матки в магазин не пішли В мене на восьми рамках, як забрав решітки, то деякі навіть в п'ятий заходили. Правда в мене всі на 230 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 минуты назад, AVA сказал: Да весною дійшло 8р , бо медові підставляв , а як поставив магазини то на 5 перегнав заставними і 8р магазини зверху без решітки ціле літо на 5 р, матки в магазин не пішли В мене та від якої прививався весною ( та що монті) то цілий сезон була на 10 р дадан + 145 магазин і аж потім ганеманка , на зжатому гнізді вона довше не проживе , проживе стільки скільки їй Бог відміряв . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 10 минут назад, Bee.P сказал: Може і дальше , але так далеко ми ще не заходили Що важко було по асфальту на лижах без снігу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад Только что, AVA сказал: Що важко було по асфальту на лижах без снігу То вже третій рівень. Мені ще рано 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад Только что, gardener сказал: В мене на восьми рамках, як забрав решітки, то деякі навіть в п'ятий заходили. Правда в мене всі на 230 Ну так це ж ШО , треновані Сказав гніздо, значить тільки гніздо Матковод дресирував 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.