AVA Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 1 час назад, yu1986ra сказал: Сидячи вони багато школи не зроблять Ну так вони , спостерігаючи з дерев, можуть навчитися робити шкоду Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад В 26.08.2026 в 12:52, Bee.P сказал: Та ємність з мурашинкою розміщується між верхніми брусками рамок , тому дах має самий великий вплив . Саме краще мурашинку використовувати в вуликах з ппу , чи еппс , бо в них найменше вплив і передача тепла від сонця . Але в багатьох тонкостінні з дерева , тому може бути різний результат , тому і згадую градусник на верхніх брусках , Ні. сьогодні знайшов пояснення пасічника на ютубі в коментах чому не вище +25. а тому що якщо вище то бджолам важко її вивітрити і вона перевищує допустиму концентрацію у вулику. і це скоріше всього і є причиною а не те що ми думаємо від перегріву вулика 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 3 часа назад, arki сказал: Ні. сьогодні знайшов пояснення пасічника на ютубі в коментах чому не вище +25. а тому що якщо вище то бджолам важко її вивітрити і вона перевищує допустиму концентрацію у вулику. і це скоріше всього і є причиною а не те що ми думаємо від перегріву вулика Абсурд. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 20 годин тому, yu1986ra сказав: Задайте це питання гуглу. Кілька років тому їх Баскевич розкрутив. Я грішним ділом подумав, що вони нормальні, але виявилось повне Г Це тому що при покупці Ви невірно назвали кодове слово 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 19 минут назад, Oleksandr K. сказал: Це тому що при покупці Ви невірно назвали кодове слово Це слово - Мамонт ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 24 хвилини тому, Bee.P сказав: Це слово - Мамонт ??? Попробуйте щось купить, та й будете знати 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 16 минут назад, gardener сказал: Попробуйте щось купить, та й будете знати От шо там можна купить ? Там одне барахло непотрібне , Баками він не торгує , ну і про шо мені з ним говорить ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 2 часа назад, Bee.P сказал: Абсурд. ви добре розумієтесь на властивостях кислот? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 9 минут назад, arki сказал: ви добре розумієтесь на властивостях кислот? Де звязок між властивостями кислот і вентиляцією бджіл ???? Ще раз, у вулику температура стала . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 3 минуты назад, Bee.P сказал: Ще раз, у вулику температура стала . ви обробляєте мурашинкою? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 16 минут назад, arki сказал: ви обробляєте мурашинкою? Ні. Просто не бачу логічного звязку з тими температурами Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 12 минут назад, Bee.P сказал: Просто не бачу логічного звязку з тими температурами тоді як ви можете пояснити те що в товариша при обробці мурашинкою вище +30 згорів частково відкритий росплід. температура ж у вулику стала? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 2 години тому, gardener сказав: Попробуйте щось купить, та й будете знати 2 години тому, Bee.P сказав: От шо там можна купить ? Там одне барахло непотрібне , Баками він не торгує , ну і про шо мені з ним говорить ? Я колись в нього щось купував. Все було норм. А з годівницями він посередник і в очі їх не бачив. Висилав виробник. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 5 хвилин тому, arki сказав: тоді як ви можете пояснити те що в товариша при обробці мурашинкою вище +30 згорів частково відкритий росплід. температура ж у вулику стала? Може ну його нах ту мурашинку? А то налетить антициклон з +30 на другий день і підсмажить вам бджіл. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 6 минут назад, yu1986ra сказал: Може ну його нах ту мурашинку? ви знаєте, мені здається покористувавшись трохи мурашинкою і не раз стрічками що ну їх на х... ті стрічки а стосовно мурашинки то просто треба практичні навики Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 33 минуты назад, arki сказал: тоді як ви можете пояснити те що в товариша при обробці мурашинкою вище +30 згорів частково відкритий росплід. температура ж у вулику стала? Як я можу пояснити те чого не бачив ??? Ні товариша , ні розплід 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 26 хвилин тому, arki сказав: ви знаєте, мені здається покористувавшись трохи мурашинкою і не раз стрічками що ну їх на х... ті стрічки а стосовно мурашинки то просто треба практичні навики В мене вони працюють. Цього року спробую по інструкції замінити погризені через тиждень. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 час назад, Bee.P сказал: Як я можу пояснити те чого не бачив ??? Ні товариша , ні розплід а як же ви пояснюєте специфіку випаровування кислоти та вивітрювання її бджолами коли нею не користуєтесь? 6 часов назад, Bee.P сказал: Абсурд. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 час назад, yu1986ra сказал: В мене вони працюють в мене теж працювали і кліщ сипався добре і личинки росплоду гинули. та і у вас щось не все добре з росплодом але щось ви не ясно обяснили саме цей момент з росплодом але меньше з тим то вже ваша справа. мене цікавить те що в мене а не в когось. якщо більшість пасічників не придивляється до росплоду а хто й виявить проблему то воліє мовчати або тихенько писати мені в лічку "що типу так, є така проблема" то то вже проблема ваша а не моя. надобраніч Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.