gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Точно ???!!! там десь п'ять, але думаю, шоби не було дуже близько - напишу шість 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 минуту назад, gardener сказал: там десь п'ять, але думаю, шоби не було дуже близько - напишу шість То пойнятно ну бо всі прибріхують в більшу сторону 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 8 хвилин тому, gardener сказав: там десь п'ять, але думаю, шоби не було дуже близько - напишу шість Все правильно, вчені пишуть, шо Всесвіт розширяється і там, де вчора було п'ять, то сьогодні вже шість... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 44 минуты назад, gardener сказал: Десь пів на восьму вечора виставив рамки на осушку. Тільки шо ходив - сушать повним ходом, правда ліхтарів ше не включали. То це тільки вечірня ніч почалася. А шо буде ранкової ночі? Прямо з відкачки і на осушку Я на пару днів на верх через плівку Потім разом з бджолою знімаю в стопки по пасікі, уже майже сухі і підправлені Вони забирають залишки меду з собою і по хатам 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 хвилину тому, AVA сказав: Прямо з відкачки і на осушку Я на пару днів на верх через плівку то я тільки ті шо на вибраковку. А так теж на голову ставлю через плівку 2 хвилини тому, AVA сказав: Потім разом з бджолою знімаю в стопки по пасікі, уже майже сухі і підправлені Вони забирають залишки меду з собою і по хатам О, треба буде попробувати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 минуту назад, gardener сказал: то я тільки ті шо на вибраковку. А так теж на голову ставлю через плівку О, треба буде попробувати Зробіть тест на " злодія" , киньте одну рамку після викачки за хатою в корчі , потім жменю муки на тих бджіл , тоді можна побачити чи сімя рекордистка чи хитрожопа 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад а потому бігай з корчів на пасіку поміж вулики і шукай ту мУку. Нє Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад Только что, gardener сказал: а потому бігай з корчів на пасіку поміж вулики і шукай ту мУку. Нє Та там не треба три сутки в корчах сидіть в засаді і чекать бджіл. . Та то і опасно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 16 минут назад, Bee.P сказал: Зробіть тест на " злодія" , киньте одну рамку після викачки за хатою в корчі , потім жменю муки на тих бджіл , тоді можна побачити чи сімя рекордистка чи хитрожопа Колись рій сів на землю на траву, крила у матки обрізанні Я приніс муки засипав їх капець , раді експерименту з мукою Вони в траві мудохалися поки всю муку не струсили , але хату не здали Я в принципі знав звідки вилитіли, було два варіанти за 4 і 3 метри , з мукою додому не прилетіли, як матку забрав , всю муку скинули у траві 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 19 хвилин тому, Bee.P сказав: Зробіть тест на " злодія" , киньте одну рамку після викачки за хатою в корчі , потім жменю муки на тих бджіл , тоді можна побачити чи сімя рекордистка чи хитрожопа А для чого? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 минуты назад, AVA сказал: Колись рій сів на землю на траву, крила у матки обрізанні Я приніс муки засипав їх капець , раді експерименту з мукою Вони в траві мудохалися поки всю муку не струсили , але хату не здали Я в принципі знав звідки вилитіли, було два варіанти за 4 і 3 метри , з мукою додому не прилетіли, як матку забрав , всю муку скинули у траві Можливо що хитрий бакфаст Треба було росинкою , а потім мукою А не на суху 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 минуту назад, ромео сказал: А для чого? Мені то треба , для селекції , злодюги перші хапають болячку , мені такі не треба бджоли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 3 минуты назад, ромео сказал: А для чого? Сезон закінчився, меду не має особливо качати А так хоть щось інтересне зробити 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 минуты назад, AVA сказал: Можливо що хитрий бакфаст Треба було росинкою , а потім мукою А не на суху Якщо то бак , то хай той рій летить чим далі , так є 1-5% глючних , в себе навіть на рій не звертаю уваги , є більш важливі справи . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад Потому шо ніфіга та байка з мукою не працює... От якби краскою, то інше діло Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 10 хвилин тому, ромео сказав: А для чого? а шоб робота якась була 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 2 минуты назад, ромео сказал: Потому шо ніфіга та байка з мукою не працює... От якби краскою, то інше діло Весною буде " смішна" байка , ну по посівам ріпаку і соняху. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 8 хвилин тому, Bee.P сказав: мені такі не треба бджоли. і шо Ви з тими мучними робите? 5 хвилин тому, ромео сказав: От якби краскою, то інше діло Краску масляну треба, мабуть Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Весною буде " смішна" байка , ну по посівам ріпаку і соняху. Чого б це? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 1 минуту назад, gardener сказал: і шо Ви з тими мучними робите? Отправляю до кота на роботу, той що Біляшенко Чебурек Пільмєнічь 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 9 минут назад, Bee.P сказал: Якщо то бак , то хай той рій летить чим далі , так є 1-5% глючних , в себе навіть на рій не звертаю уваги , є більш важливі справи . То перед акацієй буває в не погоду Вжаті не розширяю, а акація незацвітає вчасно, згідно моїх розрахунків Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 1 минуту назад, AVA сказал: Вжаті не розширяю, Чому ?? Хай засіє ті дві рамки ще , там не великі втрати по нектару . Я бачу що в квітні також почну грати в тетріс , так склалося що з соняхом прольот , тому і сімї не підуть норм в зиму , для мене той тетріс то дурдом . Ріпак буде , то треба буде той... Поки задача взяти ріпака по максимум 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 18 минут назад, Bee.P сказал: Чому ?? Хай засіє ті дві рамки ще , там не великі втрати по нектару . Я бачу що в квітні також почну грати в тетріс , так склалося що з соняхом прольот , тому і сімї не підуть норм в зиму , для мене той тетріс то дурдом . Ріпак буде , то треба буде той... Поки задача взяти ріпака по максимум Я на оборот підсилюю збираю до кучі льотну бджолу , тому що сім'ї самостійно недорозвинуті , не буде акації буде розвиток тільки Буває від пилку і масового засіву маток до акації 40 днів , бджоли і багато ну те тої кондиції Без тетріса буде повні вулики розплоду і не буде акації толком І тут непогода і наслідок рої 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 2 минуты назад, AVA сказал: Я на оборот підсилюю збираю до кучі льотну бджолу , тому що сім'ї самостійно недорозвинуті , не буде акації буде розвиток тільки Буває від пилку і масового засіву маток до акації 40 днів Без тетріса буде повні вулики розплоду і не буде акації толком І тут непогода і наслідок рої Маю тільки два лежака , акації три дерева . Два роки назад в мене в корпусних сімї після соняха норм силою шли в зиму , 7-8-9р дадан. Після соняха лишаю їм норм меду для відновлення . Самі знаєте , той хто лишить бджіл без меду до 20 серпня , той жмот а не бджоляр Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 11 годин тому, gardener сказав: А шо буде ранкової ночі? Двіжуха ще похлєще вечірньої. Щось я очікую сьогодні до них лізти. Хіба вечером поставлю відкачані рамки через плівку. Зроблю сьогодні вихідний. О, треба буде насіння фацелії зібрати. 9 годин тому, Bee.P сказав: Маю тільки два лежака , акації три дерева Вам терміново треба ще один лежак. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.