Bee.P Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 20 минут назад, yu1986ra сказал: То мені треба було для ''приливу крові'', бо я доселекціонувався, що мої вже на землю сідати почали Порода сальна не годна літати Поодїдали великі дупи і всьо . Років 20 назад в знайомого також на ріпаку роїлися і також на кущі , сідали , і то поголовно , там була карпатка ф5-7 . Можливо то породна особливість . В іншого знайомого степова то на клен сідала і дуже високо завжди , Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 41 хвилину тому, yu1986ra сказав: То мені треба було для ''приливу крові'', бо я доселекціонувався, що мої вже на землю сідати почали Ви на наступного року до лісу не виводьте, бо та кров може боком вилізти 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 11 хвилин тому, gardener сказав: Ви на наступного року до лісу не виводьте, бо та кров може боком вилізти Бакфастнероїться пишеться разом. В лісі я роїв не бачу Тут аби на домашньому точку всіх половити. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 36 минут назад, gardener сказал: бо та кров може боком вилізти на драбину . Як на ту драбину тіко не лізуть, і боком і раком і задом і передом . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад Думаю, перед вечором виставлю вибраковані рамки на осушку. Пройшла вже година, а там біля них крутиться пару бджіл всього. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 6 часов назад, yu1986ra сказал: Я ще всім покажу!!! 5 часов назад, Конструктор сказал: мікроскоп. я теж подумав саме про мікроскоп . сперш "покажу" а потім дасть мікроскопа щоб побачити чи як? нічого не зрозумів але цікаво.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 1 година тому, gardener сказав: Думаю, перед вечором виставлю вибраковані рамки на осушку. Пройшла вже година, а там біля них крутиться пару бджіл всього. Геть розлінились 23 хвилини тому, arki сказав: я теж подумав саме про мікроскоп . сперш "покажу" а потім дасть мікроскопа щоб побачити чи як? нічого не зрозумів але цікаво.... По мікроскоп, то до Пахомича. В нього і центрифуга є 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 30 минут назад Share Опубликовано 30 минут назад 1 час назад, yu1986ra сказал: По мікроскоп, то до Пахомича. да да.... я пойняв нашо вам мікроскоп. матку запліднювати, доганяєте її на лісапеті і мерщій... бо бігає швидко зараза а ще й не признається... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.