Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

15 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Думаю, тут швидше брак ніж передоз

Не думаю, це досить популярний препарат, ним багато хто користується, особливо Західна. Навіть тут є не один, хто ним користуються.

Здається тут один теж писав що від передозу показали по траві.

8 часов назад, arki сказал:

самому не смішно? :umora:

По перше апаратура яка розливає не має такої точності  розливу в ті ампули ,  по друге речовина має властивість випаровуватися -розріджуватися в ампулі , по третє препарат або працює або ні , якщо не працює то не через те що в ампулі не вистачає того мізера .  Нашли чим голову собі забивати .  Самому не смішно ???????????:umora:

8 часов назад, yu1986ra сказал:

Навіть пробувати не буду, битва за міліграми це не моє:umora:. Я люблю тонами рахувати:af:

Підмор :hi:;):umora:??????

52 минуты назад, Конструктор сказал:

Не думаю, це досить популярний препарат, ним багато хто користується, особливо Західна. Навіть тут є не один, хто ним користуються.

Я ним користуюся,при одних умовах я гарантовано получу передоз при інших ні при однаковому дозуванні.Я не однаразово це бачив з цим препаратом потрібно вибирати золоту середину і бути обачніше.

55 хвилин тому, Конструктор сказав:

Китайські препарати також популярні, але трапляються з ними різні трабли.:umora:

В будь якому разі, якщо ти зробив не по інструкції, то вже ніяких претензій до виробника бути не може.

14 хвилин тому, Bee.P сказав:

Підмор :hi:;):umora:??????

Мед

2 хвилини тому, Йося сказав:

Я ним користуюся,при одних умовах я гарантовано получу передоз при інших ні при однаковому дозуванні.Я не однаразово це бачив з цим препаратом потрібно вибирати золоту середину і бути обачніше.

Гарно сказано. Нема до чого причепитись:rofl:

2 часа назад, Конструктор сказал:

Та нє, не однаковий, знайомий перевірив.:umora: той що в ампулах він завжди розводив на повну 1,5 ПЕТ пляшку води, раз так розбавив турецький і бджоли пішли з вулика пішки.:umora: 

Зараз розводить на 2л і все норм. Колись @AVA писав що робив на 1л, подвійну дозу і нічого не було бджолам. То мабуть таки не весь він однаковий.:IMHO:

Я не просто ампулу, доречі реагента, 1мл на літр розколотив

Я той прилитівшийй рій залив так що жодної сухої бджоли не було , я пів бутилки на них вилив , кліща шукав , та і цілі його зберігати не було

Кліща було не багато

Там десь рій був чуть більше літра , кліща було кажись штук 6-8, не пам'ятаю

Матка була з міткою , вона не просто вижила я їх підсилив трохи  і пустив в зиму

Після такого проливу і всього штук 5 мертвих бджіл стало інтересно

Ще пластини ставив і пролив осінню 

Зимовка була :ay:, матка дожила до кінця соняху слідующого сезону , сіяла нормально , меду особливо  не принесла, злі були трохи , задавив 

Так що експеремент був повний , рік жила від заливу ройка 

Передозіровки Апімітріна, проізвод. реагента бути не може , перевірено, на яйцекладку і зимовку не впливає :umora:

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Гарно сказано. Нема до чого причепитись:rofl:

Так вам і немає що сказати,кроми як ставити придурошні смайлики..А цей препарат я використовував по різному і в різних дозах.Гврний препарат,чесний.

10 минут назад, yu1986ra сказал:

Мед

Та ніби підмор дорожчий на вагу чим мед . :hi:. Ой не то ви збираєте , :hi: та і на руки буде легше ;):umora:. То альтернатива :wave:

9 хвилин тому, Йося сказав:

А цей препарат я використовував по різному і в різних дозах.Гврний препарат,чесний.

Знайомий 300+ обробляє всю пасіку лише ним, гарматою і потім ще проливає. Ефективністю задоволений.

Фільм жахів , і це рівень наших наукових закладів , така нажаль  наша печаль . 

• Подобається 1
  • Сумно 1
  • 100% 1

17 хвилин тому, Йося сказав:

Так вам і немає що сказати,кроми як ставити придурошні смайлики..А цей препарат я використовував по різному і в різних дозах.Гврний препарат,чесний.

А той гарний, чесний препарат з різними дозами має хоч якусь назву?:rofl: Які ці міфічні умови для передозування (про які забув сказати виробник:rofl:)?

7 хвилин тому, Bee.P сказав:

Фільм жахів , і це рівень наших наукових закладів , така нажаль  наша печаль . 

Трохи дивився.:Jumpy:Каже їх треба було раніше розширити. Я опоздав":rofl: А міль вже працює":rofl::umora:

23 хвилини тому, Bee.P сказав:

Та ніби підмор дорожчий на вагу чим мед . :hi:. Ой не то ви збираєте , :hi: та і на руки буде легше ;):umora:. То альтернатива :wave:

Так в мене ж не бакфаст. Нема такої сили сім'ї щоб весною їх кілограмами з вулика вигрібати:umora:

1 час назад, yu1986ra сказал:

То мабуть таки не весь він однаковий.

БаЙчив  осьо недавно відос , Турки ляють свій  кеназ на лоток з яєць і в димар і пшикають в льоток , а концентрація там полюбе різна в препаратах , і різні можуть бути розчинники . Не все так просто . Амі той самий а розчинник різний тому і наслідки різні

1 хвилину тому, Конструктор сказав:

Трохи дивився.:Jumpy:Каже їх треба було раніше розширити. Я опоздав":rofl: А міль вже працює":rofl::umora:

Ну так 5 рамок розплоду в чоловіка:ay:. Подвійний лоток для пилку поставити не забув, а розширити забув:rofl:

3 хвилини тому, Конструктор сказав:

В хорошої матки багато бджіл не буває

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Так в мене ж не бакфаст.

1.05 буду робити прививку собі , то поділюся :hi:.  13.05 десь зможу вислати неплодок.  Вам їх мітити білим  ??? 

2 хвилини тому, Bee.P сказав:

БаЙчив  осьо недавно відос , Турки ляють свій  кеназ на лоток з яєць і в димар і пшикають в льоток , а концентрація там полюбе різна в препаратах , і різні можуть бути розчинники . Не все так просто . Амі той самий а розчинник різний тому і наслідки різні

Турки можуть і гімно в димар пхати:umora:.

Дим гармати не дають стабільності, а обробка димарем це середньовіччя, темні віки.:IMHO:

3 минуты назад, gardener сказал:

В хорошої матки багато бджіл не буває

Чудову рекламу укр,степовій робить :ay::umora:. Просто геній сьогодення :umora:

3 хвилини тому, Bee.P сказав:

1.05 буду робити прививку собі , то поділюся :hi:.  13.05 десь зможу вислати неплодок.  Вам їх мітити білим  ??? 

Так, я проти бірюзового.

10 минут назад, Конструктор сказал:

Розплід вже дирявий , немає кому гріти , то ще зверху полклав дві холодні ліпухи меду , :crazy:. Просто геній !!!! :umora: 

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

В нього, мабудь, не все так погано. Це сім'я для контенту:IMHO:.

В мене теж десяток таких є. Але в мене не степова, тому й не рекламую:umora:

2 хвилини тому, Bee.P сказав:

Вона, каже, так несеться, шо бджоли не встигають за нею

Тільки що, Bee.P сказав:

Розплід вже дирявий , немає кому гріти , то ще зверху полклав дві холодні ліпухи меду , :crazy:. Просто геній !!!! :umora: 

Той мед їх не сильно охолодить, вони ж до нього не дістають:rofl:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...