Конструктор Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 15 хвилин тому, yu1986ra сказав: Думаю, тут швидше брак ніж передоз Не думаю, це досить популярний препарат, ним багато хто користується, особливо Західна. Навіть тут є не один, хто ним користуються. Здається тут один теж писав що від передозу показали по траві. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 8 часов назад, arki сказал: самому не смішно? По перше апаратура яка розливає не має такої точності розливу в ті ампули , по друге речовина має властивість випаровуватися -розріджуватися в ампулі , по третє препарат або працює або ні , якщо не працює то не через те що в ампулі не вистачає того мізера . Нашли чим голову собі забивати . Самому не смішно ??????????? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 8 часов назад, yu1986ra сказал: Навіть пробувати не буду, битва за міліграми це не моє. Я люблю тонами рахувати Підмор ?????? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 52 минуты назад, Конструктор сказал: Не думаю, це досить популярний препарат, ним багато хто користується, особливо Західна. Навіть тут є не один, хто ним користуються. Здається тут один теж писав що від передозу показали по траві. Я ним користуюся,при одних умовах я гарантовано получу передоз при інших ні при однаковому дозуванні.Я не однаразово це бачив з цим препаратом потрібно вибирати золоту середину і бути обачніше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 55 хвилин тому, Конструктор сказав: Не думаю, це досить популярний препарат, ним багато хто користується, особливо Західна. Навіть тут є не один, хто ним користуються. Здається тут один теж писав що від передозу показали по траві. Китайські препарати також популярні, але трапляються з ними різні трабли. В будь якому разі, якщо ти зробив не по інструкції, то вже ніяких претензій до виробника бути не може. 14 хвилин тому, Bee.P сказав: Підмор ?????? Мед Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 хвилини тому, Йося сказав: Я ним користуюся,при одних умовах я гарантовано получу передоз при інших ні при однаковому дозуванні.Я не однаразово це бачив з цим препаратом потрібно вибирати золоту середину і бути обачніше. Гарно сказано. Нема до чого причепитись 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 часа назад, Конструктор сказал: Та нє, не однаковий, знайомий перевірив. той що в ампулах він завжди розводив на повну 1,5 ПЕТ пляшку води, раз так розбавив турецький і бджоли пішли з вулика пішки. Зараз розводить на 2л і все норм. Колись @AVA писав що робив на 1л, подвійну дозу і нічого не було бджолам. То мабуть таки не весь він однаковий. Я не просто ампулу, доречі реагента, 1мл на літр розколотив Я той прилитівшийй рій залив так що жодної сухої бджоли не було , я пів бутилки на них вилив , кліща шукав , та і цілі його зберігати не було Кліща було не багато Там десь рій був чуть більше літра , кліща було кажись штук 6-8, не пам'ятаю Матка була з міткою , вона не просто вижила я їх підсилив трохи і пустив в зиму Після такого проливу і всього штук 5 мертвих бджіл стало інтересно Ще пластини ставив і пролив осінню Зимовка була , матка дожила до кінця соняху слідующого сезону , сіяла нормально , меду особливо не принесла, злі були трохи , задавив Так що експеремент був повний , рік жила від заливу ройка Передозіровки Апімітріна, проізвод. реагента бути не може , перевірено, на яйцекладку і зимовку не впливає 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Гарно сказано. Нема до чого причепитись Так вам і немає що сказати,кроми як ставити придурошні смайлики..А цей препарат я використовував по різному і в різних дозах.Гврний препарат,чесний. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 10 минут назад, yu1986ra сказал: Мед Та ніби підмор дорожчий на вагу чим мед . . Ой не то ви збираєте , та і на руки буде легше . То альтернатива 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 9 хвилин тому, Йося сказав: А цей препарат я використовував по різному і в різних дозах.Гврний препарат,чесний. Знайомий 300+ обробляє всю пасіку лише ним, гарматою і потім ще проливає. Ефективністю задоволений. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Фільм жахів , і це рівень наших наукових закладів , така нажаль наша печаль . 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 17 хвилин тому, Йося сказав: Так вам і немає що сказати,кроми як ставити придурошні смайлики..А цей препарат я використовував по різному і в різних дозах.Гврний препарат,чесний. А той гарний, чесний препарат з різними дозами має хоч якусь назву? Які ці міфічні умови для передозування (про які забув сказати виробник)? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Фільм жахів , і це рівень наших наукових закладів , така нажаль наша печаль . Трохи дивився.Каже їх треба було раніше розширити. Я опоздав" А міль вже працює" 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 23 хвилини тому, Bee.P сказав: Та ніби підмор дорожчий на вагу чим мед . . Ой не то ви збираєте , та і на руки буде легше . То альтернатива Так в мене ж не бакфаст. Нема такої сили сім'ї щоб весною їх кілограмами з вулика вигрібати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 час назад, yu1986ra сказал: То мабуть таки не весь він однаковий. БаЙчив осьо недавно відос , Турки ляють свій кеназ на лоток з яєць і в димар і пшикають в льоток , а концентрація там полюбе різна в препаратах , і різні можуть бути розчинники . Не все так просто . Амі той самий а розчинник різний тому і наслідки різні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 хвилину тому, Конструктор сказав: Трохи дивився.Каже їх треба було раніше розширити. Я опоздав" А міль вже працює" Ну так 5 рамок розплоду в чоловіка. Подвійний лоток для пилку поставити не забув, а розширити забув 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 хвилини тому, Конструктор сказав: Трохи дивився.Каже їх треба було раніше розширити. Я опоздав" А міль вже працює" В хорошої матки багато бджіл не буває 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Так в мене ж не бакфаст. 1.05 буду робити прививку собі , то поділюся . 13.05 десь зможу вислати неплодок. Вам їх мітити білим ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 хвилини тому, Bee.P сказав: БаЙчив осьо недавно відос , Турки ляють свій кеназ на лоток з яєць і в димар і пшикають в льоток , а концентрація там полюбе різна в препаратах , і різні можуть бути розчинники . Не все так просто . Амі той самий а розчинник різний тому і наслідки різні Турки можуть і гімно в димар пхати. Дим гармати не дають стабільності, а обробка димарем це середньовіччя, темні віки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 минуты назад, gardener сказал: В хорошої матки багато бджіл не буває Чудову рекламу укр,степовій робить . Просто геній сьогодення . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 хвилини тому, Bee.P сказав: 1.05 буду робити прививку собі , то поділюся . 13.05 десь зможу вислати неплодок. Вам їх мітити білим ??? Так, я проти бірюзового. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 10 минут назад, Конструктор сказал: Трохи дивився.Каже їх треба було раніше розширити. Я опоздав" А міль вже працює" Розплід вже дирявий , немає кому гріти , то ще зверху полклав дві холодні ліпухи меду , . Просто геній !!!! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Чудову рекламу укр,степовій робить . Просто геній сьогодення . В нього, мабудь, не все так погано. Це сім'я для контенту. В мене теж десяток таких є. Але в мене не степова, тому й не рекламую 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Чудову рекламу укр,степовій робить . Просто геній сьогодення . Вона, каже, так несеться, шо бджоли не встигають за нею 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Тільки що, Bee.P сказав: Розплід вже дирявий , немає кому гріти , то ще зверху полклав дві холодні ліпухи меду , . Просто геній !!!! Той мед їх не сильно охолодить, вони ж до нього не дістають 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.