Bee.P Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 4 минуты назад, AVA сказал: до 1 , просто сіропу, у них там яд все палить всередині Ну да.. цурор з ізвестю прям не подразнює кишку а омолажує. (алеценеточно). 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 8 минут назад, Bee.P сказал: Ну да.. цурор з ізвестю прям не подразнює кишку а омолажує. (алеценеточно). Вам що на похмілля краще солоденької водички , чи чистого меду без води Думаю все-таки солоденької водички В бджола що хуже На ситу значить ріденьку бджолам 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Только что, AVA сказал: Вам що на похмілля краще солоденької водички , чи чистого меду без води 2 по 100 , краще. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 42 хвилини тому, AVA сказав: Вам що на похмілля краще солоденької водички , чи чистого меду без води Ніколи не хотів ні того ні того 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 13 годин тому, Конструктор сказав: А попереднє відео з сумчанином дивилися? Ото сижу і думаю, де ж я про той лактовіт чув? А тож сумчанин розказував. Забув чисто. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 58 минут назад, AVA сказал: Вам що на похмілля краще солоденької водички , чи чистого меду без води Думаю все-таки солоденької водички В бджола що хуже На ситу значить ріденьку бджолам Пивка для ривкаі на не ділю в вдвіж.... Хочеться але вже старий,та й задавлять ,,змії,,. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 година тому, Конструктор сказав: Та так в більшості, питаю допомагає? Каже: да. Питаю є різниця між тими що не обробляв? Каже: не знаю, я всіх обробив Це тільки одного знаю що порівнював, він такий жмот, що спати не зміг би якби не перевірив.Каже помагає, на рівні Святої води І більше він його не брав. Знову ж таки це лише його оцінка. Я ніби не жмот, але один точок обробив кого 2, кого 3 рази. Дві сім'ї без обробки. Лежаковий точок дохляків пройшов молочною сироваткою один раз. Психологічний ефект від сироватки значно вищий, скажу я вам. Нею як поливаєш то хоч кисляком віддає. Якби ще за той кисляк платив би гроші, то точно п'ятою в груди бив би, що допомагає. Ентеронорміном справді як святою водою кропиш. Нема ні кольору, ні запаху, ні смаку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 година тому, Bee.P сказав: Ну да.. цурор з ізвестю прям не подразнює кишку а омолажує. (алеценеточно). Там того вапна міліграми на мішок. Так ви бджіл не омолодите 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Я ніби не жмот, Але зажав для 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Дві сім'ї без обробки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Але зажав для То контроль. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 15 минут назад, yu1986ra сказал: Психологічний ефект від сироватки значно вищий, скажу я вам В ентеро психологічний момент це ціна , ну за таку ціну то полюбе має навіть мертвого підняти . Там сама каністра певне дороще коштує чим сама жижа . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 25 хвилин тому, Bee.P сказав: В ентеро психологічний момент це ціна , ну за таку ціну то полюбе має навіть мертвого підняти . Там сама каністра певне дороще коштує чим сама жижа . Може й так. Я брав в пляшках. Пляшки якісні 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 35 минут назад, yu1986ra сказал: Пляшки якісні Ну хоть якась радость 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля це тут восени хтось писав що реагентівський біпін працював погано, виготовлений в 2025р? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 43 минуты назад, arki сказал: це тут восени хтось писав що реагентівський біпін працював погано, виготовлений в 2025р? Буркун писав , тільки англ букви нік А що ще є підтвердження 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 2 часа назад, gardener сказал: Ніколи не хотів ні того ні того А як що другого вибору не має Бджолам даже деякі сіропу не дали , один мед і той ядовитий напевно А потім чого вони ще с.....и і не вижили на похмілля , точніше після протрави 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 час назад, Bee.P сказал: Ну хоть якась радость Потрібно ще самогон на сіні ще як приз пасічнику Пробіотики блін для радості 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 час назад, AVA сказал: А що ще є підтвердження ви запитуєте чи стверджуете? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 10 минут назад, arki сказал: ви запитуєте чи стверджуете? Я у 2025 використовував 2024, ще був годний на грані Все нормально , 100 % зимовка від кінця осені Кінець осені пишу бо я що осінню відійшло в до зими дожило , я те уже можу зберегти Мені не лінь у майже без льотниий період зробити переформіровку Блін за всю жизнь весною не вистачало бджоли , і ніколи не було дефіциту маток , ніколи Цей рік матки дві непео зимували Бджола без підмору засіву не має В бо весною пропали , або не засіяли і не знайшов Розформував сразу і все , можливо десь було дві деякий часі Згадав апімітріна 2024 було не багато Основа була препарат біофарма тоже 2024р Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 12 минут назад, arki сказал: ви запитуєте чи стверджуете? І що вам той рік дасть , потрібна конкретна партія розливу і то не факт що хтось замітив помилку і не і справив на середині партії Логічно, логічно Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Только что, AVA сказал: І що вам той рік дасть , потрібна конкретна партія розливу і то не факт що хтось замітив помилку і не і справив на середині партії Логічно, логічно У мене колега пасіку положив скіфом Я заказав він купив , я відмовився Тому що не подзвонив уточнити Він ну я собі Собі з 50 шт на весну 4 шт Відводками допомагав Пролив , контролю не має , уїхав в там ж....а На по ходу вона і до того була 19 минут назад, arki сказал: ви запитуєте чи стверджуете? Взагалі запитую Питання на питання 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 2 часа назад, AVA сказал: Взагалі запитую ви так багато написали що я й непамятаю вже хто в кого що запитував... просто памятаю що хтось тут писав що незадовільні результати були апімітрину виготовленого в 25р. я користувався апімітрином з 24р-нарікань небуло. хочу придбати для обробітку шляхом розчину з олією(1:10) і замочити серветки. спребував кілька сімей -ніби непогано... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 52 хвилини тому, arki сказав: ви так багато написали що я й непамятаю вже хто в кого що запитував... просто памятаю що хтось тут писав що незадовільні результати були апімітрину виготовленого в 25р. я користувався апімітрином з 24р-нарікань небуло. хочу придбати для обробітку шляхом розчину з олією(1:10) і замочити серветки. спребував кілька сімей -ніби непогано... То Буркун тоді перед обробкою нагрішив. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 4 минуты назад, yu1986ra сказал: перед обробкою нагрішив. з ким? я нікому не скажу.... хтось з форумчан мурашинкою користується? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 12 часов назад, arki сказал: з ким? я нікому не скажу.... хтось з форумчан мурашинкою користується? Більше для загальної дезинфекції сім'ї чим від кліща,від кліща на постійних умовах тимол і ефірні масла як допоміжний засіб між основними обробітками.Харашо штука муравїнка але температурний режим. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.