gardener Опубликовано Четверг в 13:31 Share Опубликовано Четверг в 13:31 1 година тому, ромео сказав: +39.. +38 було 54 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Я подвір'я перейти неможу) Сплю весь день. по подвір'ю не ходжу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Четверг в 13:53 Share Опубликовано Четверг в 13:53 1 година тому, Женя Ц. сказав: Ужас Я подвір'я перейти неможу) Якшо в хаті кандьор є, то да - подвір'я перейти складно... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано Четверг в 15:08 Share Опубликовано Четверг в 15:08 1 час назад, gardener сказал: +38 було Сплю весь день. по подвір'ю не ходжу Я виспать скільки не можу. Трохи захмарилось Трохи погреміло і на тому спасибі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано Четверг в 16:32 Share Опубликовано Четверг в 16:32 +40 і напевно завтра буде так само, сьогодні не качав, встигну. До цього качав вранці і ввечері, вдень байдикував. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Четверг в 19:29 Share Опубликовано Четверг в 19:29 4 години тому, Женя Ц. сказав: Трохи захмарилось Трохи погреміло і на тому спасибі. Впало півтори краплі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Четверг в 19:32 Share Опубликовано Четверг в 19:32 3 хвилини тому, ромео сказав: Впало півтори краплі Ну хоть щось, в мене і півтори не було. На завтра обіцяють, але я вже їм не віру. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Четверг в 19:32 Share Опубликовано Четверг в 19:32 Тільки що, ромео сказав: Впало півтори краплі Десь далеко, на південному сході блискає сильно, без грому. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Четверг в 20:00 Share Опубликовано Четверг в 20:00 27 хвилин тому, Конструктор сказав: Ну хоть щось, Але як надворі добре стало... Певно буду там спати... 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Четверг в 20:09 Share Опубликовано Четверг в 20:09 8 хвилин тому, ромео сказав: Певно буду там спати... Шось страшнувато. На південному сході вже гримить, з півдня тільки блискає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Четверг в 20:14 Share Опубликовано Четверг в 20:14 Тільки що, gardener сказав: Шось страшнувато. На південному сході вже гримить, з півдня тільки блискає. перехрестіться і лягайте спати. Страшно йому 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Четверг в 20:17 Share Опубликовано Четверг в 20:17 2 хвилини тому, Конструктор сказав: перехрестіться і лягайте спати. Страшно йому Ше треба на завтра сигарет набити, Нема коли спати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 19 часов назад Share Опубликовано 19 часов назад +36. Кайф 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 18 часов назад Share Опубликовано 18 часов назад Качав сьогодні, в 10:45 повернув рамки, налив води і додому. Завтра може трохи легше вже буде. До 9:00 ще було нормально, а після бджоли стали злі, як собаки. В день взагалі краще не з'являтися. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 15 часов назад, ромео сказал: Впало півтори краплі Нас трохи помочило, зараз парнотіще мабуть на вечір влиє. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад таке гриміло... аж за два заходи. Перший раз впала капля. на другий - вже три. Це сьогодні. Зараз +30. Після вчорашніх 38 взагалі кайф, якшо в хаті сидіти. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад дощ від вечора з грозою. але легенький. без катаклізмів 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 минут назад Share Опубликовано 30 минут назад 9 годин тому, gardener сказав: без катаклізмів Тільки написав і Свєта пішла з дому. Правда обіцяла до обіду повернутися. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.