Міхал-69 Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня А в нас жару... не те що передають, а вже 3 дні підряд +32 в тіні і жодної хмарки. А з дощем теж халепа... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 6 хвилин тому, Міхал-69 сказав: А в нас жару... не те що передають, а вже 3 дні підряд +32 в тіні і жодної хмарки. А з дощем теж халепа... +32 було вчора. Сьогодні +37 в холодочку. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 8 хвилин тому, gardener сказав: Сьогодні +37 в холодочку Якийсь холодочок не холодний 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 3 хвилини тому, ромео сказав: Якийсь холодочок не холодний Якшо зайти туди з сонечка то дуже навіть є холодним 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня От пече бля.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 11 хвилин тому, Женя Ц. сказав: От пече бля.... В хаті може бути 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня +35 На тепер . На 17:00 обіцяють + 39. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 4 хвилини тому, Bee.P сказав: На 17:00 обіцяють + 39. Зараз +38, хоча ті шо обіцяють малюють всього 32. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 6 минут назад, gardener сказал: Зараз +38, хоча ті шо обіцяють малюють всього 32. У нас зараз +37 Липень принесе ще більшу спеку, в Україні буде майже 40 градусів тепла, — Укргідрометцентр 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 6 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Липень принесе ще більшу спеку, в Україні буде майже 40 градусів тепла, — Укргідрометцентр Може потім, а поки шо - 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 июня Автор Share Опубликовано 29 июня У мене сьогодні, 29 червня 27р.о 17.00 у тіні. бісєдки на пасіці показало + 36С ! Як людську температуру тіла... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 12 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: показало + 36С ! Як людську температуру тіла... в мене цілий день +38. Треба шось від температури випити 1 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня ніколи б не подумав шо +31 - то така приємна комфортна температура 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 2 години тому, gardener сказав: в мене цілий день +38. Треба шось від температури випити щось з меншими градусами... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 1 година тому, gardener сказав: ніколи б не подумав шо +31 - то така приємна комфортна температура Я вже мрію померзнути при +25 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 17:31 +37 у горах, різнотрав'я те що мало тягнути тиждень вже все. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 2 часа назад, gardener сказал: ніколи б не подумав шо +31 - то така приємна комфортна температура Да погода супер, дождь хороший пролил . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 30 июня Share Опубликовано 30 июня 20 годин тому, ДобровоЛ сказав: У мене сьогодні, 29 червня 27р.о 17.00 у тіні. бісєдки на пасіці показало + 36С ! машину часу продаєте ? 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 июня Share Опубликовано 30 июня 44 хвилини тому, Міхал-69 сказав: машину часу продаєте ? Я думаю шось його нема, а то він ше з 27- го не вернувся 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 30 июня Share Опубликовано 30 июня 2 години тому, gardener сказав: а то він ше з 27- го не вернувся Треба вміти туди ще заскочити (в майбутнє) . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 июля Автор Share Опубликовано 1 июля 29.06.2026 в 20:14, gardener сказав: ніколи б не подумав шо +31 - то така приємна комфортна температура Так, мої літають і з ваточника, якого я років з тридцять розсівав(не продайте мене) гарно ж беруть ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 июля Автор Share Опубликовано 2 июля 30.06.2026 в 15:06, gardener сказав: Я думаю шось його нема, а то він ше з 27- го не вернувся На дачі у мене мобілка. З нею складно працювати - очі не ті. А вдома, в квартирі, компакт. Але ж бджоли то тут... Їздив дві доби шукати місце під точок на сонях. Ніби знайшов, але переживаю, що то може гібрид. Але знаю , що там одна з найкращих земель чорноземних у нашій області... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июля Share Опубликовано 2 июля десь погримує на півдні. Вентускі каже шо то аж в Румунії 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 июля Share Опубликовано 2 июля 1 годину тому, gardener сказав: десь погримує на півдні. Вентускі каже шо то аж в Румунії Добрий слух маєте... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 июля Share Опубликовано 3 июля 4 години тому, ромео сказав: Добрий слух маєте... А до нас так і не дійшло. Хоча обіцяли дощику вночі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.