Женя Ц. Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Шось почало звіватися . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Та віє від рання. Ше й мрячіти почало. Весняна осінь починається. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля +22 в холодку , сонце і сильні пориви вітру Бджолу здуває по пасіці до других вуликів , підсилює льотною 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 40 минут назад, AVA сказал: +22 в холодку , сонце і сильні пориви вітру Бджолу здуває по пасіці до других вуликів , підсилює льотною По ходу після сьогоднішнього вітру бджола по пасікі буде жити в любому вулику Я спочатку так мимо проходив як їх сдуло А потім придивився більша половина як здуло так і залізли На колір всі вулики однакові дно тільки різне , ну скільки того дна Вони стоять попарно , вітер дунув залізли в другу пару, як додому Так що те що я поміняв 10 пар місцями особливої ролі не зіграє 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 19 минут назад, AVA сказал: По ходу після сьогоднішнього вітру бджола по пасікі буде жити в любому вулику Я спочатку так мимо проходив як їх сдуло А потім придивився більша половина як здуло так і залізли На колір всі вулики однакові дно тільки різне , ну скільки того дна Вони стоять попарно , вітер дунув залізли в другу пару, як додому Так що те що я поміняв 10 пар місцями особливої ролі не зіграє Периночують декілька днів в другій хаті,нічого страшного) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 55 хвилин тому, AVA сказав: По ходу після сьогоднішнього вітру бджола по пасікі буде жити в любому вулику Я спочатку так мимо проходив як їх сдуло А потім придивився більша половина як здуло так і залізли На колір всі вулики однакові дно тільки різне , ну скільки того дна Вони стоять попарно , вітер дунув залізли в другу пару, як додому Так що те що я поміняв 10 пар місцями особливої ролі не зіграє На крайні вже можна ставити магазини. Мої майже не вилітали. Я б на їхньому місці також з вулика носа не показував. Завтра прогнозують ще більше вітру. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Як мінімум два тижні нічого хорошого... А може й більше... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 8 минут назад, ромео сказал: Як мінімум два тижні нічого хорошого... А може й більше... Тому жодної рамки на розширення Дома сидіть що ваше то ваше 2 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 8 хвилин тому, ромео сказав: Як мінімум два тижні нічого хорошого... А може й більше... Відпочинуть, наїдяться, нап'ються, кому налили 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 3 хвилини тому, gardener сказав: Відпочинуть, наїдяться, нап'ються, кому налили Вчора робив майже всім заміну: я їм повну рамку - вони мені порожню... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 18 минут назад, gardener сказал: Відпочинуть, наїдяться, нап'ються, кому налили Це і так халява прийшла з першого квітня засіяли все під собою На майже все крім перги і меду 16 минут назад, ромео сказал: Вчора робив майже всім заміну: я їм повну рамку - вони мені порожню... Готовимо що в в зиму На в полузиму 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 25 хвилин тому, ромео сказав: Вчора робив майже всім заміну: я їм повну рамку - вони мені порожню... А Ви вже хотіли навпаки? 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 30 минут назад, ромео сказал: Вчора робив майже всім заміну: я їм повну рамку - вони мені порожню... А як по розвитку? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 10 минут назад, gardener сказал: А Ви вже хотіли навпаки? Ну так деякі фото виложили Як хорошо було раніше, без інету Ну не має меду у мене, так і у сусіда не більше А зараз , тут уже рамки залиті в, а у мене бджоли не має Жорстоко діє інет , на пасічників на підсознанії 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 12 хвилин тому, Женя Ц. сказав: А як по розвитку? По всякому. Ті, що перезимували без проблем - там вогінь... у всьому... Середнячки - скромний прогрес... Доходяги - топчуться на місці... хоча і на тім дякую, думав шо загнуться... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
katran54 Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля В 04.04.2026 в 21:21, yu1986ra сказал: Мої абрикоси ще всі сплять. Вишні і черешні вже розкручують бруньки. Може так статись, що після цих холодів зацвіте все разом Я південіше але на абрикосах і персиках не вижило ні одної квіткової бруньки. А черешня вже готова розцвісти. Вишні також вижили. В вуликах дуже багато старого закристалізованного меду. В деяких забирав мед і давав сушнину для матки. Старий мед беруть дуже неохоче. А ще в запасі є чимало.За цю весну дав усім по 2 рамки під засів. Ті які ставив в середину зразу засівала скільки встигла, якщо збоку то забивали пергою та нектаром. Верба- наше все 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 32 хвилини тому, AVA сказав: Ну так деякі фото виложили Як хорошо було раніше, без інету Ну не має меду у мене, так і у сусіда не більше А зараз , тут уже рамки залиті в, а у мене бджоли не має Жорстоко діє інет , на пасічників на підсознанії Доб'ю Сьогодні порізав свою козирну рамку: Мед вербовими пахне. Приємний, не звичний, м'який смак. У бджіл в гнізді дуже багато лишилось і за заставною не менше. Лежаковий точок до червня легко дозимує, корпусний до травня. Вітер дує як дурний. Завтра поїду на лежаковий льотки прикрию, бо там все навстіж. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 година тому, yu1986ra сказав: Лежаковий точок до червня легко дозимує, корпусний до травня Ну-ну, "до травня"... без свіжого приносу де воно все дінеться... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 26 хвилин тому, ромео сказав: Ну-ну, "до травня"... без свіжого приносу де воно все дінеться... Нехай дівається, кудись же ж його треба подіти до свіжака. Якщо буде повний зад з погодою бджоли перейдуть в економ режим. До травня без жодних проблем це точно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля Цегли з вуликів не здуває ( бо в мене бруківка), але дує шо капець. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 1 година тому, gardener сказав: Цегли з вуликів не здуває ( бо в мене бруківка), але дує шо капець. Мої каменюки поки встояли, але вже три рази ходив перевіряти. Періодично заходять штормові хмари з градом. Між хмарами бджоли вилітають на воду до сусіднього ставка - класна поїлка 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 21 минуту назад, yu1986ra сказал: Між хмарами бджоли вилітають на воду до сусіднього ставка - класна поїлка А казали що не жмот , а тут навіть води поставити біля і то.... Канєшно , там вона халявна 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 1 час назад, gardener сказал: Цегли з вуликів не здуває ( бо в мене бруківка), але дує шо капець. А в нас сніжок пару хвилин був 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 28 хвилин тому, Bee.P сказав: А казали що не жмот , а тут навіть води поставити біля і то.... Канєшно , там вона халявна Колись ставив. Мої бджоли ніколи на поїлках не сиділи, бо в сусіда завжди краще. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 1 година тому, yu1986ra сказав: Колись ставив. Мої бджоли ніколи на поїлках не сиділи, бо в сусіда завжди краще. Коли мої бджоли стояли біля ставка, ніякі поїлки їх не цікавили. Правда весною там багато і залишались. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.