gardener Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля 08.02.2026 в 12:36, ромео сказав: Думаю, шо до середини березня нічого навіть надіятись. В мене синиці з дятлами в підкришниках поробили льотки, то сьогодні деякі через них вилітали. Дивилися, мабуть, хто там по вулику довбе. Сонце світило файно, але в холодку було -3 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля 1 хвилину тому, gardener сказав: В мене синиці з дятлами в підкришниках поробили льотки, то сьогодні деякі через них вилітали. Дивилися, мабуть, хто там по вулику довбе. Сонце світило файно, але в холодку було -3 Вони назад залітали чи просто вилітали? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля Тільки що, yu1986ra сказав: Вони назад залітали чи просто вилітали? Хто залітав, хто залазив. Навіть зі снігу злітали. Але це коли я був. А так синиці їм не давали назад залітати. Це капець. а не синиці. Закрив дирку поролоном, через 10 хвилин приходжу, а він вже на землі.Буду двп прибивати чи шо 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля Кажуть через тиждень знову мороз 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля Із 15 числа знову зарипить у кого сніг, у кого дах.....від вулика, що нову порцію канді тим, хто витримав перші порції. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля В мене вночі певно цеглини замість хмар будуть в небі літати... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля 10 годин тому, ромео сказав: В мене вночі певно цеглини замість хмар будуть в небі літати... Ранок, тишина, градусник показує - 15"С,ясно,зимуєм. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
RomanT Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля Опять -25°C 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля -13, ясно. Дерева шось розхиталися зрання 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля - 24 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля О 7 ранку було -27... Якою буде зима 2025-2026 в Україні Нинішня зима в Україні буде по-європейськи теплою. Українцям час звикати до м'яких європейських зим. Заморозків до -20° і двометрових снігових заметів у нашій країні більше не буде. Імовірно, в майбутньому зимові місяці стануть спокійними і дощовими. Любителі морозу можуть виявитися розчаровані тим, яка буде зима. З іншого боку, в умовах війни тепла погода краща, оскільки менше навантажує комунальні служби. Погода на зиму очікується аномально теплою. Про це повідомляє сайт Wisemeteo. У Києві зимові місяці будуть дуже м'якими, хоч і трохи холоднішими у порівнянні з торішнім сезоном. Температура рідко опускатиметься нижче нуля, а в найхолодніший день зими буде всього лише -4°. 5 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля 1 година тому, RomanT сказав: Опять -25°C Пощастило. В мене майже -15. Сонячно і сиро. 21 хвилину тому, ромео сказав: О 7 ранку було -27... Якою буде зима 2025-2026 в Україні Нинішня зима в Україні буде по-європейськи теплою. Українцям час звикати до м'яких європейських зим. Заморозків до -20° і двометрових снігових заметів у нашій країні більше не буде. Імовірно, в майбутньому зимові місяці стануть спокійними і дощовими. Любителі морозу можуть виявитися розчаровані тим, яка буде зима. З іншого боку, в умовах війни тепла погода краща, оскільки менше навантажує комунальні служби. Погода на зиму очікується аномально теплою. Про це повідомляє сайт Wisemeteo. У Києві зимові місяці будуть дуже м'якими, хоч і трохи холоднішими у порівнянні з торішнім сезоном. Температура рідко опускатиметься нижче нуля, а в найхолодніший день зими буде всього лише -4°. Це осінній прогноз? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля 55 хвилин тому, yu1986ra сказав: Це осінній прогноз? Від 3 листопада 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля 3 хвилини тому, ромео сказав: Від 3 листопада Чуть чуть помилилися 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля -20 Співчуваю я тим хто в наших краях вже має росплід..... 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля 4 години тому, Олександр К сказав: -20 Співчуваю я тим хто в наших краях вже має росплід..... Добре, що тих -20 тримається пару годин на день. В нас поки сонечко було, то з -15 підросло до -4. Від завтра вже легкі плюси. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля 9 годин тому, Олександр К сказав: -20 Співчуваю я тим хто в наших краях вже має росплід..... З ранку було -17 тихо і без хмар , денно світило сонце і в затишку пригрівало , температура піднялась до -8 . Подував легенький вітерець з заходу , на вечір знов поповзла вниз було -13 . 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля Починається сезон гойдалок 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля 6 часов назад, yu1986ra сказал: Добре, що тих -20 тримається пару годин на день. В нас поки сонечко було, то з -15 підросло до -4. Від завтра вже легкі плюси. У нас вже -17 і на завтра на нічь щось схоже буде... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля На четевер-пятницю передають +4... Шкода що хмарно з дощем, було б сонечко - то вже б вилітали перші на очищувальну розвідку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 февраля Share Опубликовано 11 февраля 8 годин тому, ромео сказав: Починається сезон гойдалок Він і раніше був, тільки більше в мінусах гойдало. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 февраля Share Опубликовано 11 февраля -4, хмарно, вітер 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 11 февраля Share Опубликовано 11 февраля - 23 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 11 февраля Share Опубликовано 11 февраля -18 все стабільно зимуємо.. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 11 февраля Share Опубликовано 11 февраля 11 часов назад, Бджолопотам сказал: На четевер-пятницю передають +4... Шкода що хмарно з дощем, було б сонечко - то вже б вилітали перші на очищувальну розвідку. мої поки +10 не побачать хоботка не висунуть на вулицю... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.