ромео Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля Вночі трохи підсипало сніжку... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля 05.02.2026 в 09:16, Олександр К сказав: -17 зимуємо далі.. Вчора з ранку було -20 , але безвітряно . По дню вчора також виходило сонце . Сьогодні зранку -16 , але таке відчуття було що усі -30 , вітер сік такий добрячий що обличчя пекло і очі сльозилися , по дню впала температура вітер стих пролітає невеликий сніг . На даний час -9 зараз . 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля Ото всьо шо вдень цяпало плавно перейшло в шось типу снігу. Мабуть то і є сніжні зерна. -2 від рання до вечора, але в обід зі стріхи трохи капало. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля На пасіці +2 показало. Дерева всі в льодяному покриві... прикольно так виглядає, особливо де місцями близько 1 см льоду намерзло.... Досить сильний вітер південно східний. Зимуємо далі... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля На вівторок весь час добавляють по градусу морозу. Почали з -8. Зранку було -11, зараз вже -12. так можем і до двадцяти дійти. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля 27 хвилин тому, gardener сказав: так можем і до двадцяти дійти. Збавте обороти... Справа до весни йде 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля Тільки що, Бджолопотам сказав: Збавте обороти... Справа до весни йде Та хіба я шо маю проти? Вже десь до сантиметра снігу за вечір навалило. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля В 01.02.2026 в 09:52, blek-269 сказал: В нас називалась окуга , в ній добре живуть миші в очереті ні , його зв'язували в снопи і клали на дах . 3 дні було тепло і вчора з ночі падав дощ з перервами до вечора . Сьогодні з ранку вже -12 дме північний вітер , трохи підбіліло снігом який впав сьогодні з ранку На хаті горобці точно жили в рогіз , я навпомацки пам'ятаю , далі не пам'ятаю Дійсно заставні мої з рогозу миші погризли 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 февраля Share Опубликовано 6 февраля В 29.01.2026 в 14:12, ромео сказал: А якщо так? Клас 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля Вночі знову підсипало сніжку сантиметрів 5-7... Це вже точно треба починати моніторити додаткову посуду на мед 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля На понеділок-вівторок знову до -20 прогнозують. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля 7 хвилин тому, Конструктор сказав: На понеділок-вівторок знову до -20 прогнозують. Зате потім вище нуля 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля 2 хвилини тому, ромео сказав: Зате потім вище нуля Тільки чи на довго? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля 9 годин тому, AVA сказав: На хаті горобці точно жили в рогіз , я навпомацки пам'ятаю , далі не пам'ятаю Дійсно заставні мої з рогозу миші погризли Вони і в очереті ночі зимували також ловили ліхтариком світиш і бачиш де сидить . Сьогодні з ранку похмуро трохи сирувато , але потепліло до -8 вітер південо-східний . Зараз -5 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля 15 хвилин тому, ромео сказав: Зате потім вище нуля В мене біля нуля (знизу на термометрі) 1 година тому, ромео сказав: Вночі знову підсипало сніжку сантиметрів 5-7... В мене трохи меньше, але лопату прийшлося заводити зранку. -4 було зрання. Дерева мабуть замучились тими днями, не хитаються зовсім 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля 28 хвилин тому, Конструктор сказав: Тільки чи на довго? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля В мене такого нема 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 7 февраля Share Опубликовано 7 февраля Зараз -4 і падає дощ який зразу замерзає , добрий зараз каток що буде з ранку питання відоме , на четвереньки . 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 8 февраля Share Опубликовано 8 февраля 22 часа назад, ромео сказал: Вночі знову підсипало сніжку сантиметрів 5-7... Це вже точно треба починати моніторити додаткову посуду на мед У мене тільки пробілило, Ну учора єлі в атб сходив, гололед дощ ішов і замерзав 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 февраля Share Опубликовано 8 февраля -3. Тихо. Сніжку десь сантиметр підкинуло за ніч. Лопата може відпочивати 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 8 февраля Share Опубликовано 8 февраля Йде сильний сніг, на вечір зниження температури і знову морозці. Прогноз на місяць не дає надії на раннью весну і обліт. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 февраля Share Опубликовано 8 февраля 1 година тому, Макс_Скрипник сказав: Прогноз на місяць не дає надії на раннью весну і обліт. Думаю, шо до середини березня нічого навіть надіятись. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля В мене зранку всього -8. Знов прогноз на 6° промахнувася. Ніби й тепло. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля 3 години тому, yu1986ra сказав: В мене зранку всього -8. Знов прогноз на 6° промахнувася. Ніби й тепло. В мене так само зранку. Зараз світить сонце, тихо і -4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 9 февраля Share Опубликовано 9 февраля Вчора з ранку лід кругом на асфальті льоду було десь сантиметр , але на деревах не було льоду бо стояв туман до вечора . На ніч подув північний вітер і почав летіти сніг , температура полізла вниз на ранок -12 і так було цілий день . Під вечер температура -13 поки ще 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.