Bee.P Опубликовано 17 января Share Опубликовано 17 января 2 минуты назад, Макс_Скрипник сказал: В мене пінопластові у рядах накриті чорною плівкою вже 5 років підряд Мені здається що пінопластові накривати плівкою , це те саме що фольгою обклеювати танк , . А шо , може толк і буде 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 января Share Опубликовано 17 января 38 хвилин тому, Bee.P сказав: Зимою не має бути льоток відкритий , бо миші заходять аж бігом . І сильним сімям одного верхнього льотка мало . В мене на зиму тільки нижній і від мишей захист , і вент через підкришник , нікому верхній льоток не лишаю відкритим . Але то таке Вам пощастило з льотками. Сильних в мене нема. Якщо холодна зимівля, то вентиляції зверху вистачає. З утепленням ще не перевіряв. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 января Share Опубликовано 17 января 6 хвилин тому, Bee.P сказав: Мені здається що пінопластові накривати плівкою , це те саме що фольгою обклеювати танк , . А шо , може толк і буде Плівка дерево береже, а пінопласт справді хіба тільки від синиць і дятлів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 января Share Опубликовано 17 января 4 минуты назад, yu1986ra сказал: Сильних в мене нема. Вибачайте , забув , старий склєроз , то вам треба маток мясогонок для відновлення і збільшення пасіки . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 17 января Share Опубликовано 17 января 10 хвилин тому, yu1986ra сказав: Плівка дерево береже, а пінопласт справді хіба тільки від синиць і дятлів. У мене ж бомж технологія, безфальц і якщо не накрити то вода затікає у вулики, до весни там все цвіте, хоч і дно сітка. А так тепліше, сухо, спокійно бджолам і мені. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 января Share Опубликовано 17 января 45 хвилин тому, Bee.P сказав: Вибачайте , забув , старий склєроз , то вам треба маток мясогонок для відновлення і збільшення пасіки . По заріз треба 36 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: У мене ж бомж технологія, безфальц і якщо не накрити то вода затікає у вулики, до весни там все цвіте, хоч і дно сітка. А так тепліше, сухо, спокійно бджолам і мені. А думав, то тільки в мене так 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 января Share Опубликовано 17 января Зараз -21... Ранок, очевидно буде "веселий" 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 января Share Опубликовано 17 января 3 години тому, ромео сказав: Зараз -21... Ранок, очевидно буде "веселий" Вже -23 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января -19 було о сьомій. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 28 хвилин тому, gardener сказав: -19 було о сьомій. -21"С. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января -19 Капейдер. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января Слабаки... О 7.30 було -25 3 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 4 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Капейдер. то шо таке? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 5 минут назад, gardener сказал: то шо таке? Капець тільки по їхньому 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января нє, десь в підсвідомості я догадувався 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 7 минут назад, gardener сказал: то шо таке? Я так собі думаю Мабуть весна буде рання і тепла , щось я таке схоже згадую 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 35 минут назад, gardener сказал: то шо таке? 29 минут назад, Bee.P сказал: Капець тільки по їхньому 27 минут назад, Bee.P сказал: Мабуть весна буде рання і тепла , щось я таке схоже згадую Сумніваюсь! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 31 хвилину тому, Bee.P сказав: Мабуть весна буде рання і тепла , щось я таке схоже згадую Так і запишемо 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 5 минут назад, Женя Ц. сказал: Сумніваюсь! Ви ж просили снігу ?? Бог почув Ваше прохання , дав снігу і морозця щоб сніг довше пролежав і щоб Ви були задоволені як най довше 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 3 минуты назад, gardener сказал: Так і запишемо Ще отой дощ що був у травні 20 днів запишіть , ну шоб я на майбутьнє мав чим нити 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Ще отой дощ що був у травні 20 днів запишіть , та Ви його й так не забудете ніколи, нашо записувати той Ваш травневий дощ вже як Воронові вагончики тут на форумі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 5 минут назад, gardener сказал: той Ваш травневий дощ вже як Ой не правдааа.. Прицепчики раніше були , ну і ще хіба шо в прицепчика колеса вкрав хтось . Мабуть на випадок потопа 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января Сусід машину завів о 10 ранку, а треба було йому виїхати о 7 ранку. Значить морозець більше ніж треба, бажання примерзли. В тіктоці всі плюються на дизель різних азс, а ми їздимо на укрнафті і все наче ок. На дальняк теплу пору тільки краще окко чи вог...розхід менший. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 1 час назад, ромео сказал: О 7.30 було -25 Я в цей час ще тільки пів ока відкрив О 8:00 було -13° 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 27 минут назад, Bee.P сказал: Ви ж просили снігу ?? Бог почув Ваше прохання , дав снігу і морозця щоб сніг довше пролежав і щоб Ви були задоволені як най довше Снігу малувато,а от морозу шось не дуже то і хотілося ) 27 минут назад, Bee.P сказал: 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.