ДобровоЛ Опубликовано 18 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 18 декабря, 2025 16.12.2025 в 07:39, gardener сказав: Все те саме, тільки -2 Що , й дерева навіть не хитаються ?... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 18 декабря, 2025 17 годин тому, blek-269 сказав: Траву в нас видно хоча трохи притрусило снігом знов . по світлу сьогодні почав падати туман і мгичити хоча трохи почав продувати східний вітерець . Потім розігнав туман , а мгичка потроху продовжувала падати , температура з 0 піднялась до +1 яка і зараз тримається , мгичка перестала сипати . От таки да ! Отакі гойдалки у вас вже почалися ... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 декабря, 2025 Share Опубликовано 18 декабря, 2025 12 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Що , й дерева навіть не хитаються ?... Навіть не думають 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 18 декабря, 2025 Share Опубликовано 18 декабря, 2025 З ранку було -2 , ковзанка після вчорашньої мгички , після обід трохи піднялась до +1. В цілом було безвітряно і сиро 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 20 декабря, 2025 Share Опубликовано 20 декабря, 2025 Обіцяли обліт а по факту +8 і дощ то йде то стихає. Попереду вже малюють морози до -10, якшо не буде снігу то ожині знову торба 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 декабря, 2025 Share Опубликовано 21 декабря, 2025 Обіцяють на Новий рік сніг показати 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 21 декабря, 2025 Share Опубликовано 21 декабря, 2025 22 години тому, Макс_Скрипник сказав: Обіцяли обліт а по факту +8 і дощ то йде то стихає. Попереду вже малюють морози до -10, якшо не буде снігу то ожині знову торба Зимові гойдалки почались. 1 година тому, gardener сказав: Обіцяють на Новий рік сніг показати 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 +0,5. йде по малу мокрий сніг, на Різдво вже будемо зі снігом. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 4 часа назад, Макс_Скрипник сказал: +0,5. йде по малу мокрий сніг, на Різдво вже будемо зі снігом. Красота там у вас . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 20.12.2025 в 14:56, Макс_Скрипник сказав: Обіцяли обліт а по факту +8 і дощ то йде то стихає. Попереду вже малюють морози до -10, якшо не буде снігу то ожині знову торба Зараз їй нічого не буде, то ж не павловнія чи хурма Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 1 година тому, yu1986ra сказав: Зараз їй нічого не буде, то ж не павловнія чи хурма Зима 24/25років її кончила. Було -12 три ночі підряд. У вас не має тої ожини, що у мене. Це та, що стелитьсч Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 3 години тому, koste сказав: Красота там у вас . Кожен може приїхати як і ми і лишитися або просто в якості туриста. Тут дешево відпочивати в порівнянні з селом де пасіка стоїть, а вражень у десятки разів більше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 4 хвилини тому, Макс_Скрипник сказав: Зима 24/25років її кончила. Було -12 три ночі підряд. У вас не має тої ожини, що у мене. Це та, що стелитьсч Зараз початок зими і всі рослини тільки ввійшли в фазу спокою. Крім того велика кількість опадів цієї осені краще підготував рослини до зими. В минулої зими і осінь суха була, і морози вдарили в кінці зими. Тому поки все буде добре з вашою ожиною Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 23 хвилини тому, yu1986ra сказав: Зараз початок зими і всі рослини тільки ввійшли в фазу спокою. Крім того велика кількість опадів цієї осені краще підготував рослини до зими. В минулої зими і осінь суха була, і морози вдарили в кінці зими. Тому поки все буде добре з вашою ожиною Бачу ви виріте у добробут моєї ожини більше за мене. Треба сніг, без снігу вона вимерзає. На рахунок опадів то сухо у нас, рівень води як літом. Може ще засипе і залляє 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 В мене з п'ятниці тиждень сніг обіцяють. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 декабря, 2025 Share Опубликовано 23 декабря, 2025 1 годину тому, Макс_Скрипник сказав: Бачу ви виріте у добробут моєї ожини більше за мене. Треба сніг, без снігу вона вимерзає. На рахунок опадів то сухо у нас, рівень води як літом. Може ще засипе і залляє З такими зимами як зараз, навіть виноград якщо і вимерзає, то вже весною. 5 хвилин тому, msgarry сказав: В мене з п'ятниці тиждень сніг обіцяють. Направляйте його до Скрипника, щоб за ожину не переживав 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 5 годин тому, msgarry сказав: В мене з п'ятниці тиждень сніг обіцяють. Притрусило трошки цієї ночі 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 1 година тому, gardener сказав: Притрусило трошки цієї ночі В мене також трішки притрусило, вітер і мороз - 7"С. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 - 10 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 -12 щось моя область сама холодна цього року... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 В мене -0 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 поки,що +2 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 А снігу то як навалило, прям аж не видно ) 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 2 хвилини тому, Женя Ц. сказав: прям аж не видно ) снігу? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 24 декабря, 2025 Share Опубликовано 24 декабря, 2025 Шось за день так нічого і не змінилось як було -12 так вже знов -12.... походу вранці буде ще тепліше... ще і вітер холодний... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.