Вадім Полтава Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 6 минут назад, В 361 сказал: Ну то значить на поїзді поїду , візьму купе , а шо ... Нажаль, туда не ходять поїзда... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 15 минут назад, Вадім Полтава сказал: Нажаль, туда не ходять поїзда... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 3 минуты назад, В 361 сказал: Та нічого... Синоптики заспокоюють: Літо буде малосніжним. Не переживайте! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 2 минуты назад, Вадім Полтава сказал: Та нічого... Синоптики заспокоюють: Літо буде малосніжним. Не переживайте! А - альтернатива , піду моніторити як розводити качок . Ті хоть плавати вміють 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 5 хвилин тому, В 361 сказав: А - альтернатива , піду моніторити як розводити качок . Ті хоть плавати вміють Але беріть диких, вони ще й літають, якшо шо 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: вони ще й літають То шо їх можна і на ройовий ящик зловить? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 5 хвилин тому, В 361 сказав: То шо їх можна і на ройовий ящик зловить? Якщо птах потрібен живий для розведення, варто використовувати приманку, змочену алкоголем. У ролі приманки варто застосовувати сало, зерна, рибний фарш. Не менш вдалим рішенням стануть хлібні крихти. Кількість спиртного залежить від приблизного числа качок на водоймі. Зазвичай на 100 пташок потрібно 2 літри алкоголю. Їжу потрібно просякнути спиртним і розкидати по березі. Птахи пиячать дуже швидко. Тому через годину можна відправлятися за здобиччю. Качки, які були спіймані цим методом, не стикаються ні з якими ушкодженнями. Надалі їх допустимо застосовувати для розмноження. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 20 хвилин тому, gardener сказав: Якщо птах потрібен живий для розведення, варто використовувати приманку, змочену алкоголем. У ролі приманки варто застосовувати сало, зерна, рибний фарш. Не менш вдалим рішенням стануть хлібні крихти. Кількість спиртного залежить від приблизного числа качок на водоймі. Зазвичай на 100 пташок потрібно 2 літри алкоголю. Їжу потрібно просякнути спиртним і розкидати по березі. Птахи пиячать дуже швидко. Тому через годину можна відправлятися за здобиччю. Качки, які були спіймані цим методом, не стикаються ні з якими ушкодженнями. Надалі їх допустимо застосовувати для розмноження. В мене сьогодні, появились "попугайчики", бджоли не літали, через дощ,вони кричали як навіжені. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 23 мая, 2025 Share Опубликовано 23 мая, 2025 Сонячний день ,з вітром суховієм +24+26, бджола йде на воду 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 9 годин тому, В 361 сказав: А - альтернатива , піду моніторити як розводити качок . Ті хоть плавати вміють Я собі гусей взяв 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Я собі гусей взяв Не завадять, цілу ніч, і зараз, падає дощ, +6"С. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 25 хвилин тому, yu1986ra сказав: Я собі гусей взяв шоби не косити на пасіці? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 Щось прогноз знову не в тему. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 +12 дощ , стабільність. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 1 година тому, gardener сказав: шоби не косити на пасіці? Ага. Поки косять города під яблунями. Крутий девайс 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 Нарешті і в мене добрий дощ пройшов. Може щось сіяти почнуть. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 4 часа назад, yu1986ra сказал: Нарешті і в мене добрий дощ пройшов. Може щось сіяти почнуть. Вже збирати скоро будуть, що сіяти ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 45 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Вже збрани скоро будуть, що сіяти ? Якщо пощастить, то гречку. В нас недавно тільки приморозки пройшли. До 20 травня її ніхто з фермерів не сіє. А тут ще й сухо було. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 5 годин тому, yu1986ra сказав: Нарешті і в мене добрий дощ пройшов. Може щось сіяти почнуть. На гречку розраховуєте? У вас сонях в нормальний рік коли зацвітає? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 Сьогодні вилітали рої, отже погода була нормальна. Тим паче, що я їх знімав. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 10 годин тому, Макс_Скрипник сказав: На гречку розраховуєте? У вас сонях в нормальний рік коли зацвітає? Ще толком не знаю. В нас його не часто сіють, він ні фіга не виділяє, я в ньому не розбираюсь і не орієнтуюсь на нього. В цьому році біля точка з лежаками 29 квітня посіяли біля 40 га соняха, то він ще не весь з землі виліз. Щоб не змішувати наш лісовий мед з соняхом планую відкачати той точок до 1 липня. 9 годин тому, Волкотрубенко сказав: Сьогодні вилітали рої, отже погода була нормальна. Тим паче, що я їх знімав. Ви вже без роїв самостійно і стан погоди визначити не можете 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 Дощ з ночі і до четверга 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 1 годину тому, gardener сказав: Дощ з ночі і до четверга Хотілося б уточнити, четверга якого тижня? 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 3 хвилини тому, ромео сказав: Хотілося б уточнити, четверга якого тижня? Ну, в мене в цю п'ятницю дощ бере вихідний 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 В принципі все по плану... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.