Bee.P Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 Только что, gardener сказал: Любить охолоджену пити, мабуть Ну так , бо гарячу і літом може попить. Л- логіка. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 1 годину тому, Ворон сказав: Може мова про ярину, озимині морози нестрашні. На торфах всі мерзнуть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 Суховії вже котрий день... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 1 час назад, ромео сказал: Суховії вже котрий день... Завтра по всій Україні штормовий вітер та грози: оголошено I рівень небезпеки Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Будьте уважні та не паркуйте авто під деревами. С..а ми мабуть прокляті. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 1 годину тому, Женя Ц. сказав: штормовий вітер та грози З нашим "щастям" нам дістанеться тільки вітер... 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 1 годину тому, ромео сказав: З нашим "щастям" нам дістанеться тільки вітер... Не переживайте, в мене також з дощем не склалось. Тільки налякав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 19 хвилин тому, yu1986ra сказав: Не переживайте, в мене також з дощем не склалось. Тільки налякав. Так, ніби йому від того легше. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая, 2025 Share Опубликовано 4 мая, 2025 Насунулась чорна хмара, загуділо, загриміло, один раз капнуло і пігнало дальше 7 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 4 мая, 2025 Share Опубликовано 4 мая, 2025 01.05.2025 в 20:31, Ворон сказав: Може мова про ярину, озимині морози нестрашні. Та ні ось їхав готувати точок так по обічь дороги два поля такі одне десь гектар 60 друге може 80 тютю передісковане поряд вижило . Озимі також мерзнуть . А ярові ті що посходили думка ячмінь пожовтіли після морозів . Сьогодні трохи вітрянно , але тепло , зараз +24 світе сонце . 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 4 мая, 2025 Share Опубликовано 4 мая, 2025 Вітер рве, другу добу, що дурний. Над Молдовою вечером, стояли грозові хмари, завтра мабуть і до нас завітають. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 4 мая, 2025 Share Опубликовано 4 мая, 2025 У нас також сильний вітер був сьогодні ,вдень коли їхав на точок на скутері прийшлось скидувати швидкість бо попав на ефект " вітрила", на завтра передають дощ,садки побив приморозок ,думаю й акаціїї дісталось 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 12 годин тому, gardener сказав: Насунулась чорна хмара, загуділо, загриміло, один раз капнуло і пігнало дальше А в сусідньому районі з тої чорної хмари град лупив. А в мене вночі пилюку з трави змило. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 2 години тому, gardener сказав: А в мене вночі пилюку з трави змило. В мене так само. Ждемо далі 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 2 часа назад, gardener сказал: А в сусідньому районі з тої чорної хмари град лупив. А в мене вночі пилюку з трави змило. То краще вже пилюку з трави ніж град. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 1 година тому, ромео сказав: В мене так само. Ждемо далі Я дочекався. Йде файний дрібненький. Почав під дощем корпуси ставити, але вже не дає. Сусідові німці пива привезли, може перестане, поки вип'єм 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 10 часов назад, Жезус сказал: думаю й акаціїї дісталось Їй то не досталось, але китичок нема. Ну, принаймні в себе тут не бачив Кульбабка, чистотіл - наше все насьогодні. Хмарно, прохолодно, дощу ще нема. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 39 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Їй то не досталось, але китичок нема. Дуже вже ріденькі ті китички 1 година тому, gardener сказав: може перестане, поки вип'єм не перестає 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 Почався дощик. Цікаво, що прогноз знов точно попав. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 2 години тому, gardener сказав: не перестає Обережніше там... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 2 години тому, Вадім Полтава сказав: Цікаво, що прогноз знов точно попав. Буває шо й метеорологи помиляються 2 години тому, ромео сказав: Обережніше там... З корпусами закінчив. Трохи дощем, трохи так. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 1 час назад, gardener сказал: Буває шо й метеорологи помиляються Та вже другий раз вгадали. Шо вони собі там думають?.. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 1 година тому, Вадім Полтава сказав: Та вже другий раз вгадали. Шо вони собі там думають?.. Може й вгадують, але не всюди, показує дощ з грозою, а по факту сонце з ранку і до вечора. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 8 часов назад, gardener сказал: Дуже вже ріденькі ті китички Та листя вже зелене на акації... цвіту нама й не буде. Прикольно шо один відомий блогер оце запрошував пасічників у Канів на акацію . Цікаво, то у блогерів таке почуття гумору специфічне чи й справді там вона цвістиме?.. Побачим. Після "дощику" потепліло трохи. Наступна зупинка - соняшник. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 25 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Наступна зупинка - соняшник. Скільки там ще днів до нього? 26 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Після "дощику" потепліло трохи. В нас навпаки, похолодало 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.