gardener Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 9 хвилин тому, В 361 сказав: Одні пишуть що рівень моря і океанів підіймається через танення льодників . Інші пишуть що вода десь пропадає. То куди ??? витікає в океани. Хтось пробив дирку. Сніг йде. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: витікає в океани. Хтось пробив дирку. Сніг йде. Дощ був годину назад добрий такий , плавно перейшов в дощосніг , потім в сніг , 15 хв , і всьо. На ніч морозець, сракопад, і далі фото з новин як хлопці молоді матрицю показують на асфальті , далі гіпс , потім гіпс в помаді , далі гіпс з засосом , а тут вже і 8 березня А дирку вони зря пробили 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 От мені цікаво , а хто ту дирку пробив? Я питав у Степана той який криницю бурив , каже що не він . .То хто ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Дятел гад пробив ,. Там наробив дЄлов , і вже до наших вуликів лізе !!!!! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 27 хвилин тому, gardener сказав: Сніг йде. 20 хвилин тому, В 361 сказав: Дощ був годину назад добрий такий Сухо... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 14 хвилин тому, В 361 сказав: От мені цікаво , а хто ту дирку пробив? Я питав у Степана той який криницю бурив , каже що не він . .То хто ? Та ж ті шо нафту качають Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 4 години тому, gardener сказав: всю зиму тиснуло? Не всю, але бували припадки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: Та ж ті шо нафту качають Тож пишуть що вони далеко , а вода осьо близько пропала. Якщо чесно то також думаю що оті всі землетруси , спека, відсутність води то все через нафту . Ну бо не може так бути , що там під землею викачують а протидії не відбувається . Там з низу також є якийсь тиск , баланс , і ці пустоти також мають чимось заповнюватись , чи шо . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 година тому, Burkun сказав: Яке відношення має ціна нафти до ціни води? Нафту добувають 70-80 років. Розуміння в голові якесь є скільки за цей час з надр витягнуто нафти і які пустоти там виникли? Пустоти заповнюються підземними водами. Десятиліттями. Тому на очах почали міліти річки і озера. Поки не витягали з під землі нафту річки тисячами років були повноводними. Але я усвідомлюю що багатьом людям такі не складні для розуміння речі важко зрозуміти. Ще раз, води на порядки більше від нафти. Одна нормальна річка за день пропускає води стільки скільки нафтова свердловина не викачає за весь час експлуатації. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 година тому, В 361 сказав: Мали. Тепер черга вуликів настала . Тому чекаємо перші фото з розміром апетита дзьобатого . В мене сьогодні снігу 5 см насипало. Відразу й синички прилетіли. 1 година тому, ромео сказав: В мене в радіусі 500км жодної нафтової вишки нема. Але вода десь ділась... Пустоти здалеку всмоктують Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 4 минуты назад, yu1986ra сказал: Ще раз, води на порядки більше від нафти. Одна нормальна річка за день пропускає води стільки скільки нафтова свердловина не викачає за весь час експлуатації. Свердловина не одна , люди також п'ють воду , а після св'ят ×2 . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 час назад, ромео сказал: В мене в радіусі 500км жодної нафтової вишки нема. Але вода десь ділась... Є таке поняття як сполучені судини. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Только что, Burkun сказал: Є таке поняття як сполучені судини. В Україні ця схема не працює. - де гроші береш ? - у тумбочці. Янукович В. © Про оригинал анекдота не згадувати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 21 минуту назад, yu1986ra сказал: Ще раз, води на порядки більше від нафти. Одна нормальна річка за день пропускає води стільки скільки нафтова свердловина не викачає за весь час експлуатації. Ще раз. В мене немає мети вас або будь-кого переконати. Я висловив свою думку, ви свою. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Завязуйте балачки з нафтою , . Бо налогова нам припише що ми не тільки мед качаємо , а ще і нафту. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 минуту назад, В 361 сказал: В Україні ця схема не працює. - де гроші береш ? - у тумбочці. Янукович В. © Про оригинал анекдота не згадувати Всі люди різні і думають по-різному. Одні самі аналізують, інші отриману інформацію намагаються осмислити, треті нічого не намагаються, четвертим палець покажи і вони будуть ги-ги. Люди різні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Только что, Burkun сказал: Всі люди різні і думають по-різному. Одні самі аналізують, інші отриману інформацію намагаються осмислити, треті нічого не намагаються, четвертим палець покажи і вони будуть ги-ги. Люди різні. Таке життя . Так нас Бог зтворив. Головне аби не билися Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 3 хвилини тому, Burkun сказав: Є таке поняття як сполучені судини. На різних континентальних щитах? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 5 минут назад, ромео сказал: На різних континентальних щитах? На кожному окремо. Але на кожному материку видобувають нафту. Не знаю наскільки понизився рівень води на інших материках але в Євразії скрізь одна картина. Все міліє за останні 50 років на очах. А попередні тисячі років вода не зникала нікуди. Десь діватись стала та і все. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 46 хвилин тому, Burkun сказав: Ще раз. В мене немає мети вас або будь-кого переконати. Я висловив свою думку, ви свою. Гугл видав цифри зараз запаси прісної рідкої води оцінюють 10,6 млн км куб, нафти - близько 1757 млрд барелів, або 255 млрд м куб., або 0,000255 млн км куб. Якщо я все правильно перевів, то цифри зовсім не співмірні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 5 минут назад, Burkun сказал: На кожному окремо. Але на кожному материку видобувають нафту. Не знаю наскільки понизився рівень води на інших материках але в Євразії скрізь одна картина. Все міліє за останні 50 років на очах. А попередні тисячі років вода не зникала нікуди. Десь діватись стала та і все. В криницях рівень води залежить від опадів , то є грунтові води . Рівень океанів і морів відносно берегової лінії збільшується . Дизбаланс прісної води і соленої. І ще багато різних факторів. 12 минут назад, Burkun сказал: А попередні тисячі років вода не зникала нікуди І навіть свідки є 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 17 хвилин тому, Burkun сказав: А попередні тисячі років вода не зникала нікуди. Було таке, пам'ятаю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 4 минуты назад, В 361 сказал: В криницях рівень води залежить від опадів , то є грунтові води . Рівень океанів і морів відносно берегової лінії збільшується . Дизбаланс прісної води і соленої. І ще багато різних факторів. І навіть свідки є Рівень океану збільшується за рахунок танення льодовиків. А рівень підземних вод зменшується за рахунок відходу води глибше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 5 минут назад, yu1986ra сказал: Гугл видав цифри зараз запаси прісної рідкої води оцінюють 10,6 млн км куб, нафти - близько 1757 млрд барелів, або 255 млрд м куб., або 0,000255 млн км куб. Якщо я все правильно перевів, то цифри зовсім не співмірні. А можете простіше пояснити? Ну типу , води є 120 л. А нафти 65 л. Бо ми ті млрд кубів погонних в школі не проходити , ну як не проходили , проходили , але я був відсутній Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 8 минут назад, yu1986ra сказал: Гугл видав цифри зараз запаси прісної рідкої води оцінюють 10,6 млн км куб, нафти - близько 1757 млрд барелів, або 255 млрд м куб., або 0,000255 млн км куб. Якщо я все правильно перевів, то цифри зовсім не співмірні. Гугліть ще. Змішались в купу коні і люди. Основні запаси прісної води це льодовики північного полюсу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.